Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26395 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #45 : 2021. gada 01. novembris, 17:45:20 »

Atlika man tikai ielikt - Kariņš - kā vārnu bars klāt, pilnīgi kā provokācija tas vārds..  :rofl:
Kas nevīžo elementāri savakcinēties, tam Kariņš vainīgs pie krīzes un slimnīcu pārslodzes..  :rofl:   Nu teic Tu vienam cilvēkam..
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 01. novembris, 17:55:09 no Broņa »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #46 : 2021. gada 01. novembris, 17:49:49 »
Tiem kam pie visa vienmēr vainīga valdība nebūs labs ne Kariņš ne Mieriņš  :talking:
Viņi tā teikt, ir lemti mūžīgām ciešanām.  :mrgr:

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 01. novembris, 17:55:52 no Aste Risks »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #47 : 2021. gada 01. novembris, 18:10:26 »
Neesmu Zandera fane, bet te piekrītu. https://jauns.lv/raksts/zinas/469915-infantila-sabiedriba-infantila-nacija-publicists-zanders-skarbi-par-to-kas-notiek-latvija

"Par kādu sabiedrību mēs te varam runāt? Ir grupas, kuras cita citu nesaprot. Bet šajā nebeidzamajā sarunā par neuzticību valdībai ļoti nepatīk tas, ka visu vasaru visi spļāva, kad viņiem stāstīja, ka jāvakcinējas, visu laiku pilināja viens otram uz smadzenēm, ka valdība visu dara nepareizi.

Un mēs atbraucām uz turieni, uz kurieni atbraucām. Un tagad pie visa ir vainīga valdība. Malači! Infantila sabiedrība, infantila nācija - lūk, ko varu pateikt," šādi Māris Zanders atbildēja uz raidījuma vadītāja repliku par neuzticību valdībai.
"Var neuzticēties valdībai, Dievs ar viņiem. Bet vairāk nekā gadu mediķi, zinātnieki stāstīja katru dienu no rīta līdz vakaram... Mēs neuzticamies (ne valdībai), ne zinātniekiem, ne mediķiem. Bet kam mēs uzticamies?" retoriski vaicāja Zanders.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #48 : 2021. gada 01. novembris, 18:22:35 »
Un tepat tplv katru dienu izsaka dumjākas par dumju piezīmes.. no maskas izbāzts deguns - norma, vakcinēties.. ko nu.. viduslaiku vecis, kas tic raganām  :rofl: .
Bet Kariņš kaut kādā mistiskā veidā nav nokārtojis, ka mums viss uz burvju mājiena pazūd.. kaut kādā pilnīgi citā veidā kā citās valstīs, kur bijuši lokdauni, maskas, vakcinēšanās..  :)
Un tik griež uz riņķi, ja toreiz būtu atsaukušies kampaņai "atlajst sajmu".. Jā, tad tagad noteikti pietiktu tikai naktī iziet krustcelēs, pārmest beigtu krupi pār kreiso plecu, nospļauties uz ziemeļiem.. un viss uz burvju mājiena pazustu..

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #49 : 2021. gada 02. novembris, 08:26:03 »
Mani maz kas no tās no tām partiju klopēm un to līderiem interesē jo neredzu nevienu tautas glābēja lomā. Bet labi atceros, ka savā laikā fātera vecākais brālis kas dzīvoja UK stāstīja, ka šamiem Daugavu Vanagos bija paliels pasākums, kur piedalījās arī tautieši no USA. Vakarā brauca vienā transportā ar Kariņa tēvu un tas pukojās, ka Krišjanis lien tajās partija lietās, ne šim sajēgas ne kādu atbilstošu dotību. Mūžīgi jūtoties neērti, kad apkārtējie sāk uzdot jautājumus. Tas, protams, bija pasen un cilvēki mainās. Bet pēdējā laikā es to stāstu aizvien biežāk atceros

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #50 : 2021. gada 02. novembris, 08:41:39 »
"14 Saeimas vēlēšanas"

SNor, Tu vari sakarīgi paskaidrot, kāpēc Tevi tik ļoti interesē politika?
Tu tiešām tici, ka tauta un valsts ir viens un tas pats?

Tu esi lietas kursā, ka nesen tika izmainīts kaut kāds tur bruņoto spēku likums?
Turpmāk armija aizstāvēs nevis tautas, bet gan valsts intereses. 

Atliek tikai pēdējais jau tāpat skaidrais jautājums: "Kam pieder mūsu valsts?"
(atbilžu variantos izvēle "tautai" sen jau vairs neeksistē)

P.S.
Vai varbūt Tu īstenībā esi nevis tautas bet valsts īpašnieku pārstāvis?
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 02. novembris, 08:47:35 no Krimsons »

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #51 : 2021. gada 06. novembris, 22:51:07 »
Katrā gadījumā tas nav mūsdienu Latvija, vairāk viņas pagātne ... un mani par Latvijas patriotu nozobēja apakšējais kaimiņš 4 gadu vecumā. Viņam patika stāstīt stāstus par strēlniekiem ... Un kad 1995 gadā mana daktere pateica, ka manai lauksaimnieka karjerai nav nākotne, es aizgāju uz augstskolu, kur blakus bikšu deldētāja specialitātei, es noklausījos filosofijas, politikas, socioloģijas, un demokrātijas pamatu kursus :) Un te nu es esmu, ar iracionālu ticību, ka latvieši var rīkoties pareizi, un teorētiskām zināšanām, kas ir pareizi. Un uz šo brīdi latviešiem tas galīgi nesanāk, un viņiem izdodas apkaunot šo vārdu. :) Praktiski vara valsti pieder tiem, kas kaut ko dara, un teorētiski tā ir tauta.

Un es politikai pieeju krietni utilitāri - man ir pilnīgi vienalga, ko politiķi dara, svarīgas ir tikai sekas. Un uz šobrīdi ar sekām ir ļoti slikti, mums ir jāskatās uz masu slepkavību. Un man absolūti nav pieņema atbilde, ka vainīgs ir "zilais meža vecītis" ...
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #52 : 2021. gada 06. novembris, 23:39:53 »
Jā, bet ir viena likumsakarība, ko es sāku pamanīt jau 90.-tajos.

Sižets vienmēr ir viens un tas pats:
1. tiek gatavoti kaut kādi tautai ļoti nelabvēlīgi likumi un projekti.
2. atrodas musinātāji, kuri sakoļī tautu uz kaut kādiem protestiem.
3. protestu rezultātā represijas pret tautu "it kā" tiek apturētas.
4. kamēr visi priecājas par "iedomāto" uzvaru, tumšā aizsegā tiek apstiprinātas vēl trakākas represijas nekā sākumā draudēja. 

Tipisks piemērs ir pašreizējā situācija:
1. Saeimā tika bīdīts likumprojekts (augustā laikam) par plānotajām represijām.
2. notika 10 000 antivakseru sanākšana pie pils un krastmalā. 
3. likumprojektu Saeimā apturēja.
4. BĀC! neilgi pēc tam iznāca MK rīkojums praktiski ar to pašu saturu. Tur pirmo reizi tika minēts 15. novembris kā nosacīti obligātās vakcinācijas datums (kas sākumā pat nebija tā tieši piedraudēts).
5. pēc tam tūliņ drīz (oktobra sākumā) iznāca MK 720. rīkojums par ārkārtas situāciju.
6. nesen sāka runāt par vispārējo obligāto vakcināciju no 50 gadu vecuma.
7. un līdz novembra beigām būs vēl, nekas jau neatslābs.

Un tieši precīzi tā notiek vismaz pēdējos 30 gadus, daudz līdzīgu gadījumu.

Jautājums:
vai vispār ir vērts pret kaut ko cīnīties, vai arī cīņas metodes varbūt nav pareizas?

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #53 : 2021. gada 07. novembris, 19:45:04 »
Un tieši precīzi tā notiek vismaz pēdējos 30 gadus, daudz līdzīgu gadījumu.

Jautājums:
vai vispār ir vērts pret kaut ko cīnīties, vai arī cīņas metodes varbūt nav pareizas?
Interesants uzstādījums, tev nepatīk tas ka Latvija ir neatkarīga un ka lēmumus pieņem "mirstīgi cilvēki", tādi paši kā tu ... Latvijā ir ļoti spēcīga šī tieksme pēc "marsiešiem", kas ierodas un visu sakārto (patiesībā jau neko nemainot).
Patiesībā šī sentimenta piekritējiem uz 14. saeima vēlēšanām ir atbilde un tas ir Ainārs! :) Stingrais visu zinošais saimnieks, kas visu izdara pareizi atliek vien kļūt ainārjugendu. :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #54 : 2021. gada 07. novembris, 20:31:31 »
tev nepatīk tas ka Latvija ir neatkarīga un ka lēmumus pieņem "mirstīgi cilvēki", tādi paši kā tu

Tu esi līks vai izliecies?

Kopš kura brīža Latvija ir "neatkarīga", un kopš kura brīža lēmumus pieņem "mirstīgi cilvēki"?
Tikai pilnīgs muļķis šodien spēj iztēloties Latviju kā neatkarīgu valsti.
Nu, es nezinu, tur ir jābūt fantāzijai, kas pārspēj šizofrēnijas robežas.
Un tas vairs nav medicīnisks gadījums.

Ja Tu tiešām nopietni, tad mums saruna neizdosies.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 07. novembris, 20:38:06 no Krimsons »

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #55 : 2021. gada 07. novembris, 20:48:06 »
Latvija vismaz pēdējos 100 gadus nekad nav bijusi neatkarīga.
Par šo jautājumu es rakstīju kursa darbu RTU savulaik.
Atsauces uz sen jau vairs nepieejamo Satversmes oriģinālu un laikam uz kaut kādu tur Hāgas konvenciju (neatceros, jo man tas vairs nešķiet būtiski).

Jebkurā gadījumā - pašreizējā valsts ir ne tikai neatrkarīga, bet pašos pamatos nelikumīga, resp., juridiski neeksistējoša.

1. Pašreizējo valsti no PSRS atdalīja LPSR Augstākā Padome.
2. "Tipa" neatkarīgās valsts Saeimas vēlēšanas organizēja okupācijas vara okupācijas karaspēka klātbūtnē bez "nosacīti" neatkarīgu starptautisko spēku klātbūtnes.
3. Tas nebija likumīgi, tas bija farss.
4. Viss no tā izrietošais, ko mēs šodien vērojam sev apkārt, ir tikai farss, tā nav valsts.

Mīļais cilvēk, mūsu VALSTS īstenībā neeksistē, tas ko Tu šodien novēro, ir bandītisks veidojums, visi pie tā vainīgie reiz izvēlēsies šūpoties vējā.

Ikvienam, kurš tajā visā mēģina piedalīties, es varu tikai un vienīgi izteikt līdzjūtību, sakarā ar jumta aizbraukšanu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #56 : 2021. gada 07. novembris, 21:03:57 »
Tādas neeksistējošas valstis ir papilnam. Piemēram, Baltkrievija pašlaik neeksistē.. PSRS nekad nav eksistējusi. Vai tad Kuba eksistē? Un vai maz Romas impērija ir eksitējusi.. Vai nav forši, ka mēs pilnīgi brīvi un anarhistiski dzīvojam? Jo valsts nemaz neeksistē..
Un tas tak skaidrs, ka visur valda reptiloīdi..
Vēl tikai gribētu zināt, Krimsi, kas bija kursa darba vadītājs un kādu atzīmi saņēmi.

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #57 : 2021. gada 07. novembris, 21:09:10 »
Vai nav forši, ka mēs pilnīgi brīvi un anarhistiski dzīvojam? Jo valsts nemaz neeksistē..

HĀ! Pilnīgi brīvi?
Kopš kura brīža?
Mēs esam IU "Rotshield" meitas uzņēmuma "xxx"......................................meitas uzņēmuma "zzz" meitas uzņēmuma SIA "Latvijas valsts" vergi.

Citāts
kādu atzīmi saņēmi

Ja nemaldos, tad 5 (toreiz v\el nebija 10 ballu sistēma).
Pasniedzēju neatceros, jau minēju, ka tas viss uz pašlaik notiekošā fona man vairs nešķiet būtiski.

Atslēdzies reno

« Atbilde #58 : 2021. gada 07. novembris, 21:14:08 »
Citēšu saīsināti Gati Līdumu, intervija
3 lietas, kas raksturo pašreizējo situāciju Latvijā un pasaulē;
* Latvijā cilvēki vadās pēc aizdomīguma principa. Rietumos tas ir raksturīgs diskriminētām minoritātēm
*informācijas demokratizācija un liberalizācija -par jebkuru lietu var atrast 3 viedokļus, viss atkarīgs, kurā telpā ganās
*globāli -sagrauta autoritātes koncepcija. Šodien mācītājs, ārsts, skolotājs ir pedofīls, farmācijas uzpirktais un vnk lūzeris
Rezultātā cilvēki aiziet garīgā pagrīdē, cenzē savus izteikumus un pat domas

Tas ļoti īsumā un varbūt pat neprecīzi. Viss Mājas viesī. Gadījās nopirkt šo žurnālu

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #59 : 2021. gada 07. novembris, 21:16:41 »
Un Romas impērija, protams, ka nekad nav eksistējusi, ja kas.