Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 27081 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Krimsons

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #75 : 2021. gada 07. novembris, 22:53:49 »
tuvojas 18. novembris

ir viedoklis, ka tie, kur šodien zaudē darbu tamdēļ, ka atsakās vakcinēties,
ir pielīdzināmi tiem, kuri 1918. gadā kā jauni zēni devās drošā nāvē par Latvijas brīvību...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #76 : 2021. gada 07. novembris, 22:55:36 »
Pag, bija tak doma, ka drošā nāvē dodas tie, kas vakcinējas..

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #77 : 2021. gada 07. novembris, 22:57:11 »
Pag, bija tak doma, ka drošā nāvē dodas tie, kas vakcinējas..

Tie dodas neapzinātā un pilnīgi bezjēdzīgā nāvē kā lopi režģu ierindā uz kautuvi.
Vienkārši kā sātansistu kaujamie upuri.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #78 : 2021. gada 07. novembris, 22:57:11 »
dzērājam ir dzērājruna   :talking:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #79 : 2021. gada 07. novembris, 22:59:18 »
dzērājam ir dzērājruna   :talking:

attiecīgi sātanistiem ir sātanistu runa  :talking:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #80 : 2021. gada 07. novembris, 23:01:22 »
lai būtu. tikai sātans neexistē :D

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #81 : 2021. gada 07. novembris, 23:03:31 »
Aste, visu cieņu, tas ir pilnīgi normāls uzbrauciens no Tavas puses, kad Tu vairs nespēj cīnīties ar loģikas argumentiem.
Nekādi nevainoju Tevi par Tavu vājumu :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #82 : 2021. gada 07. novembris, 23:48:48 »
Krimsons un loģika :rat: :rat:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #83 : 2021. gada 08. novembris, 09:09:48 »
Krimsons un loģika

Kā dvīņubrālis ar dvīņumāsu :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #84 : 2021. gada 08. novembris, 09:39:30 »
Man Krimsons patīk! :)...vai tad tas var būt garlaicīgi? :D

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #85 : 2022. gada 05. jūnijs, 18:40:55 »
Citāts

Oktobris 1. oktobris
- 14. Saeimas vēlēšanu diena. Vēlēšanu iecirkņi balsotājiem Latvijā un ārvalstīs atvērti no plkst. 7.00 līdz 20.00 pēc vietējā laika. ( Saeimas vēlēšanu likums, 17. pants.)
- Centrālās vēlēšanu komisijas interneta vietnē publicēta informācija par vēlētāju līdzdalību uz pulksten 8.00, 12.00, 16.00 un 20.00.
Nenovēršami tuvojas tā diena, kad bus jāizdara izvēle ar kuru būs jāsamierinās nākamie 4 gadi! Neslēpšu ka apmierinatības ar pašu turīgāko laikmetu Latvijas vēsturē nav (nav tā kā ilgotos nabadzības, bet ir lieli iebildumi). No otras puses, es jau tagad nožēloju ka apmeklēšu šis velēšanas un uzņemšos līdzdalības atbildības nastu (dievinu sēdēt pretēja krastā un sniegt gudrus padomus, bet šādas iespējas šoreiz nav). Nu tad vismaz vajag izvēlēties gudru stratēģiju.
1. "Sic semper tyrannis" - neapmierinātība ar esošo eliti ir vispārēja un bezcerīga!  Tas ir nekādas domas par esošās "valdības koalīcijas partiju" Jenoti, LA/PAR, Konservi, NA un patiesībā jau ar KPV ar, kaut gan ej tu nu noķer vēju ;)
2. Saeimas opozīcija - Saskaņa, nu ļoti pievērsusies "krievu mazākumtautības" interešu aizstāvībai Latvijā. LZS - no kuras ir atdalījusies LZ un Liepājas partija, ir kļuvusi par sīkpartiju abas. KPV atbiras - ļoti krāsainas, bet tikpat neprognozējamas.
3. Ārpus Saeimas partijas. Pamatā jau uzruna maz, bet 'uz zīmuļa bija' progresīvie, bet tā ir partija, kurā ļoti daudz jaunu dalībnieku , kas domā , ka viņu personīgās domas ir pašas svarīgākās, un tas var pārsteigt jebkuru. Un aiz tā visa ir jūtama "pelēkā kardināla" roka, jo mājieni ir ļoti līdzīgi Vienotības dibināšanas laikam ... no otras puses, viņi nav īsti izdarījuši neko, par ko viņus uzslavēt ... Kaut gan ar neko sliktu ar neko nav, bet ideoloģija ir ļoti asa un netoleranta pret sabiedrības vairākumu. Es domāju , ka ši partija ļoti daudz velētājus pārsteigs nepatīkamā nozīmē.  Nu Aldim un Aināram mums ir atsevišķas sarunas. :D  Oldskooliski LSDSP un Mažecka kungs ir izveidojusi kaut kādu apvienību, bet es domāju viņi paši būs pārsteigti, ja viņi nejaušām iekļūs Saeimā, kur nu vēl velētāji. Un liekas uz šobrīd tas arī viss ... proti, piedāvājums ir reti skops!

Varbūt es ko esmu palaidis garam, jo piedāvājums oficiāli būs jau visi 13 saraksti?  Varbūt tiešām lozēt velēšanu dienā? ;)   

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #86 : 2022. gada 05. jūnijs, 19:59:19 »
https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/laikmeta-krustpunkta/neredzu-partiju-par-ko-es-varetu-balsot.-saruna-ar-uznemeju-juli.a161583/
Neredzu partiju, par ko es varētu balsot. Saruna ar uzņēmēju Jūliju Krūmiņu
Citāts
Kā jūs raugāties uz tiem, kas jau ir bijuši politikā un tagad vēlas atgriezties?
Jūlijs Krūmiņš: Es neredzu, es neredzu, kas ir bijuši un vēlas atgriezties, ka no viņiem kaut kas varētu būt. Man nav ticības. Saukļi jau labi, bet kas tur notiks, es nezinu. Es neredzu nevienu tādu, kas būtu šodien ar mieru atteikties no saviem īpašumiem un strādāt 12 - 16 stundu valsts labā. Es neredzu tur nevienu tādu cilvēku.
Mja, "vēži šinī dīķi nedzīvo" :D
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Trix

« Atbilde #87 : 2022. gada 05. jūnijs, 22:55:55 »
Izvēles reāli nav. Pareizāk – ir. Izvēle starp pilnīgiem mēsliem, galīgiem mēsliem un absolūti bezcerīgiem variantiem, par kuru mēslību nav datu. Toties pēc vēlēšanām jāklausās "paši tādus ievēlējāt". It kā būtu citi, ko ievēlēt.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 05. jūnijs, 23:02:38 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #88 : 2022. gada 06. jūnijs, 00:01:16 »
Vienmēr esmu sacījusi, ka balsot vajag un neiet uz vēlēšanām ir nepareizi. Vismaz tas nulle komats štrunts, ko ietekmē mana balss, jāizdara. Kaut kāds mazākais ļaunums jāizvēlas. Bet šogad es nezinu, reāli nezinu, par ko balsot. Savā iepriekšējā izvēlē esmu bezcerīgi vīlusies.  Un nevaru arī nobalsot pret man īpaši "mīļiem" personāžiem, jo sanāk, ka tik un tā balsoju PAR viņu sarakstu...  Ko darīt - neiet nemaz vai izvēlēties kādu nepazīstamu sīkpartiju? Es nezinu...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #89 : 2022. gada 06. jūnijs, 07:55:06 »
Vai tad jau ir saraksti?