Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26599 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #150 : 2022. gada 19. jūlijs, 09:14:24 »
Raimonds Pauls kā piemērs visam. Humoram, sievai nelatvietei, alkoholismam. Starp citu, nemaz nezinu Lanas tautību.

Kādi piemēri ir, tādi ir... nesāksim taču Krimsona sievu apspriest?? ;)
Iespējams, ukrainiete, no Odesas...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #151 : 2022. gada 19. jūlijs, 09:50:57 »

Pati uzprasījies. Parunāsim piemēram par Raimondu P. Ko (Svet)Lana par viņu liecina? :)
Ha! Un saki vēl, ka sieva nav ietekmējusi.. Un kā vēl!

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #152 : 2022. gada 20. jūlijs, 17:54:02 »
Citāts
Uzņēmējs Pīlēns būs «Apvienotā saraksta» premjera amata kandidāts, bet Saeimas vēlēšanās nekandidēs
Man kaut kā šī kartība paliek par sarežģītu LZP un Liepājas partija ... baigs bardaks, it ka laika nebūtu bijis ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #153 : 2022. gada 21. jūlijs, 00:11:23 »
Progresīvie iesnieguši sarakstu. Ļoti daudz nekur un nekapēc nezināmu vārdu - ļoti labi raksturo Liene Gātere Kurzeme 1 1984 Pašnodarbinātā (pētniece, politikas un juridiskā analītiķe, lektore) -es domāju tikpat līdzvērtīga kā SN.  Un ja pieņem, ka Kurzemē ir kaudze ar Lumbergiem - kāpēc lai viņi balsotu par svešu SN? Es nebūšu pārsteigts ja arī šais vēlēšanās viņi nepārvarēs barjeru, jo tas nicinājums pret parastiem Lumbergiem ir tik liels, ka lieki ko piebilst. Un viņu likme ir uz statistiku, proti, ka būs pietiekami daudz cilvēku, kas nezinās par ko balsot, un nobalsos par šiem, kaut ar neko labu par viņiem nezinās. 

Vēl viena lieta kas mani pārsteidza - Transportlīdzekļa veids - velosipēds SKILLED EXCLUSIVE 2015 2020 īpašumā - tas bija domāts, lai nokaitinātu Lumbergu, kas vizinās ar "sētas kranci", ko nevienās deklarācija nekad nav uzrādījis?
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #154 : 2022. gada 22. jūlijs, 11:15:46 »
Tiem kam patīk ar pildspalvu rakstīti uzsaukumi:
p.s. augstāko tehnikas lidojums ir bijis ar roku uz līniju lapiņas uzrakstītu ziņu, ko nofotografē un pa whatup aizsūta :)p.s.s. publicēšana nozīmē mans personiskais atbalsts, vairāk jau ieņirgšanu :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #155 : 2022. gada 26. jūlijs, 15:17:03 »
Partijas publicē sarakstus un programmas....arvien vairāk skaidrs, ka neiešu vēlēt...vai izdomāšu kādu protesta balsojumu par šo vēlēšanu sistēmu...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #156 : 2022. gada 26. jūlijs, 15:29:31 »
Partijas publicē sarakstus un programmas....arvien vairāk skaidrs, ka neiešu vēlēt...vai izdomāšu kādu protesta balsojumu par šo vēlēšanu sistēmu...

domā, bet neizdomā kaut ko tādu ka Saskaņa/Ždanokieši iegūst balsis...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #157 : 2022. gada 26. jūlijs, 15:47:51 »

domā, bet neizdomā kaut ko tādu ka Saskaņa/Ždanokieši iegūst balsis...
..bija neliela doma balsot par Šleseru, jo kā premjers noteikti labāks par Kariņu, un Ringolds Balodis dabūjis programmā, ka vajag pāriet uz jaukto vēlēšanu sistēmu, kas man simpatizē...taču Krapāne...un tad vēl kvadras antivaksers Pļavnieks ar savu memory ūdeni ir sarakstos...nu, nēēēēēē...neiešu uz vēlēšanām...balsošu ar kājām...varbūt pie varas esošie sapratīs, ja mazāk par 40% piedalās - tad kaut kas ir jāmaina...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #158 : 2022. gada 26. jūlijs, 15:54:12 »
SAPRATĪS??!  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :n+:  ...viņi to tik vien gaida... jo visādi radikāļi un ekstrēmisti gan aizies un sazin ko tur sabalsos...
ja gribi balsot ar kājām, tad tinies prom laicīgi  :brauc: , lai nav sekas jācieš...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #159 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:02:58 »
SAPRATĪS??!  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :n+:  ...viņi to tik vien gaida... jo visādi radikāļi un ekstrēmisti gan aizies un sazin ko tur sabalsos...
ja gribi balsot ar kājām, tad tinies prom laicīgi  :brauc: , lai nav sekas jācieš...
jā, sapratīs...to jau regulāri saka tādi bijušie politiķi kā Māris Gailis, nav tak dumjš? ...bet ekstrēmisti sabalsos?...nealojies...ja vēlēšanas kaut ko mainītu, tad tās tiktu atceltas - neatceros, kurš klasiķis to teicis...īsais viedoklis - ja vēlēšanu rezultātā varu varētu pārņemt putinisti, tad tiks viltoti...ja neizdosies viltot, tad varu pārņems armija un zemessardze ar USA atbalstu...netiks pieļauta kursa maiņa! :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #160 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:07:01 »
..bija neliela doma balsot par Šleseru, jo kā premjers noteikti labāks par Kariņu, un Ringolds Balodis dabūjis programmā, ka vajag pāriet uz jaukto vēlēšanu sistēmu, kas man simpatizē...taču Krapāne...un tad vēl kvadras antivaksers Pļavnieks ar savu memory ūdeni ir sarakstos...nu, nēēēēēē...neiešu uz vēlēšanām...balsošu ar kājām...varbūt pie varas esošie sapratīs, ja mazāk par 40% piedalās - tad kaut kas ir jāmaina...
Eu, Nakat, Tev, toč, uz vecumu vairs smadzene nevelk  :rofl: , varbūt tiešām laid uz Krievzemi dzīvot vai kur citur..
A, ko Krapāne Tev dižu var nodarīt? Nu dumja, kā lielākā daļa.. bet nu ne jau viņa tā lielākā ļaundare. Paskat uz progresīvajiem, tur pilns ar dumiķēm.. un baigi augstās domās par sevi..
Katrā ziņā, par ko balsot netrūkst..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #161 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:09:14 »
Eu, Nakat, Tev, toč, uz vecumu vairs smadzene nevelk  :rofl: , varbūt tiešām laid uz Krievzemi dzīvot vai kur citur..
A, ko Krapāne Tev dižu var nodarīt? Nu dumja, kā lielākā daļa.. bet nu ne jau viņa tā lielākā ļaundare. Paskat uz progresīvajiem, tur pilns ar dumiķēm.. un baigi augstās domās par sevi..
Katrā ziņā, par ko balsot netrūkst..
Broņ, par ko iesaki balsot?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #162 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:13:11 »
Mana gaume, nav Tava gaume..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #163 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:18:10 »
Mana gaume, nav Tava gaume..
kāpēc?...es esmu atvērts, ja mani pārliecina šajā bezizejā, tad es dodos uz to šauro caurumu - izeju...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #164 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:19:22 »
Broņ, par ko iesaki balsot?

Latvietis vienkāršais parasti zin par ko NEBALSOT :D
... es vēl neesmu pētījis sarakstus, Pēdējā kandidātu sarakstu iesniegšanas diena ir 2022. gada 2. augusts., pēc tam arī pateikšu :) 

Jāizvēlās saraksts ar cilvēkiem, kuri Tev patīk, tiem jāsaliek +, pārējie jāsvītro un viss.
Programmas lasīt nav jēgas, tās neviens nepilda...