Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26527 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #165 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:24:31 »

Latvietis vienkāršais parasti zin par ko NEBALSOT :D
... es vēl neesmu pētījis sarakstus, Pēdējā kandidātu sarakstu iesniegšanas diena ir 2022. gada 2. augusts., pēc tam arī pateikšu :) 

Jāizvēlās saraksts ar cilvēkiem, kuri Tev patīk, tiem jāsaliek +, pārējie jāsvītro un viss.
Programmas lasīt nav jēgas, tās neviens nepilda...
bet ja visos sarakstos ir cilvēki, kuri nepatīk?...nelaime tā, ka balsosi arī par šiem!...nu, kā lai nobalso par Krapāni un Pļavnieku?...tas, ka izsvītrosi neko nenozīmē, jo esi par šiem nobalsojis....

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #166 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:27:21 »
Mani interesē, par ko balso Lato Lapsa. Viņš zina virtuvi. Viņš visus kritizē. Tad par ko?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #167 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:32:58 »
bet ja visos sarakstos ir cilvēki, kuri nepatīk?...nelaime tā, ka balsosi arī par šiem!...nu, kā lai nobalso par Krapāni un Pļavnieku?...tas, ka izsvītrosi neko nenozīmē, jo esi par šiem nobalsojis....

Nakat, ja nevienā sarakstā nevari atrast nevienu cilvēku, kurš Tev patīk, nu tad Tev ir problēmas :) 

Nu skaties - vienā sarakstā nepazīsti nevienu, otrā patīk 2, trešā 4, tātad par to jābalso! Pārējos svītro! Nē, svītrošana ritīgi sajauc kārtis, tikai pareizi jānosvītro (viņi to kārtību maina (suņi)) - dažreiz vārds jāpārsvītro, dažreiz tai laukumiņā... tauta atcerās "varoņus"...

Lapsis kvankšķ uz tiem, ko viņam "kāds" norāda... žurnālistika ir netīra lieta LV... uz sponsoriem nedrīkst kvankšķēt

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #168 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:32:59 »
Mani interesē, par ko balso Lato Lapsa. Viņš zina virtuvi. Viņš visus kritizē. Tad par ko?
Lapsa tak pērkama...to, ko raksta un domā - divas dažādas lietas...par ko balsos - neatzīsies, pat ja galvu cirtīs nost, jo tas nozīmēs "neatkarību" zaudēt....tak varam iedomāties, ko teiks tie, par kuriem nav nobalsots...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #169 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:34:07 »
Pirmkārt, izslēgt tās partijas, kuras bučo rašistiem pakaļas, kuras acīmredzami finansē Kremlis vai arī ir pilnas ar Putina aģentiem. Tādas, aci uzmetot, ir Attīstībai/Par, Progresīvie, Šlesers, Gobzems, nelabi ož arī Pīlēns. Par Saskaņu pat nerunāju, Kremļa oficiālā pārstāvniecība mūsu Saeimā. Gan jau aģenti ir visur, bet nemanāmāki un īsti pie teikšanas netiek. Tas ir pats galvenais, jo, ja nav pašiem savas valsts, savas valodas, tiek noliegta mūsu vēsture un kultūra, tad šai valstij nav jēgas pastāvēt, tad krievu guberņa un viss. Tāds nosacījums man ir bijis vienmēr. Tādēļ viegli, vismaz partiju atmešanas ziņā. Dažreiz gan gadās, ka vilks aitas ādā.. tāpēc ar pilnīgi jauniem veidojumiem uzmanīgi..

Otrs (un tas jau grūtāk) - gudri, zinoši, izglītoti cilvēki savā jomā (sevišķi ekonomikā, finansēs un citās eksaktās jomās)plus godprātīgi, nekorumpēti, spējīgi valstiski domāt, pārredzēt laukumu un perspektīvas. Šajā gadījumā bieži vien iznāk skatīties mazāko ļaunumu..

Tālāk, Nakat, domā pats, vadlīnijas es Tev iedevu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #170 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:36:22 »

Nakat, ja nevienā sarakstā nevari atrast nevienu cilvēku, kurš Tev patīk, nu tad Tev ir problēmas :) 

Nu skaties - vienā sarakstā nepazīsti nevienu, otrā patīk 2, trešā 4, tātad par to jābalso! Pārējos svītro! Nē, svītrošana ritīgi sajauc kārtis, tikai pareizi jānosvītro (viņi to kārtību maina (suņi)) - dažreiz vārds jāpārsvītro, dažreiz tai laukumiņā... tauta atcerās "varoņus"
daddy, mani interesē veicamās pārmaiņas...vienīgie, kurus esmu dzirdējis, kas rosina vēlēšanu sistēmas maiņu uz jaukto ir šleseristi....nu, nevaru es balsot par antivakseriem...nu, vecais, saproti to ? :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #171 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:39:09 »
Pirmkārt, izslēgt tās partijas, kuras bučo rašistiem pakaļas, kuras acīmredzami finansē Kremlis vai arī ir pilnas ar Putina aģentiem. Tādas, aci uzmetot, ir Attīstībai/Par, Progresīvie, Šlesers, Gobzems, nelabi ož arī Pīlēns. Par Saskaņu pat nerunāju, Kremļa oficiālā pārstāvniecība mūsu Saeimā. Gan jau aģenti ir visur, bet nemanāmāki un īsti pie teikšanas netiek. Tas ir pats galvenais, jo, ja nav pašiem savas valsts, savas valodas, tiek noliegta mūsu vēsture un kultūra, tad šai valstij nav jēgas pastāvēt, tad krievu guberņa un viss. Tāds nosacījums man ir bijis vienmēr. Tādēļ viegli, vismaz partiju atmešanas ziņā. Dažreiz gan gadās, ka vilks aitas ādā.. tāpēc ar pilnīgi jauniem veidojumiem uzmanīgi..

Otrs (un tas jau grūtāk) - gudri, zinoši, izglītoti cilvēki savā jomā (sevišķi ekonomikā, finansēs un citās eksaktās jomās)plus godprātīgi, nekorumpēti, spējīgi valstiski domāt, pārredzēt laukumu un perspektīvas. Šajā gadījumā bieži vien iznāk skatīties mazāko ļaunumu..

Tālāk, Nakat, domā pats, vadlīnijas es Tev iedevu.
aha...iedevi, bet saki pati par ko balsosi?...tu esi feina beibe, nobalsošu par Tavu partiju! :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #172 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:39:50 »
Piekrītu daddijam, ka programmas var lasīt joka pēc.. Jāskatās, kas tie par cilvēkiem, ko viņi pārstāv, kā iepriekš uzvedušies, ko sadarījuši, kādos skandālos iekļuvuši vai neiekļuvuši..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #173 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:41:14 »
Labi, Nakat, kad būšu pieņēmusi galīgo lēmumu, aizsūtīšu Tev vēstulīti. :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #174 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:44:53 »
daddy, mani interesē veicamās pārmaiņas...vienīgie, kurus esmu dzirdējis, kas rosina vēlēšanu sistēmas maiņu uz jaukto ir šleseristi....nu, nevaru es balsot par antivakseriem...nu, vecais, saproti to ? :)

Demukrātijā pārmaiņas ir lēnas, neko radikālu negaidi arī no Šleseriešiem... ja nevari, nebalso! :)
man arī antivakseri šķiet radikāļi un fanātiķi (vismaz man apkārt esošie), bet tādu fanātiķu ir pilns visapkārt arī citās jomās - zilās, zaļās, sarkanās... sāc domāt, pret ko esi vairāk pret zilajiem vai zaļajiem? zarkanajiem (ždanoku) vai antivakseriem...

Uzzīmē savu politisko portretu tīkla diagrammā :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #175 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:45:49 »
Labi, Nakat, kad būšu pieņēmusi galīgo lēmumu, aizsūtīšu Tev vēstulīti. :)

a man? ...Nakats tāpat nez vai balsos...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #176 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:57:14 »

a man? ...Nakats tāpat nez vai balsos...
tu tak gandrīz nokļuvi "A/Par" ministru sarakstos...tas nav noslēpums - tava izvēle :murmur:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #177 : 2022. gada 26. jūlijs, 16:58:10 »
Tu tak neteici, ka nezini, par ko balsot..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #178 : 2022. gada 26. jūlijs, 17:04:49 »

tu tak gandrīz nokļuvi "A/Par" ministru sarakstos...tas nav noslēpums - tava izvēle :murmur:

Dullais! tas bija JL/V laikos... bet es jau tolaik biju politiski tālredzīgs :D

Tu tak neteici, ka nezini, par ko balsot..

Vēl visi saraksti nav iesniegti. Man noteikti būs par ko balsot. Argumentēti. Vnk interesanti būtu salīdzināt
:)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #179 : 2022. gada 26. jūlijs, 18:50:07 »
Laikam jāsāk pētīt -  https://puaro.lv/cv/  tur gan vēl visi nav, jo nav jau arī visi saraksti.

Man gan nepatīk šis sadalījums pa vēlēšanu apgabaliem. Labāk būtu, ja no jebkura iecirkņa varu plusot vai svītrot kandidātus no visa saraksta.