Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26827 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #225 : 2022. gada 19. augusts, 18:33:59 »
Beidzot zinu!
Ja nu baigi līs lietus, un nebūs nekā cita kā vien aiziet uz vēlēšanām, tad balsošu par "Suverēno varu".

Jācer vienīgi, ka lietus nelīs..  :)
Bet vispār jau tad tā partija zaudēs vienu no 4,5 vēlētājiem, kas par to būtu gatavi balsot..  :rofl:

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #226 : 2022. gada 19. augusts, 19:12:36 »
Sanāca, ka pagājušo gadu samērā bieži klausījos Saeimas sēdes, un pirmo reizi mūžā man sirdī iekrita kaut viens deputāts visā manā apzinātajā vēsturē - Jūlija.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #227 : 2022. gada 20. augusts, 20:39:46 »
Latviešu tradīcijā vispār nav balsot par kaut ko, bet pret kaut ko. Pret karu Ukrainā (NA, JKP, LA), pret augstām cenām (LZS), pret haosu valstī (JV, AS), pret krievu apsiešanu (LKP) un pret visiem vecajiem (jebkura jaunā partija, t.s., Jūlijas vīra Suverēna vara).
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #228 : 2022. gada 20. augusts, 22:47:07 »
Nu, vismaz "Suverēnā vara" ir pret vakcīngenocīdu.
"ar likumu nostiprināt to, ka jebkuras medicīniskas manipulācijas pret infekcijām nedrīkst būt priekšnosacījums pakalpojumu saņemšanai vai tiesībām uz darbu, kā arī rūpīgi izmeklēt visus šajā sakarā izdarītos cilvēka pamattiesību pārkāpumus un panākt vainīgo sodīšanu".

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #229 : 2022. gada 21. augusts, 01:12:15 »
Teiksim tā - kopš PSRS laikiem Jūlija līdz šim ir vienīgā, kura tiešām centusies aizstāvēt tautas intereses, konkrēti manas personiskās arī.

Pieminēšu, ka dēļ nevakcinēšanās man pusi gada nebija darba.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #230 : 2022. gada 21. augusts, 18:20:01 »
 :zvs:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #231 : 2022. gada 22. augusts, 20:54:59 »
Nebūtu Krievija iebrukums, un nedraudētu krīze - es noteikti izmēģinātu. Tā kā nevienu, kas aizies nobalsot, kaut par SU, es nenosodīšu. Tad jau drīzāk uz daddy varu ēsties, ja par JV nobalsos, cerībā uz atbalstu. ;)

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #232 : 2022. gada 23. augusts, 13:22:29 »
Edīte Brikmane @editeu·14mJa uz vēlēšanām aiziet tik pat maz, kā pirms 4 g., tad, lai partija pārsniegtu 2% un turpmāk tās kasē ieplūstu mūsu nauda (~80t. gadā), pietiks ar aptuveni 16900 balsu. Ja vēlēt aizies vēl mazāk, tad vajadzēs vēl mazāk balsu. Labs biznesa projekts, tik jāpabļaustās par "režīmu".

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #233 : 2022. gada 29. augusts, 18:51:10 »
Aptauja: 34% iedzīvotāju 14. Saeimas vēlēšanās balsos par, viņuprāt, “mazāko ļaunumu”           
https://zinas.tv3.lv/aptaujas/aptauja-34-iedzivotaju-14-saeimas-velesanas-balsos-par-vinuprat-mazako-launumu/

« Atbilde #234 : 2022. gada 29. augusts, 21:08:12 »
Tad ta jaunums - mēs tak jau gadiem balsojam par mazāko ļaunumu. Visādu virsaišu un virsmāšu radi neskaitās   :mrgr:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #235 : 2022. gada 29. augusts, 22:00:48 »
Protams, ka par mazāko ļaunumu  :sad_smiley:  Jautājums tikai, kā atrast to mazāko... Kad visi šķiet lieli... :alt:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #236 : 2022. gada 03. septembris, 11:59:17 »
Palieku pie tā paša, ka NA, JV un laikam arī, kā daddy teica, Pīlēns.. tie varētu veidot valdību. Pīlēna partija izteicās tomēr par labu Ukrainai, bet palieku pie tā, ka, kad viņus ievēlēs, tad aiz viņu mugurām izlīdīs "viepļi". Divas partijas diemžēl izveidot valdību nevarēs.. Un pārējie visi ir rusnjas roklaižas, Saskaņas un Krievu Savienības filiāles cita par citu briesmīgākas.. , ja neskaita vēl dažas atliekas no vecajām partijām.. nu tur Lemberga pakaļlaizītājus un tā..

Te Žiga video pat Latvijas Krievu partiju, nejauši izleca, bet šoreiz tas Žiga stils krievu valodā ir īsti vietā..  :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #237 : 2022. gada 04. septembris, 12:44:30 »
Beidzot zinu!
Ja nu baigi līs lietus, un nebūs nekā cita kā vien aiziet uz vēlēšanām, tad balsošu par "Suverēno varu".
Nakat, vai nu joko, vai arī vairs nemaz nefiltrē..  :) 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #238 : 2022. gada 04. septembris, 13:11:56 »
Nakat, vai nu joko, vai arī vairs nemaz nefiltrē..  :)
Broņ, beidz dzert ieskābušu kvasu no rīta un izlasi pareizi autoru!  :blushing:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #239 : 2022. gada 04. septembris, 13:19:31 »
 :rofl: :rofl: :rofl:  Dieva goda vārds izlasīju - Nakats. Un šausmīgi izbrīnījos.. Fū, nomierinājos. Par Krimsonu, snoru, tur jau skaidrs, vate balso par vati.  :)