Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26625 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #270 : 2022. gada 05. septembris, 15:12:35 »
Nja... Izpildīju es arī un nonācu pie tā paša secinājuma - balsot nav par ko...  :faint:
Komiskākais, ka aritmētiski mans rezultāts NA un LKS izskatās ļoti llīdzīgs  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #271 : 2022. gada 05. septembris, 15:23:26 »

Ak šī augstprātība!  :)  Atslēgas vārds - sakarīgs.
Visus 30 gadus visādi dīvaiņi, muzikanti, aktierīši, sportisti (pat valsts valodu nezinot) sēdējuši šajās komisijās.. un ko tad Tu, daddy, nesatraucies? Mūrniece -

Vai tik tas nav tāpēc, ka mazizglītotie sabalso šos dīvainīšus..Labs cilvēks taču. Savu arodu prot.  :sarcasm:
Savukārt, tos, kuri argumentēti ar faktiem pārstāv valsti, tos dēvē par muldoņām.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #272 : 2022. gada 05. septembris, 15:24:25 »
Man sanāca 55% Konservatīvie, 45% LPV, P un NA

kreisa tā aptauja, par Bordānu nebalsosšu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #273 : 2022. gada 05. septembris, 15:32:18 »
Jaunā Vienotība, Attīstībai/Par un Progresīvie  :scratch:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #274 : 2022. gada 05. septembris, 15:34:27 »
Protams, ka kreisa, domāta laikam, lai paķertu uz muļķi. Lai tiek balsis, kam pagadās.
Ja kaut cik zina, kas ir kas, atliek uzmest acis partijas biedriem, un ir skaidrs, vai vispār attiecīgai partijai pievērst uzmanību.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #275 : 2022. gada 05. septembris, 15:39:07 »
tos, kuri argumentēti ar faktiem pārstāv valsti, tos dēvē par muldoņām.
Kurš tad tos, kuri tiešām spēj argumentēt, pārzina attiecīgu nozari vai sfēru, dēvē par muldoņām.
Bet tādu laikam ir stipri maz. Nāk prātā Rinkēvičs, vismaz pašreizējā laika posmā..
avuk

Atslēdzies daddy

« Atbilde #276 : 2022. gada 05. septembris, 15:40:20 »
Protams, ka kreisa, domāta laikam, lai paķertu uz muļķi. Lai tiek balsis, kam pagadās.
Ja kaut cik zina, kas ir kas, atliek uzmest acis partijas biedriem, un ir skaidrs, vai vispār attiecīgai partijai pievērst uzmanību.

Tieši tā! tā aptauja uz programmām balstīta, bet kurš gan programmas pilda!! Uz cilvēkiem jāskatās!!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #277 : 2022. gada 05. septembris, 15:44:15 »

Tieši tā! tā aptauja uz programmām balstīta, bet kurš gan programmas pilda!! Uz cilvēkiem jāskatās!!

Tieši tā. Cik konkrētais deputāts bijis aktīvs. Cik tribīnē kāpts un runāts. Kādus priekšlikumus izvirzijis un aizstāvējis. Kā balsojis utt., uttt....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #278 : 2022. gada 05. septembris, 16:01:00 »
"Uz cilvēkiem jāskatās"...
Un, ja viens cilvēks patīk, bet turpat viņa partijas biedrs riebj, bet es būšu nobalsojusi par sarakstu? (Tie plusi un mīnusi biļetenos, kā pierādījies, nenozīmē neko). Ja vienā ziņā cilvēks ļoti patīk, bet citā viņam nepiekrītu? Man, piemēram, patika, kā Jūlija Stepaņenko iestājās pret piespiedu vakcināciju - maz bija cilvēku, kas to atļāvās! - bet viņas prokrievisms nav pieņemams.
Ak jā, un vēl jau tas, ka lauvas tiesa uzvārdu neizsaka pilnīgi itin neko...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #279 : 2022. gada 05. septembris, 16:09:26 »
Nu nekas tur nesanāk, ja ļoti svarīgās lietās nesaskan, kā tas ar Jūliju..
Ja viens vai divi cilvēki ir sakarīgi un viņi ir partijas vadībā, tad jau cerīgi, viņi noteiks toni. Bet, ja patīkamais cilvēks ir listē stipri tālu, tad arī nekas nesanāks..

« Atbilde #280 : 2022. gada 05. septembris, 16:14:06 »
Fufels tā šķirotava - man ļoti daudz partijām ir 40%, visvairāk - 55% nacionāļiem (jautājums par krievu skolām), bet es reāli esmu viņos vīlusies pēdējos gados, jo nacionālisma ideja ir viens, bet pārējie valstij svarīgie jautājumi ir pakaļā un labuma no viņiem nekāda. 
Par izglītību piekrītu daddy - ar sirdsgudrību, 3 klasēm un koridoru tomēr valsts vadīšanai nepietiek, augstākā izglītība, lai arī formāls, tomēr ir svarīgs rādītājs.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #281 : 2022. gada 05. septembris, 18:54:03 »
"Uz cilvēkiem jāskatās"...
Ja vienā ziņā cilvēks ļoti patīk, bet citā viņam nepiekrītu? Man, piemēram, patika, kā Jūlija Stepaņenko iestājās pret piespiedu vakcināciju - maz bija cilvēku, kas to atļāvās! - bet viņas prokrievisms nav pieņemams.

Tur es Tev piekrītu. Žēl, ka man pieņemamie cilvēki, kas visādi citādi izsaka saprātīgus priekšlikumus un izveic loģiskas un labas darbības, beigās izrādās prokrieviski. Tad izvēles nav vispār. Vai nu vieni mudaki, vai krievi. Tas pats Rinkēvičs, kas kā cilvēks un politiķis man patīk, ir tādā sarakstā (tagad neatceros un nemeklēšu kurā), kurš citādi man ir galīgi pret spalvu, un nāk komplektā ar dzīvām šausmām.
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #282 : 2022. gada 05. septembris, 18:57:12 »
Rinkēvičs, šķiet, JV.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #283 : 2022. gada 05. septembris, 19:10:06 »
Par to Pīlēnu atklājas aizvien lielāki kompromati (tiešām saistīts ar Šķēli).. Nu nav, galīgi nav sakarīgu partiju, kas varētu veidot valdību..

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #284 : 2022. gada 05. septembris, 19:12:36 »
 Nepiecieśams mainìt vèlèśanu sistèmu Latvijà. Balsot par personàlijàm ne partijám.
Kurś iniciès?