Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26957 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #300 : 2022. gada 06. septembris, 11:36:30 »
Bet tautai tādi patīk.  :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #301 : 2022. gada 06. septembris, 11:46:48 »
Ar visiem individuāli "strādāt" - nodzersies ar garantiju!  :smej:

Ja rēķina, ka vienai deputāta vietai vajag 7000 balsis (1.5 milj vēlētāju :100 krēsliem *40% apmeklējums)... iedzert ar katru laikam nesanāks.  :scratch:
A ja banānu iedotu? vai čupīti sūkājamo? ;) 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #302 : 2022. gada 06. septembris, 15:07:03 »
Banāns būs plaģiāts. :D Zīgerists jau vietu iezīmēja. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #303 : 2022. gada 06. septembris, 15:11:07 »
var piedāvāt Lielo Luci! :)

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #304 : 2022. gada 06. septembris, 15:18:39 »
Es katras vēlēšanās Spārku aicinu dibināt partiju :)   Tā sakot Sparka ģenerālsekretārs, pārējie kontaktē caur Spārku. :D
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #305 : 2022. gada 06. septembris, 15:35:32 »
Laikam teikšu kā daddy - kam man to vajag :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #306 : 2022. gada 06. septembris, 23:30:04 »
Patiesībā šajās vēlēšanās izvēle ir tik viegla kā nekad.  :)  Citus gadus ir visādi jauni veidojumi, kur jādomā, kas tie tādi, vai tiešām ir tā, kā sevi pasniedz utt. (parasti pēc vēlēšanām izlien īstie viepļi). A šogad vienkāršāk par vienkāršu, ir tikai rusnjas/vatņiku varza.. ņem, kuru gribi.  :rofl: Paliek vecumvecā NA praktiski bez konkurences.  :) Ja nebūtu NA, atliek JV Kariņa un Rinkeviča dēļ. Bet trešo variantu gan es nevarētu izdomāt, varbūt jāņem pat būtu vecā zemnieku partija ar cietumnieku Lembi?  :smej:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #307 : 2022. gada 06. septembris, 23:55:39 »
Laikam teikšu kā daddy - kam man to vajag :mrgr:
Hehe, mans lielais aicinājums ir būt disidentam, bet kas par disidentēšanu, ja pamatgrupējuma nav? Un man patīk talkas!
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #308 : 2022. gada 07. septembris, 15:34:31 »
Hi, hi.. Latvijā tik garš saraksts, ka nevar pat visu ietilpināt.  :)

Image

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #309 : 2022. gada 07. septembris, 15:46:35 »
Hi, hi.. Latvijā tik garš saraksts, ka nevar pat visu ietilpināt.  :)

Es domāju, ka šis saraksts ir pilnīgi brīvi sastādīts bez objektīviem apstākļiem. Pēc politiskiem kritērijiem "putiniskajai politikai" vistuvākie ir NA, JKP un Saskaņa, ar nacionalo pretrunu akcentēšanu.   

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #310 : 2022. gada 07. septembris, 16:37:31 »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #311 : 2022. gada 08. septembris, 00:13:44 »
nez, kas tā par tantas varu

« Atbilde #312 : 2022. gada 08. septembris, 09:49:54 »
Vispār ir žopa - man visu laiku likās, ka nebūs pietiekami daudz stulbu cilvēku, kas sabalsos par Gobzemu, bet, izrādās, ir cits variants, cita mērķauditorija un motivācija. Mana rajona FB grupā posts krieviski (jā, mums ir daudz krievu) par vēlēšanām - par ko balsosiet un citiem ieteiksiet balsot. Un komentārs ar iespaidīgu laiku skaitu - tā kā Saskaņu tāpat valdībā neviens neņems, balsojam par Gobzemu - moš ar krievu balsīm iedabūsim viņu premjera amatā   :rat:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #313 : 2022. gada 08. septembris, 10:56:19 »
Krieviem vispār plaša izvēle, gandrīz vai ņem, kuru gribi, izņemot kādas 4 partijas (un arī tur gan jau "savējie"), visi rusnjas atbalstītāji un  ielikteņi, nevar pat uzskaitīt visus - Progresīvie, Attīstībai/Par, Jūlijas partija, Šlesera, Gobzema, Krievu Savienība, Rosļikovs utt. Un kas tad tur pāri paliek, es tak saku, ka mums ārkārtīgi viegli, vienkārši - nav citu variantu..   :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #314 : 2022. gada 08. septembris, 11:12:06 »
Žēl, ka man pieņemamie cilvēki, kas visādi citādi izsaka saprātīgus priekšlikumus un izveic loģiskas un labas darbības, beigās izrādās prokrieviski. Tad izvēles nav vispār. Vai nu vieni mudaki, vai krievi.
Tieši tā, mudaki vai krievi. Bagāta izvēle  :mrgr:  Joprojām nespēju iedomāties, kurš būtu tas mazākais ļaunums...