Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26813 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #315 : 2022. gada 08. septembris, 12:37:05 »
Krieviem vispār plaša izvēle, gandrīz vai ņem, kuru gribi, izņemot kādas 4 partijas (un arī tur gan jau "savējie"), visi rusnjas atbalstītāji un  ielikteņi, nevar pat uzskaitīt visus - Progresīvie, Attīstībai/Par, Jūlijas partija, Šlesera, Gobzema, Krievu Savienība, Rosļikovs utt. Un kas tad tur pāri paliek, es tak saku, ka mums ārkārtīgi viegli, vienkārši - nav citu variantu..   :)
Bez maz kā ar televīziju pirms kara :D
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #316 : 2022. gada 09. septembris, 08:39:43 »
Jo ātrāk (no kreisās puses mērot) savienojas, jo tuvāki uzskati:
(c) Jānis Lazovskis

Atslēdzies daddy

« Atbilde #317 : 2022. gada 09. septembris, 08:52:55 »
Aglasiķe vesj spisok pažaluista... :D

A kur Saskaņa u.c. tikai 12 no 19 partijām... tendenciozi

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #318 : 2022. gada 12. septembris, 20:52:44 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #319 : 2022. gada 13. septembris, 19:07:39 »
Man galīgi nav nekādu pretenziju pret Krišjāni Kariņu, bet sanāca kaut kā smieklīgi.
Youtube tagad ir pārpildīts ar reklāmām, t. sk. politiskām. Es izklaides nolūkos atpūtas brīdī palaižu video ar nosaukumu "Top40 most stupid people" vai kaut kā līdzīgi.. Video sākas ar reklāmu, kur pa visu ekrānu ir Kariņs un stūrī liels uzraksts - Nr. 1 - un tālāk mazākiem burtiem "saraksts Vienotība"..
Tikai pēc brīža bija iespēja izlaist reklāmu.
Es teiktu.. PRists neapdomāja visas iespējamās situācijas..  :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #320 : 2022. gada 14. septembris, 12:12:40 »
Vakar noskatījos Džilindžera sarunu ar Pīlēnu, ļoti nepatīkams iespaids, nē, nē es nekāds deputāts nebūšu, tas nav man, es vienīgi par premjeru, lūk, tur mana vieta. Aha, sagribējis gan.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #321 : 2022. gada 14. septembris, 12:17:27 »
Man nepatīkams iespaids no sākta gala. Tiem, kam šitā uzreiz augsts reitings, tur pēc kaut kā nelaba ož. Pabiras no visurienes tur novākušās, kas viņus lobē?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #322 : 2022. gada 14. septembris, 14:15:06 »
...man par Pīlēnu interesē - kā viņš nokļuva studiju laikā mācīties Veimārā (VDR)...tiešām štazi aģents?...nu, studenti , kuri toreiz devās kaut kādās apmaiņas programmās ar soc.valstīm nevarēja palikt bez čekas ievērības...viņus noteikti vervēja, jo gudri, talantīgi jaunieši - tādi, kuri nepieciešami izlūkdienestiem...un kam pēc Vācijas apvienošanās pieslējās?...amerikāņiem (CIP) vai krieviem?....

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #323 : 2022. gada 14. septembris, 14:18:14 »
Dubultaģents?
Bet rusnjas ietekme tomēr jūtama..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #324 : 2022. gada 14. septembris, 14:25:42 »
.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #325 : 2022. gada 14. septembris, 14:32:03 »
Dubultaģents?
Bet rusnjas ietekme tomēr jūtama..
štazi aģenti bija labākie Eiropā...krievu tikls daudz vājāks...par visām Eiropas reakcijām uz amerikāņu aktivitātēm Vjetnamā un vēlāk vislabāk bija informēta štazi...ko darīs Francija?...vai VFR? ..vai Anglija? ...krieviem sen vairs nebija Štirlica, vai precīzāk sakot - nekad nebija, kamēr štazi bija labi informācijas kanāli..pēc VDR pievienošanās Vācijai  aģentu tiklam bija dažādas iespējas...kaut ko pārņēma amerikāņi, kaut ko krievi, pašiem vāciešiem palika tikai sašķērēta ierindas stukaču kartotēka, ko šie esot atjaunojuši...nopietno aģentu tur nav....   
p.s.   
man pēc 1.kursa augstskolā bija saruna ar dekānu par braukšanu mācīties uz VDR, bet uzzinot, ka esmu svaigi precēts virs un tēvs meitai - nebūs tev uz vāczemi doties!...lūk, tā arī neuzzināju

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #326 : 2022. gada 14. septembris, 14:55:10 »
Nakat, Tev tie stāsti kļūst aizvien makšķernieciskāki un makšķernieciskāki. Visur Tu bijis, visādas iespējas Tev, bet ne kad līdz galam..  :)
Vienmēr palicis neuzzinājis, nedabūjis utt.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #327 : 2022. gada 14. septembris, 21:38:00 »
Dombura "Kas notiek Latvijā?" tagad TV1. https://ltv.lsm.lv/lv/tiesraide/ltv1
Izskatas, ka galvenais narratīvs būs - sliktie, manipulējošie, solījumus nepildošie politiķi un sirdsšķīstā, gudrā tauta!
Un labie mediji!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #328 : 2022. gada 15. septembris, 13:44:18 »
Re, Reirs ar kāju pa dibenu VID dāmai! ....tā priekšvēlēšanu cīņa ieiet jautrākajā fāzē....mēs uzzināsim daudz jauna!  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #329 : 2022. gada 15. septembris, 14:30:38 »
Re, Reirs ar kāju pa dibenu VID dāmai! ....tā priekšvēlēšanu cīņa ieiet jautrākajā fāzē....mēs uzzināsim daudz jauna!  :mrgr:

nu pagaidām jau tik pirkstiņu pakratīja, "Tu bik mājās pasēdi..."  bet Ieva jau nav uz mutes kritusi, zobus rāda [size=78%]“Katru reizi, atklājot korupciju, Reira reakcija ir agresīva,” Jaunzeme komentē | LA.LV[/size]

Skaidrs, ka priekšvēlēšanu cīņa  - dažs grib izrādīties "izlēmīgs (varbūt) premjers", iespēja citiem koalīcijas partneriem dubļus uzgāzt. Viss notiek.

Mēģināju tādu sejas izteiksmi savilkt, kā Pabrikam tais plakātos. Neizdodas :(