Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26525 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #345 : 2022. gada 15. septembris, 16:28:07 »

:rat:  pat vairāk nekomentēšu. Tā āža kāja Nakatam izlīdusi.
Tik tagad ieraudzīji?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #346 : 2022. gada 15. septembris, 16:29:26 »

:rat:  pat vairāk nekomentēšu. Tā āža kāja Nakatam izlīdusi.
netēlo muļķīti ar žurciņu...es saprotu Krievijas motivāciju  uzbrukt Ukrainai...es to neatbalstu, bet pazīstot krievus laikam labāk par visiem šeit, es saprotu, kāpēc tie draņķi to dara,  es/mēs nevaram uz sitiena neko mainīt, pāraudzināt, izglītot tos imperiālistus, mums vienkārši ir ar to jārēķinās un jāsamazina savi zaudējumi konflikta ...jāmazina draudi Latvijai, bet nav tie jāizsauc uz sevi ...mēs nogāzām okupekli, bet tagad liels drauds, ka tiks nogāzts Brīvības piemineklis...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #347 : 2022. gada 15. septembris, 16:40:29 »
 :rat: Nakat, Tev regress domāšanā. Agrāk, man liekas, Tev bija asāks prāts.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #348 : 2022. gada 15. septembris, 16:54:53 »
:rat: Nakat, Tev regress domāšanā. Agrāk, man liekas, Tev bija asāks prāts.
es tak nestrīdēšos ar Tevi, bet man ir pieredze, kāda te nav nevienam un arī devums Latvijas neatkarībai...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #349 : 2022. gada 15. septembris, 16:57:54 »
es tak nestrīdēšos ar Tevi, bet man ir pieredze, kāda te nav nevienam un arī devums Latvijas neatkarībai...

Mēs, pelēkā masa, arī bijām uz barikādēm  :sarcasm:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #350 : 2022. gada 15. septembris, 17:00:25 »
Ak, nepateicīgie bauri, nakats mums brīvību atnesis, a mēs viņam kurpes nebučojam.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #351 : 2022. gada 15. septembris, 17:15:25 »
Mēs, pelēkā masa, arī bijām uz barikādēm  :sarcasm:
barikādes bija vajadzīgas, lai iedvesmotu krievus Maskava puča laikā pretoties GKČP...krievi skatījās uz mums 1991.gada janvārī un parādīja, ka arī var augustā...kamēr mēs augustā barikādes atlaidām un padevānies Baltijas kara apgabalam...mūsu brīvību izkaroja krievi Maskavā, bet to viņi diez vai būtu darījuši, ja nebūtu dzirdējuši par barikādēm Rīgā...tas bija domino efekts, kaut mēs jau bijā nolekuši no cīņas! 
Ok, lai ir - mans lielākais devums Latvijas neatkarībā bija šāds - es vienpersonīgi aizliedzu izdzenāt Vides kluba akciju pret metro - tur neviens necieta, kamēr milicijas spēki bija gatavi ar stekiem tur visus izdauzīt...es personiski aizliedzu milicijas pulkvedim Bugajam ar saviem vīriem izdzenāt  VĀK protestu pret metro...Pēc tam cilvēki Latvijā, Rīgā kļuva drošāki un Atmoda kļuva neatgriezeniska...es gan zaudēju to savu  darbu...   

p.s.   
Šo internetā publicēju pirmo reizi     

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #352 : 2022. gada 15. septembris, 19:41:34 »
Es nekādu nolekšanu no cīņas gan nemanīju. Lai nu mēs, latvieši. Bet spēj iedomāties, ka leiši nolec no cīņas? Landsberģis?
Nakats te sacer savu vēsturi. Mēs viņam ir viņš pats.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #353 : 2022. gada 15. septembris, 19:52:19 »
Ja jau nakata kungs panāca, ka Atmoda kļuva neatgriezeniska, tad "nolēkšanai" tāpat nebija nekādas (izšķirošas) nozīmes  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #354 : 2022. gada 15. septembris, 19:57:26 »
Es nekādu nolekšanu no cīņas gan nemanīju. Lai nu mēs, latvieši. Bet spēj iedomāties, ka leiši nolec no cīņas? Landsberģis?
Nakats te sacer savu vēsturi. Mēs viņam ir viņš pats.
kā nepamanīji? ...bija tas gan tika 1,5 dienu ...no 19.augusta līdz 21.augusta pusdienlaikam...Baltijas kara apgabals pieteica ultimātu Godmanim, ka tagad līs asinis un visiem no barikādēm ir jāaiziet...Godmanis paklausīja un barikādēs vairs nebija cilvēku...mēs padevāmies vai politkorekti teikt -  aizgājām pagrīdē un partizānos...bet 21.augustā krievi un Jeļcins mums izcīnīja neatkarību Maskavā, kur dzīvību zaudēja daži desmiti krievu, kuri gūlās zem tankiem, kamēr mēs pa mājām klausījāmies radio...šeit Rīgā tās 1,5 dienas valdīja OMON un neviens viņiem tad nepretojās...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #355 : 2022. gada 15. septembris, 20:53:14 »
Nu baigi viegli ar atpakaļejošu datumu sludināt, ko vajadzēja darīt, ko nevajadzēja. Neviens, neviens! toreiz nezināja, kas notiks. Bet ja tiešām bija reāli draudi, ka tās barikādes armija asinīs noslīcinās? Pofig, ja? Vajadzēja stāvēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #356 : 2022. gada 15. septembris, 20:58:00 »
kā nepamanīji? ...bija tas gan tika 1,5 dienu ...no 19.augusta līdz 21.augusta pusdienlaikam...Baltijas kara apgabals pieteica ultimātu Godmanim, ka tagad līs asinis un visiem no barikādēm ir jāaiziet...Godmanis paklausīja un barikādēs vairs nebija cilvēku...mēs padevāmies vai politkorekti teikt -  aizgājām pagrīdē un partizānos...bet 21.augustā krievi un Jeļcins mums izcīnīja neatkarību Maskavā, kur dzīvību zaudēja daži desmiti krievu, kuri gūlās zem tankiem, kamēr mēs pa mājām klausījāmies radio...šeit Rīgā tās 1,5 dienas valdīja OMON un neviens viņiem tad nepretojās...

No Wiki - "OMON bruņutransportieru tuvošanās barikādēm 21. augustā notika vienlaicīgi ar „Latvijas Republikas Konstitucionālā likuma par Latvijas Republikas valstisko statusu” pieņemšanu LR Augstākajā Padomē, kas atjaunoja Latvijas Republikas Satversmes pilnu darbību un līdz ar to deklarēja neatkarības atjaunošanas pārejas perioda beigšanos."

Ne no pagrīdes to pasludināja. Un es tieši biju pie AP, kad OMONS nāca virsū, bruņojušies veči ar stekiem mūs trenkāja. Un tad, kā pēkšņi uzradušies, tā strauji arī pazuda no VR. Vēl jau ir arī citi liecinieki, nakat, bija tur pietiekami daudz tautas

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #357 : 2022. gada 15. septembris, 21:00:28 »
.. a ko tad būvēja? .. smukumam vai cīņai?.. un kad krievs nāk, tad krūmos?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #358 : 2022. gada 15. septembris, 21:30:15 »
No Wiki - "OMON bruņutransportieru tuvošanās barikādēm 21. augustā notika vienlaicīgi ar „Latvijas Republikas Konstitucionālā likuma par Latvijas Republikas valstisko statusu” pieņemšanu LR Augstākajā Padomē, kas atjaunoja Latvijas Republikas Satversmes pilnu darbību un līdz ar to deklarēja neatkarības atjaunošanas pārejas perioda beigšanos."

Ne no pagrīdes to pasludināja. Un es tieši biju pie AP, kad OMONS nāca virsū, bruņojušies veči ar stekiem mūs trenkāja. Un tad, kā pēkšņi uzradušies, tā strauji arī pazuda no VR. Vēl jau ir arī citi liecinieki, nakat, bija tur pietiekami daudz tautas
Minn,21.augustā jau Jeļcins Maskavā uzvarēja, viss tas, ko tad redzēji bija šīs uzvaras atskaņas...tur vairs nebija nekā no varonīibas...ja Augstāka Padome būtu to darījusi 19. vai vismaz 20.augustā, tad varētu runāt par kaut ko īpašu un pretošanos...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #359 : 2022. gada 15. septembris, 21:42:57 »
Beigās Tu, Nakat, vēl iedomāsies, ka esi mūsu Zeļenskis..
Nekas nebija atkarīgs tikai no viena cilvēka. Visi savu roku pielika. Visu tālaika republiku progresīvie cilvēki. Protams, ka svarīgākais notika Maskavā. Un Gorbačovs pārgāja pretējā nometnē, demokrātijas pusē nostājās Jeļcins (lai arī kādu motīvu vadīts). Nezinu, kā būtu, ja tas tā nenotiktu. Domāju, ka cīņa nebeigtos, bet pārietu reāli asiņainā. Tādā, ko tagad izcīna ukraiņi. Kā redzam, nekas jau nav vēl beidzies.. Tā saikne ar PSRS neredzami pastāv.. varbūt tagad pārtrūks pavisam.
Ukraiņi esot kaitinājuši..  :rat: Tas jau galīgs marazms.. Ja kas, tad visus 90. - tos krievu propoganda tos pašus vārdus teica par mums (Baltijas valstīm).. ka fašisti, nacisti utt. Mūs glābj tas, ka esam NATO.
Ai, ko tur ar tādu kā Tevi runāt..