Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26671 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #390 : 2022. gada 16. septembris, 10:41:48 »
un šitik "politiski izglītoti" un "morāli nobrieduši" ļautiņi ies uz vēlēšanām (atgriežoties pie tēmas)..
Jā, man arī kauns par kretīniem manā vecumā  :rofl: .
Tad nebrīnos par reitingiem Lembergiem, Jūlijām, Ušakoviem, Golubevām.. un galu galā Ždanokām Briselē.. jo ir taču jāliec muguriņa rusnjas priekšā..  :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #391 : 2022. gada 16. septembris, 10:42:58 »
nevērtējiet lāci un kolaborantus par zemu... Čečenija 2 karus izkaroja... un arī nav samierinājusies, Broņa teiks...

Nav.. Jau kinžalus trin. Viņu kolaborants Kadirovs nezin, kur skriet..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #392 : 2022. gada 16. septembris, 10:48:48 »
un šitik "politiski izglītoti" un "morāli nobrieduši" ļautiņi ies uz vēlēšanām (atgriežoties pie tēmas)..
Jā, man arī kauns par kretīniem manā vecumā  :rofl: .
Tad nebrīnos par reitingiem Lembergiem, Jūlijām, Ušakoviem, Golubevām.. un galu galā Ždanokām Briselē.. jo ir taču jāliec muguriņa rusnjas priekšā..  :)

Neviens neaicina liekt muguriņas rusņas priekšā, vismaz es nē... bet klēpja sunīša-vaukšķīša loma, kurš sēžot saimnieces rokās "relatīvā drošībā" aprej citus, man arī neliekas cieņpilna rīcība. Pat savās acīs ne, ...nemaz nerunājot, ka saimniece var paklupt, cits sunītis var iepatikties , utt.

Vēl pirms pusgada cilvēkam, kurš nogremdēja "jēkabpils lielgabalu" draudēja cietums... KUR toreiz bija šodienas politiskie "varoņi-deokupanti"??

PS. man arī kauns par "latvieti vidējo"... kurš māk tikai 2 dziesmas (uz pārmaiņām) "sitiet krievus" un "atlajst sajmu" ... :(

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #393 : 2022. gada 16. septembris, 11:04:07 »

Neviens neaicina liekt muguriņas rusņas priekšā, vismaz es nē... bet klēpja sunīša-vaukšķīša loma, kurš sēžot saimnieces rokās "relatīvā drošībā" aprej citus, man arī neliekas cieņpilna rīcība. Pat savās acīs ne, ...nemaz nerunājot, ka saimniece var paklupt, cits sunītis var iepatikties , utt.
precīzi...uzvedamies tā, it kā paši gribētu karot un nepārtraukti publiski uz to izaicinām...vajag klusiņām darīt savu darbu/pienākumu palīdzēt Ukrainai, lai karo un cīnās pēc iespējas ilgāk, lai sakauj orkus un atbrīvo savu zemi...politiku veidot kā Šolcs vai Makrons, zvanīt Putinam un teikt, mēs tavi čomi uz mūžu, tikai padodies Ukrainai, bet mēs tevi izpestīsim no Hāgas tribunāla utt - melot šim klausulē ...lai nebūtu visiem redzama iemesla mums kaut kad vēlāk uzbrukt...pat ja ukraini uzvarēs, Krievija nekur nepazudīs...mums jātēlo šiem draudzība, nevis jāgāž okupeklis un jāpieņem aizmukušos žurnālistus ..

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #394 : 2022. gada 16. septembris, 11:12:17 »
precīzi...uzvedamies tā, it kā paši gribētu karot un nepārtraukti publiski uz to izaicinām...vajag klusiņām darīt savu darbu/pienākumu palīdzēt Ukrainai, lai karo un cīnās pēc iespējas ilgāk, lai sakauj orkus un atbrīvo savu zemi...politiku veidot kā Šolcs vai Makrons, zvanīt Putinam un teikt, mēs tavi čomi uz mūžu, tikai padodies Ukrainai, bet mēs tevi izpestīsim no Hāgas tribunāla utt - melot šim klausulē ...lai nebūtu visiem redzama iemesla mums kaut kad vēlāk uzbrukt...pat ja ukraini uzvarēs, Krievija nekur nepazudīs...mums jātēlo šiem draudzība, nevis jāgāž okupeklis un jāpieņem aizmukušos žurnālistus ..

Šo Tavu tekstu nedzērusi nespēju saprast. Trešais tēva dēls - muļķītis?? Vai Tā?
Zeme atveries!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #395 : 2022. gada 16. septembris, 11:14:59 »
  :rat:   :rat:   :rat:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #396 : 2022. gada 16. septembris, 11:21:49 »

Šo Tavu tekstu nedzērusi nespēju saprast. Trešais tēva dēls - muļķītis?? Vai Tā?
Zeme atveries!
Ko tu nesaproti?...mazas valsts izdzīvošanas māku?...patreiz mēs daudzkārt esam palielinājuši savas iespējas atrauties...ukraiņu karš beigsies un būs jauni..

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #397 : 2022. gada 16. septembris, 11:25:09 »
Ko tu nesaproti?...mazas valsts izdzīvošanas māku?...patreiz mēs daudzkārt esam palielinājuši savas iespējas atrauties...ukraiņu karš beigsies un būs jauni..

Tāpēc mazās valstis iestājas lielo valstu savienībās. Tā ir tā izdzīvošanas māka.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #398 : 2022. gada 16. septembris, 11:27:36 »
Kāds naivums, klanīties tiem, kuri saprot vien dūres politiku. Verga dvēsele dažiem neiznīdējama līdz kapa malai...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #399 : 2022. gada 16. septembris, 11:32:19 »

Vēl pirms pusgada cilvēkam, kurš nogremdēja "jēkabpils lielgabalu" draudēja cietums... KUR toreiz bija šodienas politiskie "varoņi-deokupanti"??

PS. man arī kauns par "latvieti vidējo"... kurš māk tikai 2 dziesmas (uz pārmaiņām) "sitiet krievus" un "atlajst sajmu" ... :(

Es nemaz neklausos šo no tā, kurš garām gājis..  :) 
Tu mani par duru, es Tevi par kretīnu manā vecumā..  :P

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #400 : 2022. gada 16. septembris, 11:34:51 »
Kāds naivums, klanīties tiem, kuri saprot vien dūres politiku. Verga dvēsele dažiem neiznīdējama līdz kapa malai...
Par tevi spēcīgāku dūri var pieveikt tikai ar gudrību un viltību....to noteikti nevar ar savu dūrīšu vicināšanu...un beidziet atgremot šos štampus par klanīšanos un verga dvēseli...tie ir lozungi, kuriem ar reālo dzīvi nav nekā kopēja...arī vislepnākie un stiprākie klanās....

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #401 : 2022. gada 16. septembris, 11:39:13 »
Ak jē, tādu Nakatu dēļ pie mums velkas rusnju bari, jo te var lekties (kur citur vēl tā var?), nerunāt valsts valodā un bērniem skolas krievu valodā. Vēl zemāk jau nebija kur pieliekties visus šos 30 gadus.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #402 : 2022. gada 16. septembris, 11:43:07 »

Tāpēc mazās valstis iestājas lielo valstu savienībās. Tā ir tā izdzīvošanas māka.
NATO nav mūžīgs...bija jau viens amīšu prezidents, kurš to gribēja likvidēt un pēc 2 gadiem atkal var tikt ievēlēts

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #403 : 2022. gada 16. septembris, 11:46:50 »
Ak jē, tādu Nakatu dēļ pie mums velkas rusnju bari, jo te var lekties (kur citur vēl tā var?), nerunāt valsts valodā un bērniem skolas krievu valodā. Vēl zemāk jau nebija kur pieliekties visus šos 30 gadus.
nepiekrītu un piekrītu...viena lieta ir krievi, kuri atrodas te un cita lieta ir Krievijas valsts....pret pirmajiem attiekties stingri - nekādas skolas, bet ar krievu valsti laipot... :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #404 : 2022. gada 16. septembris, 11:46:55 »
NATO nav mūžīgs...bija jau viens amīšu prezidents, kurš to gribēja likvidēt un pēc 2 gadiem atkal var tikt ievēlēts

Ar šo atgriežamies pie tēmas par vēlēšanām. Ja tādi Nakati un Nakatlīdzīgi domājošie balso, tad, jā...