Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26508 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #405 : 2022. gada 16. septembris, 11:47:20 »
Kā jūs man esat apnikuši abi..  :rofl:
Es ņemu atpūtu no jums. Nekad nedomāju, ka šāda antikvariāta domāšana vēl saglabājusies LV. Šādu dziesmu vilka visus 90 - tos, baidīja un klanījās.. pilnīgi riebās.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #406 : 2022. gada 16. septembris, 11:50:29 »
nepiekrītu un piekrītu...viena lieta ir krievi, kuri atrodas te un cita lieta ir Krievijas valsts....pret pirmajiem attiekties stingri - nekādas skolas, bet ar krievu valsti laipot... :mrgr:

Ko Tu te murgo!! Tā Krievijas "Tautiešu atbalsta programma"  - ne no krievijas valsts nāk??!! Tss mega propogandas milzenis - ne Krievijas valsts sponsorēts?!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #407 : 2022. gada 16. septembris, 12:00:47 »
Kolaborants ir un paliek kolaborants, to domāšanu tik lēti neizmainīt...  :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #408 : 2022. gada 16. septembris, 13:17:13 »
Un tagad padomāsim, ka ar šādu domāšanu būtu bijuši ukraiņi.. Vai tad kāds vispār pasaulē ticēja, ka viņi noturēsies kaut 3 dienas?
Un vispār.. kāda tiekšanās uz Rietumiem? Jālaizās un jāzemojas tik Krievijai.
Taču milzu pārspēks! Kur Zeļenskim prāts bija neatstāt Kijevu?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #409 : 2022. gada 16. septembris, 13:24:56 »
Un tagad padomāsim, ka ar šādu domāšanu būtu bijuši ukraiņi.. Vai tad kāds vispār pasaulē ticēja, ka viņi noturēsies kaut 3 dienas?
Un vispār.. kāda tiekšanās uz Rietumiem? Jālaizās un jāzemojas tik Krievijai.
Taču milzu pārspēks! Kur Zeļenskim prāts bija neatstāt Kijevu?

Jā, arī!! Pēc Maidana "svarīgākais" lēmums bija par ukraiņu valodu (ne par korupciju, ne ekonomiku, ne gāzi)... pēc kā arī Donbass sacēlās kājās... uZskatu par toreizējo politiķu liktenīgu kļūdu, kuru strebjam pašreiz...

TAS (DN un LH kvazivalstis) nebija Krievijas plānots (nejaukt ar Krimu, ko aneksēja dēļ Sevatopoles jūras spēku bāzes), bet pašu ukraiņu stulbums... nu bet vēlāk Krievija šo kārti sekmīgi izmantoja. Ļeņinam pirmie dekrēti bija par zemi un maizi (kuru dēļ tauta uz viņu pavilkās), nevis krievu valodas hegemoniju! Politiķiem jābūt GUDRIEM, der arī VILTĪGI, bet nevis populistiem!

Tas ir tas, ko es un Nakats, nē Nakata Kungs (visu cieņu!) mēģinām pateikt. Nevajag stulbības darīt, tad nebūs jābrīnās...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #410 : 2022. gada 16. septembris, 13:34:28 »
Aha, kļūda nav kā pie mums, kad vēl pēc 32 gadiem šeit dzimuši, auguši, skolu beiguši, bet valsts valodā ne bū, ne bē.  :mrgr:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #411 : 2022. gada 16. septembris, 13:45:23 »
Divi Girkini. Vai Pušiļini.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #412 : 2022. gada 16. septembris, 13:46:41 »
Aha, kļūda nav kā pie mums, kad vēl pēc 32 gadiem šeit dzimuši, auguši, skolu beiguši, bet valsts valodā ne bū, ne bē.  :mrgr:

Jā, es neesmu gatavs karot, lai kaut kādā d-pilī VISUS piespiestu runāt latviski.
Lai dibina DNR, taisa referendumu, pievienojas Krievijai, nekāds zaudējums Latvijai tas nebūs, Abrene 2.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #413 : 2022. gada 16. septembris, 13:49:57 »

Jā, es neesmu gatavs karot, lai kaut kādā d-pilī VISUS piespiestu runāt latviski.
Lai dibina DNR, taisa referendumu, pievienojas Krievijai, nekāds zaudējums Latvijai tas nebūs, Abrene 2.
Ko nu niekoties ar kaut kādu štrunta Dpili. Uzreiz Rīgu, aga.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #414 : 2022. gada 16. septembris, 13:52:20 »
Divi Girkini. Vai Pušiļini.

Skabejeva, vienu vien meldiņu māki...

Runa iet par to, ka ekonomika jāattīsta, cilvēku dzīves līmenis jāceļ, nevis ar muļķībām jānodarbojas!! Ja cilvēkam d-pils rajonā dzīves līmenis ir zemāks, nekā aiz robežas Krievijā, skaidrs, ka viņš uz turieni skatīsies...un tāds valodas vai pieminekļa jautājums būs sērkociņš, kas gadiem krāto malkas kaudzi /nalomaķ drov - kļudaini rīkoties/ aizdedzinās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #415 : 2022. gada 16. septembris, 13:58:45 »
Nuja, kā tajā dziesmā - mans vēders man vistuvākais... labi, ka tomēr ne visiem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #416 : 2022. gada 16. septembris, 14:20:13 »
Tā ir, rietumos cilvēku vispirms pabaro un tad liek dziesmas klausīties un lojalitāti no viņa gaida... mēs pēc 30 gadiem tās pašas Krievijas līmenī vien esam - dziesmas mums dzied par labklājību viena valdība pēc otras un lojalitāti gaida, bet ekonomiskā pamata tam nav.

Rezultātā cilvēki balso ar kājām...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #417 : 2022. gada 16. septembris, 14:35:26 »
Tā ir, rietumos cilvēku vispirms pabaro un tad liek dziesmas klausīties un lojalitāti no viņa gaida... mēs pēc 30 gadiem tās pašas Krievijas līmenī vien esam - dziesmas mums dzied par labklājību viena valdība pēc otras un lojalitāti gaida, bet ekonomiskā pamata tam nav.

Rezultātā cilvēki balso ar kājām...

Nerunā daudzskaitlī. Šis  attiecās uz Tevi pašu. Dīvaina Tava retorika.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #418 : 2022. gada 16. septembris, 14:38:18 »
Tu apgalvo, ka Latvija - nav ekonomiski attīstījusies kopš atbrīvojāmies no PSRS?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #419 : 2022. gada 16. septembris, 15:07:17 »
Tu apgalvo, ka Latvija - nav ekonomiski attīstījusies kopš atbrīvojāmies no PSRS?

to es neapgalvoju, bet atšķirība starp pilsētām un laukiem un dažādiem reģioniem ir pieaugušas! Īpaši latgales reģions ir atstāts novārtā. valdības nāk, un iet, problēmas paliek.