Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26504 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #435 : 2022. gada 16. septembris, 18:20:03 »
Vahhh, karot sataisījies  :rofl:  vēl jājautā, ja būs kad jākaro, vai maz tevi iesauks karotāju rindās... Latgale ta Latgale, labi ka Rīgā visi rašas prot valsts valodu.  :mrgr:

Jā, es pat zemessardzei esmu par vecu :(  ...Rīgā visi labie krievi runā latviski bez aizķeršanās, man darbā vien kāds 100

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #436 : 2022. gada 16. septembris, 19:02:31 »
Mans paraksts "Kā cilvēks, kam trūkst pašcieņas, nav dīdzējs, bet nīcējs, tā arī tauta, kurai nav pašapziņas." K.Mīlenbahs  Tā nu es te, acīmredzamu sīkpilsoņu un mietpilsoņu forumā, gaidu, ka parādīsies kādas pašapziņas pazīmes un ilgas pēc objektivitātes.   :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Minne

« Atbilde #437 : 2022. gada 16. septembris, 19:04:20 »
Jo tālāk tēmu lasīju, jo vairāk gribējās spļaudīties.

Nez, kur abi kungi izrāvuši, ka visādas minnes un broņas ar savu lauku līmeni apgalvojušas, ka Latvija pati un patstāvīgi izcīnījusi neatkarību? Mēs oponējām, ka augusta puča laikā netika lēkts nost no  iesāktā virziena. Jā, diez vai kāds precīzi zināja un plānoja, kur šī pretošanās aizvedīs (starp citu, tieši tāpat kā Maskavā, kurai jūs klanāties pateicībā par neatkarību), kā tai jānoris, bet vairumam padomju režīms instinktu līmenī uzvārīja asinis. Un "kad apstākļi" salikās (jā, sākot ar tām pašām VAK aktivitātēm, Baltijas ceļu, Berlīnes mūra krišanu, barikādēm), tas viss likumsakarīgi pārvērtās jau straumē. Par kādu nolēkšanu jūs te runājat?! Tādi glumie kā daddy - i vašim, i našim - kuri gatavi apmest kažoku (un met) uz otru pusi katrā izdevīgā brīdī  - tādi ne uzlēca, ne noturējās nenolēkuši. Jā, daddy piemērs rāda, ka arī tādi bijuši. Daudz kas tajā laikā notika....nu, tā, kā notika. Kā tas pats Vanags raksta - Dievs tā bija nolicis. Ar atpakaļejošu datumu, kad kārtis uz galda atklātas, tagad jau viegli te sprēgāt

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #438 : 2022. gada 16. septembris, 19:10:18 »
https://www.facebook.com/watch/?v=722733464841172
KARIŅŠ: NAUDAS IR TIK DAUDZ KĀ NEKAD NAV BIJIS ...
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies tuk

« Atbilde #439 : 2022. gada 16. septembris, 19:25:02 »
Jā, kur tā nauda? Pedagogiem visu nedēļu apgalvoja, ka naudas nav, šodien izrādījās, ka bišķi vēl ir...  :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #440 : 2022. gada 16. septembris, 20:03:03 »
Ko nu stāsti, neteica, ka nav. Visu laiku piedāvāja. Kamēr izskaidroja tā, lai Vanaga nevar nekur vairs piesieties.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #441 : 2022. gada 16. septembris, 20:25:00 »
Tad nu gan, un skolotāji tik vaimanā, ka algas mazas un direktori, ka skolotāji nav, nav kas par mazām algām grib strādāt. Izrādās, naudu dod, bet Muižniece neņem. Nu trakums.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #442 : 2022. gada 16. septembris, 20:28:49 »
Tuk, runā pie skolas tēmas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #443 : 2022. gada 16. septembris, 21:52:43 »
Interesanti kādēļ, ja tu tajā tēmā skaidri un gaiši saki, ka saistība ar vēlēšanām. Tad vēlēšanu tēmā arī kā vēlētājs rakstu.

Bet tu droši vari runāt skolotāju tēmā, neiebilstu.  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #444 : 2022. gada 16. septembris, 22:28:27 »
Diez kāpēc to streiku nerīkoja jūlijā? Tad nezināja, ka algas mazas un vispār viss ir &^%$?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #445 : 2022. gada 16. septembris, 22:50:20 »
Elementāri. Kāda jēga streikot, ja tas nevienam nesagādā neērtības? Tad arī nav ko cerēt, ka kāda no prasībām tiks izpildīta...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #446 : 2022. gada 16. septembris, 23:09:42 »
Nu tak normāliem cilvēkiem bija skaidrs, kas un kāpēc tā notiek. Labi, ka valdība noreaģēja, visādi Lembji un co palika ar garu degunu.. Kaut gan pašas Vanagas izdarības atstāj mieles. Vairāk nekad viņas afēras neatbalstīšu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #447 : 2022. gada 17. septembris, 13:01:23 »
...par valodu - jāmāca visiem latviešu valoda, tad tā atrisinās, ka šie mīlēs Latviju...bet katram vajadzētu atcerēties savu pieredzi - padomju gados visi mācījāmies krievu valodu un? ...sākām mīlēt Krieviju? ...ok, man patīk krievu literatūra, šovinists Dostojevskis man topā, bet es kļuvu krievu patriots? ...tak ne, tikai labāk iepazinu pretinieku...un kad radās Dieva dota iespēja par brīvu Latviju, mani neietekmēja tas, ka protu krievu valodu....tāpēc to ņemšanos ar pāreju no spēka pozīcijām  tikai valsts valodā noraugos ar lielu skepsi... 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #448 : 2022. gada 17. septembris, 14:57:51 »
Nakat, ne par Latvijas mīlestību ir runa, kurš tad tik naivs?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #449 : 2022. gada 17. septembris, 15:02:39 »
Atkal jauc P ar p. Tak rašas ne bū ne bē nesaprotot latviešu valodā pieprasa divvalodību, krievu valodu kā otru valsts valodu. Visās iestādēs dokumentus abās valodās, darbā arī derēs krievu un ar ko tad tas beigsies, tieši ar to, kā bija psrs. Latvietis savā zemē būs spiests runāt krieviski, jo iestādē pretī būs tāds darbinieks, kurš latviski ne bū, ne bē un paģērēs - govori po ruski, ja sobačij ņepoņimaju. To tu vēlies? Man vienalga kā kuram ar to mīlu, ir likums un likumu jāievēro. Āmen!