Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26892 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #600 : 2022. gada 06. oktobris, 23:41:23 »
nu, bet kaut par to pašu melīgo CV....ja nu tieši šo melu dēļ viņa dabūjusi balsojumu? Tipa, par padomnieci. Un nekas par to nav??

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #601 : 2022. gada 07. oktobris, 09:01:35 »
nu, bet kaut par to pašu melīgo CV....ja nu tieši šo melu dēļ viņa dabūjusi balsojumu? Tipa, par padomnieci. Un nekas par to nav??
tiešām kāds tic, ka viņa krāvusi malku? ...varbūt majors tā optimizēja savus izdevumus caur firmu par viņas pakalpojumiem?....noformēja kā krāvēju, bet varam pasapņot, ka tā "malka" tika aprūpēta...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #602 : 2022. gada 07. oktobris, 09:19:27 »
Varbūt tā malkas kraušana no šejienes:

Skrien trīsgadīgais Kārlītis ar cirvīti pa pagalmu: "Skaudīsim mauku! Skaudīsim mauku!"
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #603 : 2022. gada 07. oktobris, 09:20:57 »
Ja malku viņa krāvusi 2013.-2014.gadā, tad vēl bija dzīvs pirmais firmas īpašnieks, bet majors vēl nebija majors :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #604 : 2022. gada 07. oktobris, 10:12:09 »
Nakat, štrunts par malku, mauku un kraušanu. Es runāju par ierakstu “Padomniece”
Par naidīgajiem video vēl atsevišķs punkts

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #605 : 2022. gada 07. oktobris, 10:47:41 »
Man liekas, ka tādi dīvaini CV ir papilnam. Nu kaut vai Rosļikova CV, tur nedzēris nesapratīsi. Neskaitāmās kompānijās valdes loceklis, tad pēkšņi vienu gadu policists, tad atkal valdes loceklis.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #606 : 2022. gada 07. oktobris, 11:23:06 »
Nu Stabilitati pat Krimsis pamanīja :D
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Minne

« Atbilde #607 : 2022. gada 07. oktobris, 13:38:59 »
Droši vien, ka papilnam tādu melu, bet brīnos, ka tas iet cauri, ne gailis pakaļ nedzied. Vai tad neviens nav atbildīgs, kādi kandidāti tur piesakās, tb vai ir kādi nopietnāki kritēriji, izņemot vecumu?  :?:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #608 : 2022. gada 07. oktobris, 14:06:33 »
Deputātu kandidātu sniegtās ziņās, izņemot tur pārs - par sadarbību ar ārvalstu izlūkošanu un  VDK, kā arī sodāmību (bet to vairāk jājautā Sparkai) - ir domātas vēlētājiem, kas nu izvēlas balsot vai nebalsot par viņu, t.s., krievi nav izvēlei, ka tikai enerģiski opozīcijas deputāti.  Bet mani izbrīna šāda interese par partijas, par kuru SF dalībnieks varētu, tikai pēc denaturāta lietošanas, izvēlēties, deputātu kandidāti. Ja jūs man piedāvāsiet ierobežotu izvēli: Kariņš,  Parādnieku un šo jauko meiteni, es ar izvēlēšos šo jauko meiteni, neskatoties ne uz ko (man ar viņas ir vairāk kopīga nekā ar tiem večiem - es ar esmu krāmējis malku par maksu (par ko Bro arī mani drīkst nosaukt par mauku)).
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #609 : 2022. gada 07. oktobris, 14:10:16 »
Viņi vēl nav nodevuši zvērestu. Vai tad skaitās neaizskarami? DD tagad būtu viegli viņus nosmelt, varbūt pat izraidīt. Ja vien, nu jā :thinking:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #610 : 2022. gada 07. oktobris, 15:33:42 »
Mīļa viņi visi ir Latvijas pilsoņi, - nevienu Latvijas pilsoni nevar izsūtīt no Latvijas. 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #611 : 2022. gada 07. oktobris, 15:57:21 »
Viņi vēl nav nodevuši zvērestu. Vai tad skaitās neaizskarami? DD tagad būtu viegli viņus nosmelt, varbūt pat izraidīt. Ja vien, nu jā :thinking:
Neaizmirsti, ka policija ir provatņiciska. Gan jau DD arī nav tīra. Pirms kaut ko vispār taisītos uzsākt, tādi rosļiki par to pirmie uzzinātu. Ņemot vērā, cik droši viņi pretvalstiski/prokremliski runā/rīkojas, jādomā, ka viņiem ir "jumts" un nekas nedraud.. Nu Elksniņš tak arī klaji ņirgājas..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #612 : 2022. gada 07. oktobris, 16:02:26 »
Mīļa viņi visi ir Latvijas pilsoņi, - nevienu Latvijas pilsoni nevar izsūtīt no Latvijas.

Vaitad pilsonību nevar atņemt valstij nejolāliem pilsoņiem?  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #613 : 2022. gada 07. oktobris, 16:06:38 »

Vaitad pilsonību nevar atņemt valstij nejolāliem pilsoņiem?  :?:

Lojālos (Lembergu) var cietumā iebāzt :) ...Redzēs kā ar nelojālo Avenu viss beigsies...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #614 : 2022. gada 07. oktobris, 16:11:36 »
Kas traucē nelojālos tupināt ķurķī? Un sīkpunduris jau nu baigi lojālais valstij..  :)