Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26742 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #615 : 2022. gada 07. oktobris, 16:13:59 »

Vaitad pilsonību nevar atņemt valstij nejolāliem pilsoņiem?  :?:
Latvijā mantoto pilsonību nevar, var piešķirto uz naturalizācijas pamata pirmajā pakāpē.  Un ko īsti nozīmē "valstij nejolāli pilsoņi", kurš Dievs to lems - es domāju, ka daži domā kā Tuk ir valstij nelojāla un - izsūtīsim viņu? Pats koncepts ir absurds, jo pie Tuk  nelojālajām domām vainīga ir sabiedrība, kurā Tuk dzīvo, proti, lojālie pilsoņi, kas kļūst valstij nelojāli, jo nerūpējas par Tuk.  Tā sakot 1919 gada Latvijas republika neies cauri, kamēr es būšu dzīvs!
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #616 : 2022. gada 07. oktobris, 16:27:43 »
Pie pašreizējās Pilsonības likuma redakcijas uz "nelojalitātes" pamata pilsonību atņemt nevar. (Un pareizi ir - tas nav izmērāms jēdziens! Lai kā varbūt emocionāli negribētos izrēķināties ar vienu vai otru...)
Otrkārt, pilsonību atņemt nevar, ja pilsonis tā rezultātā kļūtu par bezvalstnieku.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #617 : 2022. gada 07. oktobris, 16:41:55 »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #618 : 2022. gada 07. oktobris, 17:53:57 »
Es gan ņemtu pilsonību nost visādām ždanokām, malkas krāvējām, urbanovičiem un visādiem citādiem tamlīdzīgajiem. Ka nav, tad nav un nav ko pie varas rauties valstī kura riebjas.

Tak ko brīnaties, rašas tak melo vienmēr un par visu.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #619 : 2022. gada 07. oktobris, 18:20:39 »
Nu šis jau ir vienreiz bijis, un kad nomierinājās, teica ka "visumā izglītotie, Vācieši ir pāršāvuši svītru" un nav tam attaisnojuma. Es negribu, ka Latvijas vārds ar kaut ko tādu saistīts. Un šeit ir ļoti būtiski saprast, ka par nacionālā naida atbalstīšanu arī ir sods, un tas sods ir par iedrošināšu veikt noziegumus.

Es ar kad esmu viens mēdzu vainot krievus pie pašam neiedomājamākajām lietām, bet ja telpā ir kāds par kura stabilitāti Tev ir šaubas - nedrīkst! SF nedrīkst kaut vai Bro dēļ, viņai patiesi slikti ir ar humora izjūtu - tu tur pajokosi, bet Bro izdarīs un tu būsi līdzvainīgs.   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #620 : 2022. gada 07. oktobris, 19:20:20 »
Es gan ņemtu pilsonību nost visādām ždanokām, malkas krāvējām, urbanovičiem un visādiem citādiem tamlīdzīgajiem. Ka nav, tad nav un nav ko pie varas rauties valstī kura riebjas.

Pilnīgi vienalga, paliek tā pilsonība visiem šiem noziedzniekiem vai nē, bet laiks ir pienācis, sodu jāsaņem tā vai citādi. Visticamāk, ka viņi paši, sajutuši, ka no soda neizvairīties, laidīsies prom, kurš nu varēs. Galu galā tādēļ arī maina un pieņem likumus, lai novērstu noziedzīgas darbības. Ticu, ka tuvākajos gados būs lielas izmaiņas un šie rašisti/ fašisti saņems sodus. Vēlams ar izraidīšanu, ja ne, tad pasēdēs cietumā tepat. Par rašistu atbalstīšanu arī ļoti vajadzētu pieņemt attiecīgus likumus. Igauņi mums sen jau ir ļoti priekšā. Diemžēl mums valdība un attiecīgas instances ir šo noziedznieku daļējā pārziņā, kas galīgi tā nav Igaunijā.
i tā nav Igaunijā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #621 : 2022. gada 10. oktobris, 08:40:06 »
varbūt jaunā Saeima būs "gudrāka"? :) ...visas iespējas

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #622 : 2022. gada 10. oktobris, 19:44:01 »
Peripetijas ap Gloriju vēl nekas. Ir arī partijas biedrs, krimināli sodīts par nelikumīgu alkohola realizāciju, nu tas tāds bizness vatņiku gaumē..
https://zinas.tv3.lv/latvija/velesanas/saeima-ieveletais-stabilitatei-parstavis-dmitrijs-kovalenko-ir-agrak-kriminali-sodits/

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #623 : 2022. gada 10. oktobris, 20:40:17 »
21.00 TV24 Kārtības rullis.

Atslēdzies Broņa

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #625 : 2022. gada 10. oktobris, 22:26:34 »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #626 : 2022. gada 10. oktobris, 22:32:41 »
Un, Snor? Tavuprāt, tad nav vērts likties zinis?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #627 : 2022. gada 11. oktobris, 07:49:05 »
Nu nezinu, nezinu... Emocionāli arī man gribētos "visas tās ždanokas " izraidīt labi tālu, bet... Tas ir pārāk slidens celiņš.  Ar tādiem, it kā labiem, nodomiem ir bruğēts ceļš paši zināt uz kurieni. Jo zem vārda "nelojalitāte" pie labas gribas var pabāzt da jebko, un "tautas ienaidnieka" statusā var nokļūt par pilnīgi jebkādu opozicionāru viedokli jebkurā jautājumā. Un esi sveicināta, totalitāra valsts un diktatūra!  Vēsturē piemēru pietiek. 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #628 : 2022. gada 11. oktobris, 10:09:40 »
...ironiski, ka vecāki Glorijai ir iedevuši šo nīsto anglosakšu vārdu, kas liek domāt, ka ģimene bijusi ar skatu uz rietumiem, ka tur viss tas labais - džinsi, adidas, kosmētika utt....atzīšos, ka neesmu dzirdējis nevienu viņas uzrunu, bet cik lasīts internetā, tad viņa kritizē valdību par palīdzību Ukrainai ...saka, ka pašiem trūkst un būs jāsalst - nu, par valdības kritizēšanu diez vai var atņemt pilsonību...visvairāk laikam grēkots pie tekstiem par okupekļa gāšanu...nu, tur juristiem un vārda mākslas speciem ir smalki jāizanalizē vai nav izteikti draudi par fizisku izrēķināšanos un tas jau ir sodāmi...taču, cik dzirdēts (saku, ka neesmu oriģinālu dzirdējis) tad tiek draudēts ar tiesu ...nu, no juridiskā skatu punkta tur nav nekā nosodāma, ja cilvēks savu taisnību meklē tiesā....mēs jau ļoti labi saprotam, ar kādu "tiesu" Glorija draud...bet tas tak netiek teikts?...nesaka, ka putlers tiesās? ...     
..nu, neredzu nekā no man dzirdētās informācijas, ka varētu notiesāt Gloriju pēc LV demokrātiskajiem likumiem....vienīgais, kam pieķerties ir melošana CVK...ok, malkas krāvēja vai padomniece - to var sajaukt, jo varbūt tur uz vietas tas ir viens un tas pats....taču par izglītību - vistīrākie meli....Pūce pameta amatu par melošanu, taču tiesāts netika....tad jau arī Gloriju netiesās...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #629 : 2022. gada 11. oktobris, 10:18:38 »
Ļai šo ievestu spēkā vajag 2/3 Saeimas vairākuma vai referenduma :D

Manuprāt šobrīd ir reta izdevība visas šīs lietas sakārtot, jo "latviskām" partijām ir 89 vietas Saeimā - 89%!!!