Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 27415 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #660 : 2022. gada 13. oktobris, 13:55:02 »
Pensionāri laikam dzīvo uz Marsa..ja jau nesaprot, kāpēc visam cenas paaugstinās. Ne visi, protams. :)
Nakats mums ir advancēts, vismaz šajā ziņā.  :)

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #661 : 2022. gada 13. oktobris, 15:36:24 »
Nu pensionāri ir ka vienmēr, labi kā valdība mums tāda maiga, savdāk mums ir piemineklis 13.novembra krastmalā 1905 gada pensionāriem, kas cerēja uz Krievijas caru. ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #662 : 2022. gada 13. oktobris, 18:22:20 »

Pensionāri laikam dzīvo uz Marsa..ja jau nesaprot, kāpēc visam cenas paaugstinās. Ne visi, protams. :)
Nakats mums ir advancēts, vismaz šajā ziņā.  :)
Kāpēc komunālo cenas aug, tas tā kā būtu saprotams, Bet kad labais tētiņš, uz kuru liktas lielas cerības,  dara NEKO, lai tās mazinātu, tas izsauc saprotamu vilšanos un neizpratni.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #663 : 2022. gada 17. oktobris, 10:30:24 »
Tā simboliski #14Saeima velēšanas bija pret Jāņu balsojums - tika nobalsots pret Bordānu, pret Urbanoviču, pret Iesalnieku, bet tika ievēlēta Jana ;) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #664 : 2022. gada 17. oktobris, 21:21:30 »

Fantastiska sīkpundura bilde.
Un
tad piesitās velns..

Image

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #665 : 2022. gada 19. oktobris, 14:33:21 »
Citāts
Valsts policija (VP) kriminālvajāšanas uzsākšanai prokuratūrai nodevusi lietu pret 14. Saeimā ievēlēto deputāti Gloriju Grevcovu ("Stabilitātei!") par iespējami apzināti nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK). Oktobra sākumā sāktais kriminālprocess prokuratūrai nodots paātrinātā kārtībā.
Nu redzēsim, vai būs kāds sods - un kriminalsodamības gadījumā vairs nevar kļūt par deputātu (mulķa meitēns). :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #666 : 2022. gada 19. oktobris, 18:34:25 »
Sučka, ne meitēns  :sarcasm:

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #667 : 2022. gada 20. oktobris, 20:45:04 »
Vislabākais ir tas, ka valstij ir vesela kaudze visa kā cita, ko darīt.
Izglītību un to, kā tur vispār kaut ko iemācīt paralēli visam tam, kas tur jārisina.
Kā iemācīt matemātiku katrā klasē 3-5 skolēniem labi, ja jārisina viss kas cits.
Ai, tad jau labāk par ko citu.
https://www.delfi.lv/news/national/politics/saeima-tomer-neskatis-civilas-savienibas-regulejumu.d?id=54861014   Daugulis un Metla-Rozentāle TV1 Šodienas jautājumā skaidros, kāpēc tas ir tā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #668 : 2022. gada 20. oktobris, 21:12:42 »
Nu i labi! "Vecie" vairs neskatīs, bet "jaunie", visticamāk, nepieņems  - par maz visādu "progresīvo" balsu būs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #669 : šodien pl 10:56:40 »
Nu, vēlēšanas jau tepat aiz stūra, ir skaidrība, par ko balsosiet?  :ng: 
Man skaidrs par ko nebalsošu, par ko balsot nav vērts jo tāpat netiks, un tad - par kuriem nāksies balsot, kaut  negribas... Tik smaga un grūtā izvēle man vēl nav bijusi.  :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #670 : šodien pl 11:03:12 »
par ko balsot nav vērts jo tāpat netiks, un tad - par kuriem nāksies balsot, kaut  negribas...

Balsojot par to tiem, par kuriem negribas, mēs nedodam iespēju tikt ievēlētiem tiem, kurus vēlamies. Un tā  no Saeimas uz Saeimu maļamies kaut kādā "labākā ļaunuma" putrā.
Zinu par ko balsošu. Jā un šī partija nav pašreizējā Saeimā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #671 : šodien pl 11:13:52 »
Ja nepārsniedz 5% barjeru, tā ir izmesta balss, tas pats kas vispār neaiziet vēlēt. Un % labums tad tiek arī tiem, par kuriem kategoriski nebalsošu, tā ka, ar to vēlēšanos arī ir kā ir...  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #672 : šodien pl 11:23:50 »
VOI, es arī apmēram zinu, bet man nepatīk mana izvēle...  :banhead:

Stulbākais, ka nevaru izvēlēties "metodiku", kā atšķirt avis no āžiem, tb kā izvēlēties "labāko" ...
- var CVK lasīt programmas, (un noticēt...)
- var iekš Saeimas vēlēšanas 2026 - partijas, vēlēšanu saraksti | ParKoBalsot lasīt citu atgremojumu par programmām u.c.
- var skatīties uz personībām, viņu darbiem un nedarbiem

apsēdos, padomāju - vai es slikti dzīvoju?  :steak: ,  :w: ,  :go_go: ...nē
otrs - vai man gribās, lai kaut kas RADIKĀLI mainās? NĒ!!! veselības aprūpē, izglītībā, nodokļi, pensijas (ņemot vērā, ka vieniem uzlabojums radīs otriem zaudējumus, vai - kā parasti nepārdomāta mainīšana - visiem zaudējumus, atceramies "nodokļu čempionus", skolu 2030...

...tas nozīmē, ka jābalso par tiem pašiem, kuri pie varas šobrīd... bet ĀAAA, tādi maitas...  :veee:

i ko nu??  :?: :f-palm: 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #673 : šodien pl 11:31:54 »
Ja nepārsniedz 5% barjeru, tā ir izmesta balss, tas pats kas vispār neaiziet vēlēt. Un % labums tad tiek arī tiem, par kuriem kategoriski nebalsošu, tā ka, ar to vēlēšanos arī ir kā ir...  :?:

Tā gluži nav!! ja partija sasniedz klādu tur procentu (laikam 2%), viņa dabū valsts finansējumu un var audzēt muskuļus nākamajām vēlēšanām... ar šādu attieksmi (par sīkajiem nebalsojam) var nonākt pie 2, dominējošo partiju sistēmas, kā ASV, jo "mazajiem" nav nekādu cerību...   

Nu droši vien, ja visas LV partijas saliktu 2 blokos - vienā AS, JV, NA, ZZS, P, otrā  SV/J, LPV, SC, ST, tad tā arī balsis & krēsli sadalītos 60:40, kas atspoguļo nacionālo sastāvu LV 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #674 : šodien pl 11:33:05 »
Nu līdzīgi. Sasolīt jau var jebko, uz to maz kas vairs uzķeras, cerams... Skatos vairāk uz to, kāda tā attieksme līdz šim bijusi ar agresīvajiem kaimiņiem, tas man būtiskāk par to desu uz maizes šobrīd...  Bet nu koalīcija būs šā kā tā, tad nu mēģinu zīlēt, cik būs tā godaprāta kuram...  :?: 
Mazajiem tur tik dīvaini tie personāži ka nu nez... Progresīvie komjaunieši, naivi ceru, ka šoreiz netiks pie šprices...
« Pēdējās izmaiņas: šodien pl 11:40:57 no tuk »