Autors Tēma: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]  (Lasīts 21902 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]
« Atbilde #15 : 2021. gada 05. novembris, 11:57:15 »
Veselais saprāts -nemaz nesākt. Piem., iet plakanzemes malu meklēt :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2021. gada 13. novembris, 08:16:20 »
 :tea:

Ja jau parastam introvertam ekstraverto cilvēku pasaulē ir grūti izturēt sabiedrību, tad ko dara gruzīnu un pārējo hiperviesmīlīgo Austrumu tautu introverti?
Iet kalnos vientulībā ganīt aitas?
Vai viņiem tādu patoloģiju nav?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2021. gada 18. novembris, 17:00:06 »
 :tea:
Trix šoreiz nedomā, Trix priecājas par cipariņiem. :D Smuki!
Nu var taču tā sagadīties! :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2021. gada 18. novembris, 17:07:09 »
Ar šo ierakstu sabojāji visu smukumu  :mrgr:
Bet bija smuki, jā, apsveicu!  :clap:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2021. gada 18. novembris, 17:12:28 »
Ja būtu pamanījusi agrāk, ierakstītu šo kā 4000., tad noķertu ekrānšāviņu un nomainītu bildi. Būtu smuka bilde pie smukiem cipariņiem.
Tikai diez vai vajadzētu iekonservēties un vairs nerakstīt... :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2021. gada 02. decembris, 00:20:52 »
Kam lemts noslīkt, to nenošaus?

Tu vari dzīvot alā un tērpties beigtu peļu ādiņu apmetnī, grauzt nagus un svērt 150 kg, bet, ja būs lemts, atnāks ģeologs, tevi atklās, vai izglābs no nogruvuma, vai tu viņu izglābsi, un jūs dzīvosiet ilgi un laimīgi.
Bet ja nebūs lemts, tad tu vari staigāt miņukos pa karburatoru izstādi vai iestāties darbā autoservisā kā vienīgā sieviete, bet tā arī paliksi viena ar kaķi un vibratoru?

Vai eksistē iepriekš definētais scenārijs - kam "pienākas", tas dabūs bez piepūles, bet kam "nepienākas", tam nebūs nekad un nekādā veidā?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2021. gada 02. decembris, 01:17:58 »
Es vispār par to,ka katram dodas tas,ko šams nopelnījis(kur un kā fvz)..un vispār, paļaujos uz Dievu, jo tikai viņš zin ko man pa īstam vajag.
Nē, es nepiedzimu ar šādu pārliecību, atnāca pati,  :?:   palēnām.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 02. decembris, 01:23:38 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #22 : 2021. gada 02. decembris, 07:36:12 »
Domāju, ka eksistē šāds scenārijs. Ar niansēm. Piemēram, sieviete var būt precējusies, pat vairākkārt, bet pēc būtības viņa ir vecmeita. Mūrnieces pēdējais vīrs tiek skaitīts par vīru?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2021. gada 02. decembris, 07:40:17 »
tas cilvēks, kas pasludina un vēl afišē sevi kā "stipro", pēc būtības nes ziņu par pavisam pretējo

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #24 : 2021. gada 02. decembris, 07:48:34 »
tas cilvēks, kas pasludina un vēl afišē sevi kā "stipro", pēc būtības nes ziņu par pavisam pretējo

Booob, to Tu tagad par sevi?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2021. gada 02. decembris, 07:56:30 »

Šo domu es kontekstā nesapratu.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #26 : 2021. gada 02. decembris, 08:14:54 »
Domāju, ka eksistē šāds scenārijs. Ar niansēm. Piemēram, sieviete var būt precējusies, pat vairākkārt, bet pēc būtības viņa ir vecmeita. Mūrnieces pēdējais vīrs tiek skaitīts par vīru?

Nezinu, kas ir vecmeitas pēc būtības, bet t.s. vecmeitas raksturs pēc stereotipiem apprecoties neuzlabojas, bieži paliek sliktāks, nereti pavisam draņķīgs.
Nu ko lai dara, ja sabiedriskās domas spiediens uz vecmeitām tik lielsThinking

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2021. gada 02. decembris, 08:26:51 »

Booob, to Tu tagad par sevi?

kad es esmu teicis, ka esmu stiprs? Nekad. Atšķirībā, piemēram, no augstākminētās Lindas.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #28 : 2021. gada 02. decembris, 08:27:46 »

Pasaulē valda nejaušības, bet katrs var ietekmēt konkrētā rezultāta varbūtību.  Randoms tas būs tik un tā.

Piemēram ja kāds met gaisā sauju smilšu skatoties augšup, kādi graudi noteikti trāpīs acī . Pieņemsim ka to vēlas katrs smilšu grauds. Bet ja kāds grauds gadītos kaut kas advancētāks, tas varētu pārgrupēt savu smaguma centru tā lai pagrieztos ar pareizo šķautni nepareizajā virzienā un izmantojot gaisa pretestību trāpītu tur kur grib. Tas tik un tā neko negarantē,  bet izredzes palielina.

Vai rezultāts ir priekšdefinēts? Manuprāt nē , tapēc ka visiem kustībā esošiem ķermeņiem piemīt arī viļņa īpašības. Saskatāmiem priekšmetiem protams ļòooti minimālas   , bet tomēr drusku piemīt. Tas nozīmē kustība nav 100% paredzama.

Tāpat ar to servisu - miņuks neko negarantē jo gaumes ir dažādas, bet smirdīgas pļūtenes varbūtību samazina.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #29 : 2021. gada 02. decembris, 09:15:28 »

"Tas nenoslīks, ko jānošauj" vai "katrs pats savas laimes kalējs", tāds bija jautājums, ja pareizi sapratu?

Manuprāt, kaut kā pa vidam - "sargi pats sevi, un Dievs tevi sargās'.  "Liktenis", "karma", vai kā nu saucam to bagāžu, ar ko šai pasaulē nākuši, ir viena komponente, bet mūsu pašu šīs dzīves izvēles ir otra, un tās nepārtraukti mijiedarbojas. Ar savu rīcību, savām atklāsmēm, savām izvēlēm mēs varam gan uzlabot likteni, gan piekrāt vairāk s* pār savu galvu.

Un, ja ticam reinkarnācijai (es ticu), šīs dzīves laikā sakrātais "liktenis + sastrādātais" saformēs nākamās dzīves "likteni", ko tad atkal strēbt laukā :mrgr: 
Manā skatījumā kkā tā  ;)