Autors Tēma: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]  (Lasīts 21901 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]
« Atbilde #30 : 2021. gada 02. decembris, 09:20:32 »
Man nav atbildes uz Trix jautàjumu

Atslēdzies sanda

« Atbilde #31 : 2021. gada 02. decembris, 21:14:13 »
...paļaujos uz Dievu, jo tikai viņš zin ko man pa īstam vajag...

Šim varētu piekrist mazliet papildinot - tikai viņš zin, kāpēc es te esmu vai varētu būt vajadzīga.
Pati varu tikai tikai nojaust.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 02. decembris, 21:30:19 no sanda »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #32 : 2021. gada 02. decembris, 22:31:14 »
Minn- īstas neapgāžamas patiesības jau nav nevienam. Mēs jau zinam ,kas notiek ar tiem,kas savu patiesību(vai ticību) sāk skaidrot vai uzspiest (nedod Dies) citiem.Jēga ir tikai tam, pie kā katrs nonācis pats.Tā kā, es domāju visi varianti ir pareizi, tikai katram tie var atškirties.

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #33 : 2022. gada 09. maijs, 13:26:56 »

:tea:

Izlīguma seksu ir izdomājuši vīrieši un mazohistes. Vai cilvīši, kam čakras tālāk par seksu nav atvērušās. Ja tas cilvēks ir iedir$is dvēselē, tad nekāds sekss neglābs, vispirms ir jātiek galā garīgā plāksnē ar dvēselē izplēstu caurumu, nevis jāmēģina to aizbāzt ar pim...

[Vienkārši (c) Trix iz veceem raksteem]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2022. gada 11. jūnijs, 12:40:41 »
:tea:

Ja tevi nenormāli kaitina sīkumi, tātad kaut kas smagi nav kārtībā lielās lietās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #35 : 2022. gada 11. jūnijs, 15:32:02 »
Ļoti piekrītu par to "izlīguma seksu" - nekad to neesmu varējusi saprast. Vispirms izlīgums un sadziedēta dvēsele, sekss pēc tam.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2022. gada 11. jūnijs, 16:26:36 »
Nu es gan īsti nevaru piekrist, izlīgt var jebkad, arī seksa laikā. Samīļojas un ir izlīguši, pavisam vienkārši. :) 

Bet ar tādiem dvēselē di@sējiem vienkārši nevajag kopā dzīvot, lūk, tas tad gan jau ir mazohisms.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2022. gada 11. jūnijs, 19:35:04 »
Laikam cilvēki dažādi... Es nevaru, vienkārši nevaru "mīļoties", iekams nav izrunāts, nav nolīdzināta nesaprašanās, pāri nodarījuma sajūta, vienalga, cik tā liela vai neliela. Nav obligāti līdz ūkai tā dvēsele jāpied@rš (tad, iespējams, nekādu attiecību vispār vairs nebūs), pietiek ar mazumu, kas atgadās katrās attiecībās. Man to vajag nolīdzināt vispirms, un tas, kurš iedomāsies bāzties virsū, iepriekš nesalabis, neizbēgami taps atgrūsts. Kāds sekss, kad...?!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2022. gada 11. jūnijs, 19:44:26 »
...nu mēs vispār gulēt neejam kamēr konflikts nav atrisināts. Dusmām laulības gultā nav vietas. Bet srīds, domstarpības, jau nav nekāda "dvēseles piedir@ana". Katram tiesības uz savu viedokli un kompromisu vienmēr var atrast. Un tad samīļojas un var būt arī sekss, normāli.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2022. gada 11. jūnijs, 20:08:05 »
...nu mēs vispār gulēt neejam kamēr konflikts nav atrisināts. Dusmām laulības gultā nav vietas. Bet srīds, domstarpības, jau nav nekāda "dvēseles piedir@ana". Katram tiesības uz savu viedokli un kompromisu vienmēr var atrast. Un tad samīļojas un var būt arī sekss, normāli.
Jā, tā normāli. Un nav droši vien vērts iedziļināties, ko nu kurš saprot ar dvēseles pied@ršanu. Būtiski, ka vispirms konflikts atrisinājums, sekss pēc tam. Nevis sekss izrunāšanās vietā, kā konflikta notušēšanas instruments - vot tas man nav saprotams.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #40 : 2022. gada 11. jūnijs, 20:18:17 »
Paprātuļošu. Kaut kāds kašķis. Abiem vai 1 šķiet, ka piedir@ts dvēselē. Tiek līdz gultai. Abi kā dusmu pūķi uzgriež viens otram muguru. Un tad viens sper izšķirošo pieskārienu. Nevis sāk analizēt situāciju, pateikto, bet caur tuvību tas tiek pateikts. Lai PĒC TAM jau rasslabuhā uzliktu punktus uz i.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2022. gada 11. jūnijs, 20:29:54 »
Varbūt kāds tā var, es nevaru, kā nevaru uzvilkt bikses pār galvu. Nebūs nekādas tuvības un nekādu pieskārienu, iekams konflikts, lai kāds tas arī nebūtu,  nebūs nolīdzināts.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2022. gada 11. jūnijs, 20:55:47 »
Tak nolīdzini to konfliktu un tiksi pie seksa.

Bet tīri praktiski, kā tas notiek? Abi kašķīgi liekas gulēt, nekādi vakara rituāli, ne labas nakts vēlējumi, ne bučiņas, ne apskāvieni... Abi kā nikni pūķi šņākdami guļ muguras uzgriezuši katrs savā gultas malā. Un no rīta tikpat nikni mostas, brokasto... nevaru ko tādu pat iedomāties. Un cik ilgi tā var? Tād jāpiekāpjas tam, kurš bez tā seksa vairs nevar izturēt? Tāda manipulēšana ar seksu, ne?
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 11. jūnijs, 21:11:48 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2022. gada 11. jūnijs, 21:48:09 »
Tak nolīdzini to konfliktu un tiksi pie seksa.

Bet tīri praktiski, kā tas notiek? Abi kašķīgi liekas gulēt, nekādi vakara rituāli, ne labas nakts vēlējumi, ne bučiņas, ne apskāvieni... Abi kā nikni pūķi šņākdami guļ muguras uzgriezuši katrs savā gultas malā. Un no rīta tikpat nikni mostas, brokasto... nevaru ko tādu pat iedomāties. Un cik ilgi tā var? Tād jāpiekāpjas tam, kurš bez tā seksa vairs nevar izturēt? Tāda manipulēšana ar seksu, ne?

Pa manam, štrunts par seksu!  Ne jau bez seksa nevar izturēt, bet bez miera un saticības mājās. Ar šņācošu kaimiņu un šņācošu dvēseli nevar.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #44 : 2022. gada 11. jūnijs, 21:59:02 »
Ja patiešām ir tā salamājušies, ka otru redzēt vairs negrib, tad ko abiem darīt vienā gultā?
Ja tāds ikdienas "sprādzieniņš" (hormoni, pilnmēness u.t.t.), tad iet tik gulēt un atceras interneta vecmāmiņu padomus - muguru viens otram negriež, gulēt "karotītē". Viens ir dusmīgs, bet laimīgs un otrs gudrs  :m:

Kas zin, kā tas beidzas un vai vienmēr no rīta atcerās, par ko bijis kašķis.