Autors Tēma: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]  (Lasīts 22058 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]
« Atbilde #60 : 2022. gada 12. jūnijs, 11:33:24 »
Seksu pie kājas nedrīkst atstāt. Jo vairāk seksa, jo mazāk kašķu. Nu kā pēc laba seksa kašķēties, nu nekā. :?:
Tas Trix minētais piemērs ar tiem nenomazgātajiem traukiem, neaplieto dārzu un ko tur vēl... nu tur tāds nepieaudzis, infantīls tas tipāžs, vai kāds alfonss... Tādus jau pēc pirmā gada pa durvīm izmet, ja tas viņa dzīvesveids. Ja tā vienreizēja parādība, nu varbūt cilvēkam slikta diena un neko negribējās, tad ko tur dusmoties, tā katram var gadīties... uznāk prokrastinācija, rīt arī diena. :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #61 : 2022. gada 12. jūnijs, 11:44:21 »
Jo vairāk seksa, jo mazāk kašķu. Nu, nu  :mrgr:
Vari teikt paldies, ja Tev tā ir. ⁹

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2022. gada 12. jūnijs, 12:05:26 »
Par ko īpaši vairs kašķēties pēc tūlīt kopā nodzīvotiem 20 gadiem?  :?:  Nē, nu asumam kāds jau jāuzrīko uz līdzenas vietas, iniciatore tad esmu es, bet tas parasti beidzas ar smiešanos, ka aktrise no manis nekāda...  :mrgr:  Bet jautrībai ir jābūt, citādi es nepiedalos (c)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #63 : 2022. gada 12. jūnijs, 16:42:01 »
Aizdomājos. Ja es dzīvotu ar sevi. Otru tādu pašu. Katrai savi tarakāni, kuri mostas dažādos laikos. Nezinu, kas dominētu. Sekss vai pannas.

Ja otra tāda pati, tad jau tarakāni identiski

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #64 : 2022. gada 12. jūnijs, 16:51:27 »
Ja otra tāda pati, tad jau tarakāni identiski

Minne, man dažādu grupu tarakāni. Vieni guļ, citi līksmo. Bet tai otrai viss otrādi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #65 : 2022. gada 13. jūnijs, 10:27:34 »
Re, šodien izlasīju:
https://www.apollo.lv/7542332/ka-katra-zodiaka-zime-uzvedas-dusmu-uzpludos?utm_source=inbox.lv&utm_medium=content-text&utm_campaign=partner-includes
Tieši tas par ko vakar uzrakstīju
Man ir tas dīvainais gadījums, ka esmu kā auns tā arī vērsis. Piedzimu mirklī kad auns mainās uz vērsi.

Auniem nepatīk konflikti. Tie var būt vienkārši skarbi (tur, kur bizness to prasa), tie var būt stingri, bet visos iespējamos veidos viņi centīsies neizraisīt atklātu konfliktu. Ja neesat saskaries ar dusmīgu Aunu, jums paveicies. Izvairieties no šī Auna stāvokļa.

Vērsis Vērši ir tik iekšēji sakārtoti, ka paši nezina, kā izturēsies dusmu uzplūdā. Sakarā ar to, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ārkārtīgi pacietīgi, viņu dusmas var izpausties divējādi: skaļi vai klusi. Visbriesmīgākais stāvoklis Vērsim ir tad, kad viņš klusē." (c)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #66 : 2022. gada 13. jūnijs, 11:00:07 »
Un kà vēl Auniem patīk  konflikti

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #67 : 2022. gada 13. jūnijs, 11:23:28 »
Nē, nu tas vairāk attiecās uz otru pusi. Bet ja runa par kādu no malas, kas vēlās komunicēt augstos toņos, manā gadījumā nekas daudz nemainās. Faktiski, jo skaļāks ir oponents, jo es esmu mierīgāka. Bija kādreiz darbs ar klientiem un daži nāca jau tieši noskaņoti uz lielo klopi. Nu ja... bija "jautri". Reiz jautāju māsai, ko viņa darītu tādos gadījumos. Viņa mums ir komunikāciju spečuks. Teica,- to pašu ko tu. Redz, ja cilvēks bļauj, tas nozīmē, ka vai nu viņam sāp, vai kāds pāri darījis un tu vienkārši esi pirmā, kas viņam ceļā gadījusies. Viņam nav svarīgs tavs viedoklis, viņam vajag kādu, kas uzklausīs.   

Atslēdzies Trix

« Atbilde #68 : 2022. gada 20. augusts, 17:37:10 »
 :tea: :tea: :tea:

Modernās dzīves ainiņas.

Sēž jūrmalā smiltiņās divi bērniņi un lej smilšu pilis. Jau vesela pilsēta gatava. Vienam pils un aizsargvaļņi, kanāls un kuģis. Otrs:
- Un te es uztaisīšu Akropoli. Bet tur būs vieta Riga Plaza...

Kas nu kuram pierasts un sirdij tuvs.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #69 : 2022. gada 20. augusts, 18:29:21 »
Normāli. Sapņotājs un reālists. :D

Atslēdzies sanda

« Atbilde #70 : 2022. gada 20. augusts, 21:54:27 »
Normāli. Topošais vēsturnieks un bērns, kura vecāki iepērkas Akropolē un Riga Plaza.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #71 : 2022. gada 20. augusts, 22:40:20 »
Nu, jā, kas kuram svarīgs...
(Topošais inženieris un topošais pircējs-patērētājs... :D)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #72 : 2022. gada 27. septembris, 08:34:16 »
 :tea: :tea: :tea:

Izlasījās rīta anekdote. Ir gan ļoti valodnieciska, bet lai paliek pie Trix pārdomām.

Вводная лекция по исторической грамматике русского языка. Сидит весь курс. Преподаватель просит произнести вслух старую азбуку. Одна студентка начинает: "Аз, буки, веди... " Другой студент продолжает: "Глаголь, добро, есть... " и т. д. Добираемся до буквы Х. А для тех, кто не знает, то в древнерусском алфавите эта буква называлась "хер". Ну, естественно, смешки в аудитории. И тут препод выдает: — Кстати, зря вы смеетесь. То место, над которым вы ржете, в древнерусском языке называлось вовсе не так, а словом "уд". Теперь понимаете, зачем я время трачу и вам "удовл. " в зачетках рисую?!

O! Tātad no TĀ ir makšķeres nosaukums – удочка? :D Hmmm.
Arī удав?
Un удовлетворение, un удовольствие... :D
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 27. septembris, 08:51:16 no Trix »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #73 : 2022. gada 27. septembris, 12:38:22 »
udav, drioši vien, no udavitj. Un udod?
Krievu valoda tik daudz uzsūkusi no citām, ka izcelsmi tik droši nemaz nevar pateikt.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #74 : 2022. gada 27. septembris, 16:56:33 »
Ja grib tēmu uztvert nopietni, tad jāskatās etimoloģijas vārdnīcās. Citādi iznāks kā ... kā to krievu satīriķi sauca? Zadornovs.
Bet paķiķināšanai ir ok :)