Autors Tēma: Kariņš  (Lasīts 3091 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Kariņš
« : 2021. gada 03. novembris, 15:42:31 »
Tātad - Kariņš.., bez ģībstošām žurkām un smīniņiem šoreiz.
Tas viss redzēts un dzirdēts, bet neko konkrētu nezinu, par ko jāģībst, par ko jāsmīn.
Un tādēļ šī tēma - viss par Kariņu. Bet drusku vairāk konkrētības.
Kas tad tāds par viņu ir zināms? Kas tāds kompromitējošs.. vai gluži pretēji - ar plus zīmi..
Un mazāk vispārīgas frāzes - valdība šo, valdība to.. Valdība nav vienādības zīme Kariņš. Subjektīvisms, protams, vienmēr būs.
Par sevi varu teikt, ka pret Kariņu man maz pretenziju. Sevišķi šajā sarežģītajā laikā. Kad bija pretenzijas, sāku skatīties valdības sēdes. Un man tapa skaidrāks, kāpēc ir tā, kā ir.
Tā. Nu ir iespēja izteikties gari un plaši.  :)

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Kariņš
« Atbilde #1 : 2021. gada 03. novembris, 15:49:26 »
Kariņš tiesājās ar Lembergu par Ojāra Grīnberga personas kodu...tas bija reāli stulbi no Krišjāņa puses un Lembergs tiesu vinnēja.
Kariņš bija ekonomikas ministrs, kad ieviesa OIK.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2021. gada 03. novembris, 15:54:39 »
Kas Kariņš bija tajā Ojāra Grīnberga lietā? To lietu atceros, Kariņu nē. Reāli stulbi tur bija no Lemberga puses. Kāpēc viņš lietu vinnēja, to taču mēs tagad saprotam.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2021. gada 03. novembris, 16:00:48 »
Kariņš kā ekonomikas ministrs iecēla Ojāru Grīnbergu (šis nedzied R.Paula dziesmas) Ventspils ostas padomē, bet pavēlē nenorādīja šī Ojāra Grīnberga personas kodu un Lembergs atteicās šo pieņemt, jo zin vismaz divus Ojārus Grīnbergus (arī R.Paula dziesmu dziedātāju)....Loģiski, ka šo stulbumu vinnēja Lembergs, bet Krišjānis palika muļķos...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2021. gada 03. novembris, 16:02:14 »
Bet stulbumu imitēja Lembergs.  :rofl:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2021. gada 03. novembris, 16:30:03 »
Es Kariņam tomēr lūgtu atvaļināties, jo neizlēmības daudz...muļļa....   
Lai saglabātu koalīciju un Vienotība neaizietu no valdības, neuzmestu lūpu, tad par premjeru ieteiktu Vienotības biedru Andu Čakšu - dāma ar iekšām, vadījusi gan bērnu slimnīcu, gan bijusi veselības ministre, viņa varētu kontrolēt, ko tur Pavļuts sastrādā utt..   
https://lv.wikipedia.org/wiki/Anda_%C4%8Cak%C5%A1a

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2021. gada 03. novembris, 16:36:52 »
Jā, Čakša man arī patīk. Viņu drīzāk Pavļuta vietā. Viņa no iekšpuses labāk saprastu. Vienīgais, ka tur tas mediķu grupējumu čūsku midzenis. To var risināt neitrāls cilvēks no malas (kā tas bija ar Gruntmani, kurš no Amerikas. Kaut kādā amatā viņu nepaņēma, jo viņš neatkarīgs), vietējie tā vai citādi ir saistīti, pieslejas tad vieniem, tad otriem.. Nu bet to visu var risināt pēc krīzes..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2021. gada 04. novembris, 08:52:23 »
Bet stulbumu imitēja Lembergs.  :rofl:

Lembergs negribēja "svešu cilvēku" ostas padomē, tāpēc meklēja ceļus kā to nepieļaut. Viņam bija savas intereses, kapēc Tu to sauc par stulbumu, nesaprotu.

Stulbi rīkojās Kariņš, kad sāka tiesāties, nevis atzina, ka kļūdījies un izdeva jaunu rīkojumu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2021. gada 04. novembris, 08:58:10 »
Es Kariņam tomēr lūgtu atvaļināties, jo neizlēmības daudz...muļļa....   
Lai saglabātu koalīciju un Vienotība neaizietu no valdības, neuzmestu lūpu, tad par premjeru ieteiktu Vienotības biedru Andu Čakšu - dāma ar iekšām, vadījusi gan bērnu slimnīcu, gan bijusi veselības ministre, viņa varētu kontrolēt, ko tur Pavļuts sastrādā utt..   
https://lv.wikipedia.org/wiki/Anda_%C4%8Cak%C5%A1a

gads atlicis, izcietīsim... "mūžam dzīvie" lēkātāji pa partijām man nav patikuši /Pabriks/
Čakša jau tāda pati - varaskāra meitene -  kad ZZS pie šprices tad ministre, kad opozīcijā, tad lec uz JV... nez viņai kāds princips arī ir, jeb tikai "veni, vidi, clepsi"??
pē, fuj, kaka

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2021. gada 04. novembris, 09:49:24 »

gads atlicis, izcietīsim... "mūžam dzīvie" lēkātāji pa partijām man nav patikuši /Pabriks/
Čakša jau tāda pati - varaskāra meitene -  kad ZZS pie šprices tad ministre, kad opozīcijā, tad lec uz JV... nez viņai kāds princips arī ir, jeb tikai "veni, vidi, clepsi"??
pē, fuj, kaka
es domāju, ka Anda iestājās zaļajā partijā, jo gribēja vadīt veselības nozari, bet ZZS deva portfeli ar nosacījumu būt kādā no tām...precīzi kā padomju laikos - gribi vadīt tur institūtu, tev to dos, bet pirms iestājies PSKP...nu, un kad sistēma bruka, tad visi meta nost partijas kartes....jā, Čakša ir karjeriste un patreiz es to redzu pozitīvā gaismā...viņa šobrīd kā premjers būtu ok, jo pārzin arī veselības nozari, kas pandēmijas laikā ir būtiski...     
...un patreiz es neteiktu, ka viņai kas kopīgs ar Pabriku...tas gan māti pārdos dēļ prezidenta krēsla! :mrgr:   
Pašai JV arī par labu tas nāktu, jo uz nākošajām vēlēšanām Anda būtu perfekta lokomotīve, bet Kariņam apsolīt eirokomisāra posteni, jo Valdis jau būs divus atsēdējis... :murmur:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2021. gada 04. novembris, 11:03:54 »

Lembergs negribēja "svešu cilvēku" ostas padomē, tāpēc meklēja ceļus kā to nepieļaut. Viņam bija savas intereses, kapēc Tu to sauc par stulbumu, nesaprotu.

Stulbi rīkojās Kariņš, kad sāka tiesāties, nevis atzina, ka kļūdījies un izdeva jaunu rīkojumu.

Daddy, ko ārdies? Es taču zinu, kāpēc Lembis ieslēdza stulbumu.. Sak, kas tas tāds, vai nav kāds viltvārdis.. Protams, varēja izrakstīt "spravku", ka tas ir tas ar visiem kodiem. Bet tā būtu izdabāšana tam Ventspils pundurim un teātra līdzspēlēšana, pie tam Lembergs atkal izdomātu kādu citu gājienu, kāpēc tas Grīnbergs nevarētu būt padomē.

Un, kur tagad ir Kariņš, kur Lembergs?  :rofl: Tā teikt, kurš smejas pēdējais..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2021. gada 04. novembris, 11:07:58 »
Par to, ka nomainīt Kariņu.. Ha! Pašlaik neviens nealkst būt viņa vietā! Tik muld pa kaktiem.. Kad gaisma tuneļa galā parādīsies, tad gan brēkdami līdīs ārā.
Nē, nu lai jau nomaina tagad.. Buldozeru Kariņa vietā, Gobzemu Pavļuta.. Nu tad, lai puiši atrota piedurknes un parāda klasi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2021. gada 04. novembris, 11:12:58 »

Daddy, ko ārdies? Es taču zinu, kāpēc Lembis ieslēdza stulbumu.. Sak, kas tas tāds, vai nav kāds viltvārdis.. Protams, varēja izrakstīt "spravku", ka tas ir tas ar visiem kodiem. Bet tā būtu izdabāšana tam Ventspils pundurim un teātra līdzspēlēšana, pie tam Lembergs atkal izdomātu kādu citu gājienu, kāpēc tas Grīnbergs nevarētu būt padomē.

Un, kur tagad ir Kariņš, kur Lembergs?  :rofl: Tā teikt, kurš smejas pēdējais..

kāpēc Tu domā, ka pēdējais jau ir pasmējies? 
...manuprāt mēs visi, par Kariņa un Bordāna stulbībām, raudādami maksāsim Lembergam kompensāciju... tāpat kā apmaksājām tiesas sēdes.

Nevar tiesiskumu ar prettiesiskām metodēm iedibināt, nevar... bet ja mēģina, tad vismaz tas jādara kārtīgi - čiks un nav oponenta - tēja, lapsene, balkons, ej nu pierādi...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2021. gada 04. novembris, 12:15:13 »
Lemberga dziesma nodziedāta. Zudusi senā godība. Lai ko viņš tagad tur vēl mēģinātu, nav vairs tie laiki. Cita paaudze, tāds Lembis viņiem pie kājas, meslus dzimtskungam vairs nemaksās.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2021. gada 04. novembris, 12:24:06 »
Lemberga dziesma nodziedāta. Zudusi senā godība. Lai ko viņš tagad tur vēl mēģinātu, nav vairs tie laiki. Cita paaudze, tāds Lembis viņiem pie kājas, meslus dzimtskungam vairs nemaksās.

Noziedzniekiem, bez šaubām, ir vieta cietumā. Tomēr viņu vaina ir tiesiskā ceļā jāpierāda.

Bet ja tā vietā tiek rakstīti likumi vienam cilvēkam https://neatkariga.nra.lv/izpete/362612-bordana-ministrija-cauri-saeimai-dzen-kartejo-antilemberga-likumu, nu nožēlojami, un liek domāt, ka pēdējos smieklus vel neesam dzirdējuši...