Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61222 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #60 : 2022. gada 16. februāris, 18:28:48 »
Ir bilde, kur Puķiks arī no sava ministra sēž  6 m, pie milzīga galda, abiem mikrofoni

Atslēdzies kvadra

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #62 : 2022. gada 17. februāris, 16:50:50 »
Vispirms jau būs provokācijas. Lai varētu pateikt, ka ukraiņi uzbrukuši vai arī jādodas tautiešiem palīgā, kuriem dara pāri. Nu vecumvecais scenārijs, nezcik reižu jau piekopts.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #63 : 2022. gada 17. februāris, 16:55:56 »
Ukraiņi apšaudot pašpasludinātās republikas.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13736195
Gan jau nav gluži dūmu bez uguns.

Nu nah, a, šajā, jau tā nokaitētajā situācijā?!

Un vispār, dīvaina tā bērnudārza bilde. Sienā caurums, bet iekšā nav sprādziena pēdu, un pat blakus esošie logu stikli nav izbiruši...
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 17. februāris, 17:11:11 no kvadra »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #64 : 2022. gada 17. februāris, 17:14:41 »
nu nevar tā vienkārši 130K karavīru mēnešiem turēt vienā un OTRĀ (to mums nez kāpēc nesaska) pusē... viņi degradējas, abižojas, ka teltīs bija jādzīvo... jāļauj drusku asinīm noplūst... 13K katrā pusē, tas ļaus galvām drusku atdzist...

tiešām - https://nra.lv/pasaule/372569-ukrainas-austrumos-artilerijas-savins-trapijis-bernudarzam.htm - logi veseli... Ukraiņu feik ņūs?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #65 : 2022. gada 17. februāris, 17:23:43 »
Abižoti vai apnikušies, bet, man liekas, ka armijā artilērijas apšaudes nesākas bez pavēles, ne? Armija tak nav sādžas dzērāju tusiņš, kur kāds pa pjanku izrauj sētas mietu un pārējie pavelkas, līdz tešas visi ar visiem. Vai arī naivums manā vecumā?  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #66 : 2022. gada 17. februāris, 17:31:27 »
Abižoti vai apnikušies, bet, man liekas, ka armijā artilērijas apšaudes nesākas bez pavēles, ne? Armija tak nav sādžas dzērāju tusiņš, kur kāds pa pjanku izrauj sētas mietu un pārējie pavelkas, līdz tešas visi ar visiem. Vai arī naivums manā vecumā?  :mrgr:

tai TASS.RU rakstā tač aprakstīts - veči sēž okopos, viss slikti...gulēt nevar, lietus līst...
5:30, sak uzšaujam pretiniekam, lai arī neiedomājas gulēt... nu pretinieks loģiski - bliež pretī... kurš sāka, kurš beidza... ar pieminētajām  122-мм артиллерийских гаубиц Д-30 arī māku šaut  :smoker:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #67 : 2022. gada 17. februāris, 17:40:28 »
Nu tad pasaki, vai no artilērijas šāviņa var vai nevar rasties tāds smuki apaļš caurums sienā? Bez citiem kādiem bojājumiem un sprādziena pēdām? 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #68 : 2022. gada 17. februāris, 20:02:23 »
ja ir bruņtrieciena  (broņeboinij) lādiņš bez šrapneļa tad var....neesmu to situāciju gan apskatījis....tur pakešu logi?

Atslēdzies kvadra

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #70 : 2022. gada 17. februāris, 20:38:35 »
jā, pakešu logi...tie labi turas, ja nav tiešs trāpījums logā...bet lādiņš izskatās bez sprāgstvielām...kā no katapultas aizmesta akmens lode Senajā Romā!  :scratch:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #71 : 2022. gada 17. februāris, 21:05:06 »
Nu vot, es par to pašu - trāpījums bez sprādziena  :scratch:  Kur tad tā "lode" palikusi? Vajadzētu tādā gadījumā mētāties istabas vidū uz grīdas kā caur logu ielidinātam akmenim  :mrgr:  Un gana lielam tam lādiņam jābūt, ja reiz tādu caurumu sienā uztaisījis...  :scratch: 

Piedodiet, bet ticamākais izskaidrojums man uzprasās, ka feiks tas viss. Izdragājuši sienā caurumu ar perforatoru...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #72 : 2022. gada 18. februāris, 07:40:58 »
Katrs, kurš lasījis par Šerloku Holmsu un viņa amata brāļiem un māsām, zina, ka lode ieejot atstāj mazu caurumiņu, izejot - izplēš lielu. Kā gan ir noplīsis siltinājuma apšuvums ārpusē tādā platībā? Kur iztvaikojis baltais apšuvums, kura gabaliņš zem loga atplēsts karājas? Pārējā nav. Tā čupiņa akmensvates, kas zemē sabirusi, ir par maz, lai šī platība būtu nosegta. Labi, varbūt viņiem arī ir vētra, akmensvate aizpūsta, bet apšuvuma materiālam bija jābūt. No iekšpuses vispār izskatās, ka tie ķieģeļi ir sakrauti bez javas - šuves tukšas. Bet varbūt tā viņi tur mūrē, nezinu.

Jā, es piekrītu, ka apšaudīt bērnudārzus ir slikti, bet šīs bildes mani totāli nepārliecina. Es pat nevaru pateikt, kas vēl man tur šķiet feiks, bet kaut kas tajās bildēs ir ne tā. Vispār sajūta, ka tas ir pamests, nevis darbojošs bērnudārzs, tikai mantas sanestas izrādei.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #73 : 2022. gada 18. februāris, 08:29:31 »
Nu tad pasaki, vai no artilērijas šāviņa var vai nevar rasties tāds smuki apaļš caurums sienā? Bez citiem kādiem bojājumiem un sprādziena pēdām?

Nevar, ja vien tā nav tukša čaula (bolvanka), vai nesprādzis šāviņš. 122mm haubicei tāds sver ~22kg, sākuma ātrums ~600m/s, tāpēc caurumu izsist var. Ja tāds sprāgst, tad ir 3x3x3m bedre, tur pus mājas nebūtu... 

Atslēdzies reno

« Atbilde #74 : 2022. gada 20. februāris, 18:49:38 »

Arī paši krievi vēl joko:

«А когда война? 16-го? Это плохо! Получается, у [фигуристки Камилы] Валиевой 15-го числа короткая программа, 16-го — война, 17-го — произвольная программа. Это она произвольную будет катать уже во время войны. Может, перенести войну? Это же не Олимпиада, там можно двигать даты», — отметил Ургант.

Соведущий Дмитрий Хрусталев спросил его, почему было выбрано именно 16 февраля. Ургант ответил, что «в другие даты не все могли». По словам ведущего, дальше запланированы Международный женский день, концерт Григория Лепса в Москве, на который «пойдут все, кто с оружием», Великий пост и фестиваль «Дикая мята». «Там группа “Кис-кис“, какая война?», — сказал шоумен и предложил перенести боевые действия на 700 лет.

«Дождемся, когда на нас нападут марсиане, и тогда, забыв про все вот это, все вместе объединимся с марсианами и нападем на страны НАТО», — сказал Ургант