Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61254 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #180 : 2022. gada 17. marts, 06:33:53 »
Jau uztaisīja. Tādu pašvaku. Bet uztaisīja.

Atslēdzies reno

« Atbilde #181 : 2022. gada 17. marts, 07:38:35 »
Šodien tāda ziņa jau izklausītos smieklīga.Slava Ukrainai

Atslēdzies tuk

« Atbilde #182 : 2022. gada 17. marts, 10:13:46 »
Jau uztaisīja. Tādu pašvaku. Bet uztaisīja.

Ja? Kas bija? Vakar Aristovičs bija tāds norūpējies tajā video un lūdza izplatīt infu, ka sekos feikņūzi valdības vārdā.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #183 : 2022. gada 17. marts, 10:32:23 »
Ukrainas ziņās parādīja švaku Zeļenski, kur viņš paziņo par kapitulāciju. Un tālāk īstais Zeļenskis nodod ziņu no mobilā.

Ā, un hakeri palaida slīdošo svītru ar kapitulācijas tekstu.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 17. marts, 10:41:44 no Amālija »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #184 : 2022. gada 17. marts, 11:23:42 »
Jau kuro reizi mani pārsteidz pašas naivums. Nu nekādi nespēju saprast krievu pāšapmierinātību un tumsonību.
Nu tak ja jums nogrieztu 2/3 TV, internetu, pusi veikalu - tiešām nekas neienāktu prātā? ka kaut kas nav īsti kārtībā? Nu labi, ja tas notiktu gada-divu laikā, bet ja dažās dienās? Pffff....
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #185 : 2022. gada 17. marts, 11:24:33 »
Mēs vakar pusnakti jāņojām un šorīt tik vēlu cēlāmies, ka neko neredzējām no tā "milzu" uzbrukuma valdības lapai. Nu neiet krieviem, neiet...  :n+:   :ucr: 

Camma, tak ienāk viņiem prātā - maitas amerikāņi vainīgi  :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #186 : 2022. gada 17. marts, 11:28:41 »
Vispābā jau krieviem ir ļooooti spējīgi hakeri. Tikai tā publika visu un visur šņakarējot redz arī, kas notiek ukraiņu zemē un kas - pie pašiem. Līdz ar to, gribas tomēr turpināt hakerēt uz jaunākajiem pīšļiem, ne vecajām BVM (boļšaja vičisļiteļnaja mašina), a priekš tam vajag sankciju atcelšanu.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #187 : 2022. gada 17. marts, 12:11:55 »
Jau kuro reizi mani pārsteidz pašas naivums. Nu nekādi nespēju saprast krievu pāšapmierinātību un tumsonību.
Nu tak ja jums nogrieztu 2/3 TV, internetu, pusi veikalu - tiešām nekas neienāktu prātā? ka kaut kas nav īsti kārtībā? Nu labi, ja tas notiktu gada-divu laikā, bet ja dažās dienās? Pffff....

Tev gan īsa atmiņa... tak 80tajos dēļ "rietumu imperiālistiem" mums desas nebija... bet Afganistānu vajadzēja atbrīvot... nevienam nekas prātā nenāca, viss bija skaidrs, kuri ir 2x sliktie... :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #188 : 2022. gada 17. marts, 12:24:12 »
Šobrīd informācija vieglāk pieejama, nekā 80. gados. Un arī tad normāli cilvēki filtrēja, kam ticēt, kam nē. :?:
Kad gāja Vremja, mājā kritās karstā ūdens spiediens - visi dušojās.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #189 : 2022. gada 17. marts, 13:06:43 »
Nezinu, kuri bija tie, kas kaut kam ticēja 70., vēl vairāk 80. gados, kaut kāds informācijas druskas līdz mums vienmēr nonāca.
Mēs tagad ar vīru strīdamies, es saku, ka arī krievi ir dažādi, kaut vai tie 10-20 %. Viņš -vienalga, ja vajadzētu balsot par otru valsts valodu, balsotu "par" un netic nevienam.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #190 : 2022. gada 17. marts, 13:25:33 »
Nezinu, kuri bija tie, kas kaut kam ticēja 70., vēl vairāk 80. gados, kaut kāds informācijas druskas līdz mums vienmēr nonāca.
Mēs tagad ar vīru strīdamies, es saku, ka arī krievi ir dažādi, kaut vai tie 10-20 %. Viņš -vienalga, ja vajadzētu balsot par otru valsts valodu, balsotu "par" un netic nevienam.
Piekritīšu abiem šiem uzskatiem. Krievi IR dažādi. Bezcerīgi šovinistiskie veči pamazām aizdodas viņsaulē, jaunākajai paaudzei vairs nav problēmu ar valodu, bērni skolās apgūst, bet spiestā kārtā.... Ja būtu iespēja noteikt otru valsts valodu, kāpēc lai viņi balsotu pret?  Viņiem tak būtu ērtāk.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #191 : 2022. gada 17. marts, 14:50:31 »
.. pusi veikalu - tiešām nekas neienāktu prātā? ka kaut kas nav īsti kārtībā? Nu labi, ja tas notiktu gada-divu laikā, bet ja dažās dienās? Pffff....
Tagad parādījās informācija, ka visi lielie brendi savus ofisus pārceļ no Maskavas uz Belgradu...serbi nav nosodījuši Krieviju un nav pievienojušies sankcijām, vai tik nebūs tā, ka caur Serbiju visi šie brendi cer turpināt darbību Krievijā?

Atslēdzies reno

« Atbilde #192 : 2022. gada 17. marts, 14:51:01 »
Tur jau tā lieta. To, kas uzskata, ka nacionālā valstī visam jānotiek nacionālajā valodā, ir absolūts mazākums. Pat tie, kas vārdos runā vienu, pie balsošanas varētu pārdomāt

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #193 : 2022. gada 17. marts, 16:54:12 »
Ja nu kādam ir radies uzskats, ka es aizstāvu Putinu, tad nē, es to nedaru un neatbalstu arī.
Divos vārdos.
Vērojot notikumu attīstību, izskatās, ka visam bija jābeidzas divās trīs dienās ar pilnīgu Ukrainas kapitulāciju.
Tas, kas notika pēc tam, ir viens milzīgs "zapadlo", kur Putins vairs nebūt nav lielākais no ļaundariem.
Es pat teiktu, ka viņu tīšām iegāza, brīnums, ka viņš to neparedzēja.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #194 : 2022. gada 17. marts, 17:00:33 »
Un par jautājumu, kāpēc tas viss bija jāsāk?
Domāju, ka neviens līdz galam nezin, bet man tas atgādina "Kubas krīzi".
Amerikāņiem toreiz pēkšņi iestājās "vai, vai, vai, ko nu tagad darīsim?".
Putins vienkārši negaidīja, kad Ukraina nonāks tik tālu kā Kuba toreiz.