Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61274 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #210 : 2022. gada 18. marts, 14:29:47 »
Japāna cilā galvu par Kuriļu salām. Bet es tikai domāju - kura valsts grib tās zemes, kas nāk komplektā ar baru neandertāliešu..

Atslēdzies Camma

« Atbilde #211 : 2022. gada 18. marts, 14:30:38 »
No otras puses - da kam tāda Maskava vai Peterburga vajadzīga? Monstri, kurio neko neražo, klaji liekēži. Par kādu attālāku vietu gan varētu pakausi pakasīt.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #212 : 2022. gada 18. marts, 14:39:36 »
Jakuti varbūt jau kaļ plānus. Čukčiem vienkārši -vispirms pašpasludināsies, tad pievienosies ASV, amerikāņi uzbūvēs tiltu, viss kā Krimā

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #213 : 2022. gada 18. marts, 14:46:27 »
Japāna cilā galvu par Kuriļu salām. Bet es tikai domāju - kura valsts grib tās zemes, kas nāk komplektā ar baru neandertāliešu..
Kuriļščikiem piedāvās vai nu mācīties japāņu valodu, vai saņemt kompensāciju un emigrēt. Pavisam vienkārši. :) 

Un Jakutijā tak dimantu raktuves. To katra valsts labprāt pievāktu sev.

Atslēdzies reno

« Atbilde #214 : 2022. gada 18. marts, 14:49:25 »
Tatarstānai nafta un gāze, tik nav ārējās robežas...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #215 : 2022. gada 18. marts, 15:20:54 »
Kurš par tādu nieku satrauksies? Ja būs gribēšana, būs ārēji-iekšēji-augšēji-apakšējas robežas ka šņakst. Piemēru nav tālu jāmeklē. Krievijai ar Čehiju ir robežas?
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #216 : 2022. gada 18. marts, 16:03:23 »
Es atkal domāju, ka leiši varētu pretendēt uz vecajiem Karaļaučiem, galu galā baltu senās zemes. Iedzīvotāji lai deportējas atpakaļ uz savu senču zemi. Ja vācieši to zemes pleķi neņem, tad leiši mierīgi..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #217 : 2022. gada 20. marts, 23:07:13 »
Te manu uzmanību piesaistīja Gordona stāstītais par Zeļenska slepkavības mēģinājumos iesaistītajām personām, daudzi esot Ukrainas pilsoņi vai dzīvojuši Ukrainā, gatavojušies.. Paralēles ar mūsu valsti.. Kuri ir tie, kas "gatavojas" x stundā uz visādām nelietībām..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #218 : 2022. gada 21. marts, 23:42:19 »
Nupat beidzās Zeļenska intervija. Nu malacis! Bet brīžam šķita, ka tie citvalstu intervētāji tā arī vēl aizvien nesaprot, kas ir krievi. Apbrīnojama Zeļenska savaldība skaidrojot.  :ucr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #219 : 2022. gada 22. marts, 21:35:04 »
Te par Baltkrieviju. Apstiprinājās tas, ko es domāju.. baltkrievi negrib karot.. veic partizānu darbu ukraiņu labā, bet valstī ir absolūta diktatūra, nebrīve un pakļautība Putinam pašlaik..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #220 : 2022. gada 24. marts, 21:17:36 »
Atkal Čerņigovas mērs. Krievu nelietības liecība. Iedzīvotāju varonība. Pie tam lielākā daļa iedzīvotāju - etniskie krievi.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #221 : 2022. gada 28. marts, 17:17:39 »
Zeļenska intervija krievu žurnālistiem. Izcili! Bez izdabāšanas un muguras locīšanas. Valodas jautājums, skolas.. Tas pats, kas mums. Bet ar pašcieņu un pārliecību, nekādas zemošanās, tieši otrādi - nostāju pauž skaidri un gaiši, nekādas privilēģijas vienai tautai.. Mūsu politiķi ir iztapoņas un krievu roklaižas..
Par valodu apmēram no 41. min.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #222 : 2022. gada 28. marts, 23:44:24 »
Intervija ļoti jauka. Bet par to atgriešanos pirmskara sākumpunktā... es nezinu... es tiešām nezinu, vai tas maz pēc šī visa ir iespējams. :( Nu, juridiski... bet morāli... Nekas vairs nebūs kā bijis, jeb precīzāk, kā nebijis. Tas vienkārši nav iespējams.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #223 : 2022. gada 29. marts, 08:42:52 »
Intervija ļoti jauka. Bet par to atgriešanos pirmskara sākumpunktā... es nezinu... es tiešām nezinu, vai tas maz pēc šī visa ir iespējams. :( Nu, juridiski... bet morāli... Nekas vairs nebūs kā bijis, jeb precīzāk, kā nebijis. Tas vienkārši nav iespējams.

Protams, ka pasaule vairs nebūs tāda kā bijusi, toties daudzi mīti ir sagruvuši un lietas ir skaidrākas:
- Krievija nav tik militāri varena kā zīmējās (par kodolieročiem klusēju)
- Ukraina izrādījās militāri spēcīgāka, nekā krievi gaidīja
- Ukrainai nav tik daudz draugu kā sākumā izlikās, grūtā brīdī palika viena, jo "draugiem" ir savas intereses, pie tam katram "draugam" savas
- Eiropai un Amerikai būs ekonomisks pacēlums, atjaunojot izlietotos militāros resursus un varbūt rietumukrainu
- Eiropai būs atvieglota "zaļā kursa" ieviešana, atsakoties no Krievijas energoresursiem
- Ukraina, šķiet, tiks sadalīta austrumukrainā un rietumukrainā, robeža sliktākajā gadījumā ies pa Dņepru.
- Tāds sadalījums paliks un 30-50 gadiem, kamēr ekonomiskās sankcijas novājinās un sašķels Krieviju (līdzīgi kā ar Austrumvācija un Baltija)...   

Atslēdzies Trix

« Atbilde #224 : 2022. gada 29. marts, 09:00:14 »
A nafig būtu jādala Ukraina? Tāpēc, ka krievam sagribējās kariņu uzspēlēt? Tad jau sanāks, ka krievs būs dabūjis pusi valsts bez princeses piedevām, tā vietā lai dabūtu Donbasu un Krimu vai, vispareizāk, vispār ar kāju pa pakaļu un no Ukrainas ārā uz visiem laikiem.
Es visu atceros, Ričard...