Nu, man pietika ar pirmajām sekundēm, kur tiek norādīts, ka visa pasaule tagad vainu uzveļ krievijai, pie visa esot vainīga nabaga krievija...
Nē, krimson, piedod, es cienu Tavus uzskatus daudzās citās jomās, bet šis nu ir tas gadījums, kad Tu esi lielās auzās. Šoreiz ir gadījums, kad Valdis "savās darīšanās" iet aiz sētas vai puķpodā, čurā pāri balkona margām, mierīgi čurā baseinā un uzskata, ka citi arī tā dara. Tagad Valdis ir iekakājis baseina stūrī un rāda ar pirkstu, ka vainīgs Zigis, kurš baseinā nečurā, savas darīšanas kārto klozetā, varbūt reizēm nenomazgā rokas pēc procesa vai nenolaiž ūdeni.
Atšķirībā no mīkstajiem Rietumiem, kas nez kāpēc neredz vai izliekas neredzam krievijas klajos melus, domājošiem cilvēkiem ir pilnīgi skaidrs, ka "Ķeriet zagli!" visskaļāk bļauj pats zaglis. Tiem, kas tankā - putins savas pilnīgi neiedomājamās zvērības bez aiztures pieraksta Ukrainai, un es neredzu iemeslu, lai būtu otrādi. Turklāt ne jau Ukraina ir iebrukusi krievijā, bet otrādi. Ja kādam tas nav skaidrs politiski, tad tas neapstrīdami ir redzams ģeogrāfiski.