Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61313 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #270 : 2022. gada 05. aprīlis, 20:05:41 »
varbūt tie ir "labie" krievi??  :f-palm: :f-palm: :f-palm:

... mja, konstatēju, cik dīvaini šis vārdu salikums izklausās...  :fp:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #271 : 2022. gada 05. aprīlis, 22:32:22 »

... mja, konstatēju, cik dīvaini šis vārdu salikums izklausās...  :fp:
Jā, pareizāk būtu - saprātīgie cilvēki.
Žēl, ka tādu ir stipri mazāk kā nesaprātīgo.
Starp citu, arī latviešu un vispār jebkuru cilvēku pasaulē. Pagaidām.
Bet varbūt tomēr nāks atdzimšana.

Lūk, saprātīga cilvēka piemērs (jau gadu viņu klausos, stipri vēl pirms pēdējiem notikumiem).

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #272 : 2022. gada 05. aprīlis, 23:12:30 »

Idiots! Jā, nebaidos uzstādīt diagnozi šajā gadījumā!

Āmen!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #273 : 2022. gada 05. aprīlis, 23:17:48 »
Ceru, ka vismaz Spārkai būs objektīvāks viedoklis  :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #274 : 2022. gada 05. aprīlis, 23:22:01 »
Varu arī pamatot - Krimsona video 2.45 min = tikai bildes un komentētāja pieņēmumi. Es skatījos video (un dažādu valstu pārraidēs) un tur ir objektīvi iemesli, kāpēc vienos kadros viņš smaida un citos ir šokēts.

Viena lieta - komunicēt ar cilvēkiem, kas ir pārcietuši šausmas un neģēlības un viņos jebkādā veidā jāatgriež ticība nākotnei, cita - skatīties uz morālo kropļu armijas paveikto.

Cilvēki, pārstājiet baroties no viena vienīgā informācijas avota! Neesat taču tajā vecumā, kad jāpiezīšas pie mammas pupa!!!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #275 : 2022. gada 05. aprīlis, 23:23:58 »
Spārkai ir sekojošs viedoklis - uzlikt Tev ierakstu apstiprināšanas režīmu. Nemaz nav sāpīgi, bet citiem būs mierīgāk.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #276 : 2022. gada 05. aprīlis, 23:34:10 »
Tu nopietni???
Es jau tā gandrīz neko nerakstu.
Vienkārši brīžiem visam pa vidu gribas iestarpināt nedaudz veselā saprāta.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #277 : 2022. gada 05. aprīlis, 23:54:41 »
Aha, un koronu arī ukraiņi radīja  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #278 : 2022. gada 06. aprīlis, 08:13:59 »
Nu, man pietika ar pirmajām sekundēm, kur tiek norādīts, ka visa pasaule tagad vainu uzveļ krievijai, pie visa esot vainīga nabaga krievija...

Nē, krimson, piedod, es cienu Tavus uzskatus daudzās citās jomās, bet šis nu ir tas gadījums, kad Tu esi lielās auzās. Šoreiz ir gadījums, kad Valdis "savās darīšanās" iet aiz sētas vai puķpodā, čurā pāri balkona margām, mierīgi čurā baseinā un uzskata, ka citi arī tā dara. Tagad Valdis ir iekakājis baseina stūrī un rāda ar pirkstu, ka vainīgs Zigis, kurš baseinā nečurā, savas darīšanas kārto klozetā, varbūt reizēm nenomazgā rokas pēc procesa vai nenolaiž ūdeni.

Atšķirībā no mīkstajiem Rietumiem, kas nez kāpēc neredz vai izliekas neredzam krievijas klajos melus, domājošiem cilvēkiem ir pilnīgi skaidrs, ka "Ķeriet zagli!" visskaļāk bļauj pats zaglis. Tiem, kas tankā - putins savas pilnīgi neiedomājamās zvērības bez aiztures pieraksta Ukrainai, un es neredzu iemeslu, lai būtu otrādi. Turklāt ne jau Ukraina ir iebrukusi krievijā, bet otrādi. Ja kādam tas nav skaidrs politiski, tad tas neapstrīdami ir redzams ģeogrāfiski.
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies reno

Atb: Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #279 : 2022. gada 06. aprīlis, 19:16:17 »
viena labā ziņa - no čehiem iet tanki un bruņumašīnas uz Ukrainu
sliktā -EU kopš kara sākuma  Krievijai ir samaksājusi 35 miljrd par energonesējiem, bet Ukrainai piegādājusi ieročus par 1 miljardu

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #280 : 2022. gada 06. aprīlis, 23:39:08 »
Nesaprotu. Kādēļ jūs pēkšņi neticat Krimsonam, ka visa pasaule sazvērējusies pret Krieviju, melo un feiko? Agrāk taču mierīgi ticējāt šādai krimsonveidīgai informācijai.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #281 : 2022. gada 07. aprīlis, 07:53:44 »
Nesaprotu. Kādēļ jūs pēkšņi neticat Krimsonam, ka visa pasaule sazvērējusies pret Krieviju, melo un feiko? Agrāk taču mierīgi ticējāt šādai krimsonveidīgai informācijai.

Tāpēc, ka cilvēki filtrē informāciju. Ja Alberts labi remontē mašīnas, bet tic Svētajam Surķim un trīsreiz dienā klanās pret klozetpodu, es mierīgi viņam došu remontēt mašīnu, bet klozetpodam klanīties nesākšu - adekvāts viedoklis vienā jomā nenozīmē to, ka adekvāts tas būs visās jomās bez izņēmuma. tu uztver cilvēku savādāk? Vai - pēc tavas loģikas - ja tu visus te augstprātīgi apsaukā par babiņām un onkuliņiem, tad man pret VISIEM taviem ierakstiem jāizturas kā pret tādiem pašiem mēsliem kā šīs nievas?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #282 : 2022. gada 07. aprīlis, 08:15:05 »
Apskaitos. Nu nah, pasakiet, nah mūs atkal baro ar šito feiku?!  :angry:
https://www.la.lv/luhanskas-doneckas-un-harkivas-apgabala-iedzivotajus-aicina-evakueties-arpus-apgabalu-robezam

Atkal tā pati sen jau apņirgtā bērnudārza bilde ar caurumu sienā. Bērnudārzā esot trāpīts VAKAR, nu, tas ir aizvakar, jo vakardienas ziņa... Vai nu redakcijai pilnīgi po, kādu ilustratīvo foto tā piemeklē, vai... Kāda ticamība vispār tāda medija ziņām?! :angry:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #283 : 2022. gada 07. aprīlis, 08:50:35 »
Aicinājums evakuēties pareiza ziņa, domāju, ka pēc Buchas cilvēki paši bēgs pa galvu pa kaklu. Par bildi -tiešām, idioti

Pieslēdzies reno

« Atbilde #284 : 2022. gada 07. aprīlis, 08:52:13 »

Kur tu to rāvi?! Uzmanies, pati par babiņu paliec