Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61271 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #480 : 2022. gada 13. jūnijs, 15:27:43 »
es vairāk lieku uz kara psiholoģiju. Vieni aizstāv dzimteni un brīvību, otri tupi pilda debīlas pavēles. Kaut kādā brīdī būtu jāiestājas apjēgai - jopcik, mēs taču šaujam pa savējiem.. jopcik, mēs mirstam kaut kādas elites ambīciju dēļ..
Reizēm nāves tuvums liek sākt domāt

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #481 : 2022. gada 13. jūnijs, 15:34:33 »
.. Bet "tūkstošiem" jauno tanku viņiem diemžēl nav un neviens nedos.
bet tā ir nauda, ko nodokļos samaksājuši vācieši, franči ...ja Ukraina uzvar, tad pēc cik gadiem tā varēs to apmaksāt?....bet ja vācu, franču politiķi izrēķinājuši, ka Ukraina zaudēs, tad vispār to nodokļu maksātāju naudu var norakstīt....krievi tak nemaksās par Ukrainai piegādātiem tankiem...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #482 : 2022. gada 13. jūnijs, 15:45:25 »
Somi savulaik noturējās.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #483 : 2022. gada 13. jūnijs, 15:51:01 »
Daddy, Tu esi vecs padomju artilērists.  :)  Tādēļ neko no jaunajām militārajām tehnoloģijām un kaujas taktikām nesaproti.. krievi karo ar vecajām metodēm. Paklausies Ždanova militārās analīzes un tapsi gudrāks. Tagad pat es jūtos gudrāka par Tevi, padomju veco artilēristu..  :)
Nesaku, ka nevajag pārspēku.. vajag. Tādēļ jau prasa to bruņojumu.

Broņ, man prieks, ka Tu jūties gudrāka par mani  :big_hug: es zinu to, ka raķetes nevienā pilsētā karogu pacelt nevar, tur cilvēku klātbūtni vajag :)

Tas labais bruņojums:
1. ir jādabū pietiekamā daudzumā
2. priekš tā bruņojuma jādabū modernā munīcija
3. ar to bruņojumu ir jāmāk rīkoties 

neiebraucot sīkumos, teikšu, ka ukraiņiem nekā no minētā nav.
Jā, kādus tur pārsimt ļautiņus apmāca, iedod šiem 4(!) HIMAR sistēmas uz 1300km frontes... vai M777 haubices ar parastiem šāviņiem...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #484 : 2022. gada 13. jūnijs, 15:52:18 »
Somi savulaik noturējās.

Tādā veidā "noturoties" Ukraina rīt var karu izbeigt - atdodot okupētās teritorijas un ieceļot prokremlisku valdību... Krimsona teksti

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #485 : 2022. gada 13. jūnijs, 15:56:46 »
Daddy, absolūti nav vajadzīgs sūtīt artilērijai pretī lielgabalu gaļu.. kā krievi pašlaik to dara pie Severodoņeckas.. un ukraiņi viņus pļauj.. nāk rinda pēc rindas.. Bet krievi savādāk nemāk. Kopš laika gala ņem tikai ar masu, bet tas nerullē.
Un Tu nedaudz atpaliec, ukraiņu virsnieki jau izgājuši NATO mācības, ar aprīkojumu rīkoties arī ir apmācīti cilvēki.. tā kā jāgaida tik bruņojums. No ASV būšot ap jūlija vidu..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #486 : 2022. gada 13. jūnijs, 15:57:30 »
Tad tavuprāt Ukrainai tagad jāvicina baltais karogs? Pats taču saproti, ka pēc visa tas vairs nav iespējams. Va bank, un tad kā būs, tā būs...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #487 : 2022. gada 13. jūnijs, 15:59:14 »
Ja Tu šitā te tarkšķēsi, tad iznāk, ka jātinas tik baltā palagā, jo pēc Ukrainas jau Baltijas valstis un Moldova paņemtas uz grauda, Putins nemaz neslēpj.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 13. jūnijs, 16:07:35 no Broņa »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #488 : 2022. gada 13. jūnijs, 16:00:52 »
bet tā ir nauda, ko nodokļos samaksājuši vācieši, franči ...ja Ukraina uzvar, tad pēc cik gadiem tā varēs to apmaksāt?....bet ja vācu, franču politiķi izrēķinājuši, ka Ukraina zaudēs, tad vispār to nodokļu maksātāju naudu var norakstīt....krievi tak nemaksās par Ukrainai piegādātiem tankiem...

No NATO viedokļa labi, ka tiek izšauta vecā munīcija un "izlietota" vecā, no PSRS mantotā militārā tehnika. Fig tādi poļi pirktu jaunas, rietumos ražotas lidmašīnas un tankus, ja pašiem Migi un T72 noliktavā... viņi jau sen "amortizējušies"... 

Tā Tu varētu uzrīdīt veco sievu niknajai kaimiņienei - lai kura uzvarētu - tu arī būsi uzvarētājs - tiksi vaļā no vienas vai otras! :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #489 : 2022. gada 13. jūnijs, 16:02:12 »
Daddy un Nakat, abi vecie padomju artilēristi, bļin, tādi Šoļcs un Makrons.. :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #490 : 2022. gada 13. jūnijs, 16:05:29 »

No NATO viedokļa labi, ka tiek izšauta vecā munīcija un "izlietota" vecā, no PSRS mantotā militārā tehnika. Fig tādi poļi pirktu jaunas, rietumos ražotas lidmašīnas un tankus, ja pašiem Migi un T72 noliktavā... viņi jau sen "amortizējušies"... 

Tā Tu varētu uzrīdīt veco sievu niknajai kaimiņienei - lai kura uzvarētu - tu arī būsi uzvarētājs - tiksi vaļā no vienas vai otras! :)

Nu, ja viņi tik briesmīgi grib pārdot bruņojumu, ko tad Šoļcs nepārdod Ukrainai? Nevienu štruntu neesot pārdevis vai iedevis. Tikai naudu dod.
Un pat Spānijai neatļāva dot tankus ukraiņiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #491 : 2022. gada 13. jūnijs, 16:06:35 »

tā Tu varētu uzrīdīt veco sievu niknajai kaimiņienei - lai kura uzvarētu - tu arī būsi uzvarētājs - tiksi vaļā no vienas vai otras! :)
...man nav vecas sievas, bet tu savējo atdotu tādai klopei?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #492 : 2022. gada 13. jūnijs, 16:08:27 »
Daddy un Nakat, abi vecie padomju artilēristi, bļin, tādi Šoļcs un Makrons.. :rofl:
man lielāka pakāpe...ja daddy tur bija leiķinants, tad man jau kapitāns! :P

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #493 : 2022. gada 13. jūnijs, 16:10:33 »
Nu tad labi, ka neesat ģenerāļi  :rofl: . Tie galīgi glupi. Paskat, ukraiņi vienu pēc otra denacificē.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #494 : 2022. gada 13. jūnijs, 16:10:54 »
Ja Tu šitā te tarkšķēsi, tad iznāk, ka jātinas tik baltā palagā, jo pēc Ukrainas jau Baltijas valsts un Moldova paņemtas uz grauda, Putins nemaz neslēpj.

Ja tas bija maskēts jautājums - KO DARĪT, tad manuprāt jāiet piketēt pie DE un FR vēstniecībām, lai palīdz, kamēr ir kam palīdzēt!!

Nē, nedomā, ka es te kā bada dzeguze Ukrainas galu apkūkoju, nē, man arī ļoti gribas, lai viņi un taisnīgums uzvar. Diemžēl realitāte ar katru dienu izskatas sliktāka, lai ko tur kādi proukrainiskie analītiķi arī nerunātu...