Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61503 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #600 : 2022. gada 29. jūlijs, 22:43:36 »
Te Oļegs Ždanovs izsmeļoši par to, kas notiek katrā frontes līnijā. Hersonas okupanti izpērkot visādas peldierīces, peldriņķus un tamlīdzīgi. Tātad gatavojas, ka vajadzēs laisties pāri Dņeprai. Izpērk tie, kas ir jau šajā (Ukrainas pusē), peldēs mājās, tā teikt..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #601 : 2022. gada 30. jūlijs, 13:43:24 »
https://gordonua.com/news/war/posle-ubiystva-ukrainskih-voennoplennyh-v-olenovke-ukraincy-vyydut-na-massovye-akcii-protesta-po-vsemu-miru-1619410.html

После убийства украинских пленных в колонии в Оленовке Донецкой области мировое сообщество украинцев готовит массовые акции протеста в разных городах. Об этом сообщила в Instagram общественная организация "Вирій".[/size]В организации процитировали заявление первого командира полка Национальной гвардии "Азов" Андрея Билецкого о том, что россияне перевели пленных азовцев в отдельное здание и убили их, выдав массовое убийство пленных за действия украинской армии."Выходите на митинги 30–31 июля. Мы должны об этом кричать", – призвали в организации.Больше читайте тут: https://gordonua.com/news/war/posle-ubiystva-ukrainskih-voennoplennyh-v-olenovke-ukraincy-vyydut-na-massovye-akcii-protesta-po-vsemu-miru-1619410.html[/color]

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #602 : 2022. gada 30. jūlijs, 14:23:45 »
To jau varēja gaidīt, orki no sākta gala teica, ka "kara noziedzniekus" nemainīs un neizdos.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #603 : 2022. gada 04. augusts, 17:07:50 »
Vēlreiz par nogalinātajiem gūstekņiem u.c.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #604 : 2022. gada 11. augusts, 22:12:35 »
Ārkārtīgi interesanta intervija ar Arestoviču (Amālija ieteica). Es Arestoviču tagad reti paklausos, jo uzskatu par tādu kā narcisu, kas par sevi tīksminās, labāk Ždanovu vai kādu citu, ja gribas uzzināt situāciju. Bet šo ir vērts. Par kara pirmajām dienām, par to, kā viss notika prezidenta ofisā, par citiem darbiniekiem, par pašu Zeļenski. Ko la saka.. varoņi, kādus mēs tikai filmās esam redzējuši.
Piedevām vēl pastaiga pa Kijevu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #605 : 2022. gada 11. augusts, 22:18:07 »
Nevelk man viņš uz narcisu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #606 : 2022. gada 11. augusts, 22:19:48 »
Nē, ne to narcisu/psihopātu, bet parasto, tādu Dorianu Greju.. Man atkal ļoti velk..

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #607 : 2022. gada 11. augusts, 22:51:13 »
Nu te nekas nav viennozīmigi.  Arestovičam, protams, ir mazliet citāda pasaules uztvere un patīk viņam būt uzmanības centrā.
Jau kara pirmajās dienās viņš atzina, ka šis adrenalīns viņam liek justies labi un viņš izteica dažādas prognozes, kas nav piepildījušās. Vēlāk daudzi teica, ka Arestovičš izvēlēts kā tautas mierinātājs un tas viņam no sirds padodas.
Gordons ... pirms gada un pusotra, viņš Arestoviču aplēja mēsliem gan Ukrainas TV, gan krievijas TV. Visu no arhīviem necelšu laukā, bet mazītam ieskatam te - Gordons skaidro, kāpēc Arestovičs ir afērists -

Un neskatoties ne uz ko, lai arī aizvien mazāk šajos abos klausos, man viņi abi simpatizē. Gudri, pārliecināti un nebaidās runāt to, ko domā, gatavi dialogam!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #608 : 2022. gada 11. augusts, 22:51:44 »

Nevelk man viņš uz narcisu.
Es vēl pirms kara reizēm paklausījos tās viņa lekcijas. Vienā viņš pats par sevi teica, ka ir ar narcistiskām un sociopātiskām iezīmēm. :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #609 : 2022. gada 11. augusts, 22:53:52 »
Jā, Gordons ir arī stāstījis, ka pirms kara viņš arī Zeļenski ir ļoti kritizējis. Bet karš maina visu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #610 : 2022. gada 11. augusts, 22:58:20 »
Un Gordons Arestoviču uzskatīja par neuzticamu pirms kara.
Bet Gordons man ne visai.  :?:  Kkas glums man viņā šķiet.  :?: 
Arestovičam ar Zeļenski neštimmēja valodas jautājums, Aristovičs bija par divvalodību, tā.viņš pats stāstīja.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #611 : 2022. gada 11. augusts, 23:28:39 »
Ārkārtīgi interesanta intervija ar Arestoviču (Amālija ieteica). Es Arestoviču tagad reti paklausos, jo uzskatu par tādu kā narcisu, kas par sevi tīksminās, labāk Ždanovu vai kādu citu, ja gribas uzzināt situāciju. Bet šo ir vērts. Par kara pirmajām dienām, par to, kā viss notika prezidenta ofisā, par citiem darbiniekiem, par pašu Zeļenski. Ko la saka.. varoņi, kādus mēs tikai filmās esam redzējuši.
Piedevām vēl pastaiga pa Kijevu.

Arestovičam aiz jostas pistole.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #612 : 2022. gada 11. augusts, 23:45:29 »

Arestovičam aiz jostas pistole.

Šo pamanīju, tikai pēc Tava ieraksta, kad vairāk kā stundu biju noskatījusies / noklausījusies.   Bet kara apstākļos gan jau varētu staigāties arī ar automātu.

Man vairāk lika pasmaidīt tas "miesassargs".

P.S. Vai šādi ir droši nēsāt šaujamieroci? Tomēr vēl jauns cilvēks un ģimenes laimei ir nozīme :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #613 : 2022. gada 12. augusts, 00:11:07 »
Kur jūs to pistoli ieraudzījāt, nesaprotu. Paskatījos, papētīju siksnu, roka kabatā.. neko nesaskatīju..

Atslēdzies Milka

« Atbilde #614 : 2022. gada 12. augusts, 00:11:29 »

Šo pamanīju, tikai pēc Tava ieraksta, kad vairāk kā stundu biju noskatījusies / noklausījusies.   Bet kara apstākļos gan jau varētu staigāties arī ar automātu.

Man vairāk lika pasmaidīt tas "miesassargs". 

P.S. Vai šādi ir droši nēsāt šaujamieroci? Tomēr vēl jauns cilvēks un ģimenes laimei ir nozīme :)

Tur ir vismaz 2 miessargi.
Kad Gordons ar Kijevas mēru staigāja pa pilsētu, tur viens miessargs bija pat sieviete.