Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61377 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #705 : 2022. gada 10. septembris, 18:25:51 »
Jā, es jau arī baidos. Tāpēc tā uzmanīgi, bet laikam jau taisnība būs.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #706 : 2022. gada 10. septembris, 18:41:40 »
Šķiet, ka puspasaule, elpu aizturējusi, seko līdzi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #707 : 2022. gada 10. septembris, 20:36:21 »

Šķiet, ka puspasaule, elpu aizturējusi, seko līdzi.

Līmes cenas nekāpj?? ...
bet Broņ, ja septembra laikā hrersonščinu (dņepras labo krastu atbrīvos, nu toš saflīzēšu...)
ja nē, padbreisja, podmoisja...

ķip baidies... Bet ok, iedzrsim, par Zeļenski, par Adamoviču... būs ok   

Atslēdzies Milka

« Atbilde #708 : 2022. gada 10. septembris, 21:15:53 »
Izjuma esot jau atbrīvota.

https://t.me/slvn_pomet/2921
«Наши-то? Наши оставили города Купянск и Изюм»: кадр из фильма 1973 года «Вечный зов». Нарочно не придумаешь.

Вечный ZOV. Хотели повторить?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #709 : 2022. gada 10. septembris, 22:06:55 »
Doņeckas lidosta esot 13 ar pusi km no Doņeckas. Tā kā nav tālu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #710 : 2022. gada 11. septembris, 17:01:36 »
Akdies, kāds kaifs lasīt pēdējās ziņas!  :go_go:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #711 : 2022. gada 11. septembris, 21:23:21 »
Harkivas apgabalā robeža jau sasniegta. Visas apdzīvotās vietas līdz robežai atbrīvotas.

Image

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #712 : 2022. gada 11. septembris, 22:50:39 »
Tas viss brīnišķīgi, es tikai domāju par to, kā gan Ukraina var cīnīties pret to, ka Harkovu kā pierobežu apšauda no Ru teritorijas? Nu labi, šur tur no pīpēšanas nosvilst kāda krievu munīcijas noliktava, bet ne jau masveidā tas notiek. Bet apšaudīt ar haimeriem Krieviju, kā es saprotu, Ukraina nedrīkst. Un tas tad arī būtu Krievijai aizstāvēšanăs "Tēvijas karš"... A ko darīt, ja šie nesodīti bombī?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #713 : 2022. gada 11. septembris, 23:21:23 »
Kvadra, man jau liekas, ka nu viss mainās. Ka tik ukraiņi nedodas tālāk.. Ne tieši tagad, bet vēlāk. Un precīzie Himars mierīgi var iznīcināt raķetes aiz robežām, kas traucē dzīvot. Rietumi diez vai iebildīs.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #714 : 2022. gada 12. septembris, 00:41:13 »
šodien kaut kur Youtube dzirdēju... stāstīja par kaut kādu upi (vai ūdenskrātuvi), kur visi tilti uzspridzināti un  ru krasta  mudž ar tehniku un orkiem. Pašreiz cīniņš ir šaipus krastā un te Ru  nav kur sprukt, komandieri aiztinušiem, rijamais it kā galā, droši vien problēmas arī ar munīciju - haoss vienā vārdā. Principā, šamie ir nolemti, un tas ir pareizi. Es, protams, no kariem vispār neko nejēdzu. Bet ļoti gribās ticēt, ka Ukrainai ir plāni, kā šo visu dobeigt otrā krastā. Galu galā viņi ir šīs zemes saimnieki un vislabāk to pārzin. Tā kā, iespējams, pēc kāda laika tas ātrums mainīsies un arī taktika.
Man personīgi ir cerība, ka ru dobeigs ziema. Pirmkārt, šamiem  problēmas ar ekipējumu un arī nav kur paglābties - paši visu dzīvojamo platību līdz ar zemi nolīdzināja...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #715 : 2022. gada 12. septembris, 02:04:54 »
te ļoti sakarīgi visu izstāsta. Pat man doleca
https://www.youtube.com/watch?v=cN_hNhqsjgc

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #716 : 2022. gada 12. septembris, 02:38:22 »
Mihails Podoļaks.  :)  Ļoti patīk. Un te ir tas, ko es jau dažādās variācijās esmu dzirdējusi no ukraiņiem. Iesaku, daddy, arī Tev. Ja būtu klausījies ukraiņus, nevis Rajevskus un citus uz krieviem orientētus fruktus, nekādas derības ar mani nebūtu slēdzis. :) Bet tagad esi zaudējis pēc punktiem.. ka boksā.  :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #717 : 2022. gada 12. septembris, 02:42:48 »
Un kā viņš runā ar krievu žurnālistiem! Nekādas locīšanās, jo tie taču krievi.. kā to dara mūsu politiķi, tieši otrādi - pašpārliecināti un ar pašapziņu. Un krievenes pat nepīkst.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #718 : 2022. gada 12. septembris, 09:04:31 »

Mihails Podoļaks.  :)  Ļoti patīk. Un te ir tas, ko es jau dažādās variācijās esmu dzirdējusi no ukraiņiem. Iesaku, daddy, arī Tev. Ja būtu klausījies ukraiņus, nevis Rajevskus un citus uz krieviem orientētus fruktus, nekādas derības ar mani nebūtu slēdzis. :) Bet tagad esi zaudējis pēc punktiem.. ka boksā.  :)

Speciāl 2:30 cēlies, lai man to paziņotu? :) :big_hug:

Protams, prieks lasīt par Ukrainas panākumiem, vienīgi, ja atceries derības bija par Hersonu, nevis Harkivu.
Harkivas rajonā krievi jau otrreiz līdz robežai atspiesti. (pirmā reize bija maijā Ukrainas spēki Harkivas apgabalā sasnieguši valsts robežu | tv3.lv). Acīmredzot tur apvidus tāds...

Atgriežoties pie Hersonas, saku Tev, tur nebūs ne viegli, ne vienkārši. Jā, Dņepras labo krastu atbrīvos ātri, bet tālāk, nesaprotu, jo tad ukraiņu spēkiem būs jāceļas pāri... Varbūt ies no Zaporižjas uz Melitopoli, lai sašķeltu krievus, redzēsim   

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #719 : 2022. gada 12. septembris, 09:41:28 »
Daddy, netaisnojies! Derības bija tieši par to.. Hersonu Tu piedomāji klāt! :rofl:  Bet tak nevar, redz, vecais artilērists atzīties. :)
Ja kas, tā tēma ir dzīva, kur jūs abi ar Nakatu dižojāties. :)
Atzīsti, ka zaudēji (un smagi), flīzes atlaidīšu!