Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61255 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #720 : 2022. gada 12. septembris, 10:21:48 »
Daddy, netaisnojies! Derības bija tieši par to.. Hersonu Tu piedomāji klāt! :rofl:  Bet tak nevar, redz, vecais artilērists atzīties. :)
Ja kas, tā tēma ir dzīva, kur jūs abi ar Nakatu dižojāties. :)
Atzīsti, ka zaudēji (un smagi), flīzes atlaidīšu!

Tieši par ko? :) Es par Hersonu jau no paša sākuma runāju! :)
Nu ja dzīva tēma, tad pati apskaties :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #721 : 2022. gada 12. septembris, 10:45:14 »
Nu Tu lokies kā zutis.  :rofl:  Un mēģini apvārdot zobus. Maijā tika līdz robežai, jā... kurā vietā, nezinu. Tagad atbrīvotas visas apdzīvotās vietas, pat tās, kas bijušas okupētas no kara sākuma. Līdz robežai ir praktiski viss Harkovas apgabals. Un ne tikai. Atbrīvotas pilsētas arī citur. Izjuma, šķiet, nav vairs Harkovas apgabals. Tu apgalvoji, ka 1) nebūs uzbrukuma vispār (varbūt kaut kas ļoti lokāls), 2) nedabūs ieročus. :)  Labi, ka viss nav tikai čatā. Pagaidi, kad tikšu mājās!
Par grūtumiem neviens neiebilst, bet ukraiņi ne mirkli nav vaimanājuši, sak, ko darīt vaimanu vai.. To, ka Tev nav padoma, kā šķērsot Dņepru, tak skaidrs.. un Tu noteikti nezināji arī, kā Kijevu nosargāt. :) Par laimi, ukraiņi vairs nestāsta nodomus, ko un kā darīs. Agrāk izpļāpājās pārāk daudz.
Un tā krievu vecā barahlo (militārā tehnika) slavināšana no Tavas puses..vjek..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #722 : 2022. gada 12. septembris, 11:24:43 »
Tu dīvains bērns - te kaut ko zini (ka tika līdz robežai), te atkal nezini kur un kā... :)  Izjuma ir Harkivas rajonā Ukraine War Map on Twitter: "A map of the approximate situation on the ground in Ukraine as of 00:00 12/09/22. https://t.co/D6wDoza2nk" / Twitter Svarīgs transporta mezgls

Labi, labi :) maijā tiešām ar ieročiem izskatījās bēdīgi. Tagad ir ieroči un labi ieroči (pat tādi, ko sākumā teica, ka nedos - Excalibur vadāmie šāviņi), un tad arī var uzbrukt.

Vēl labāka ziņa - krievēni Dņepras labajā krastā meklē kā padoties... a viņu tur 20 tūkstoši... Ukrainas armija: Krievi Dņepras labajā krastā ir gatavi nolikt ieročus - nra.lv

Daudz leksies, aiziešu un pielikšu Tev flīzes šķībi. Būs vēl sliktāk :P  ...šitā brālim gadījās. meistars saflīzē virtuvi, viss forši. nopērk galdu, pieliek pie sienas, šķībs!! Vēlāk izrādās, ka flīzes šķībi pieliktas, uz 2m starpība 2cm... :smej:  nu neko, kala visu nost un lika par jaunu...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #723 : 2022. gada 12. septembris, 14:59:28 »
Daudz leksies, aiziešu un pielikšu Tev flīzes šķībi. Būs vēl sliktāk :P  ...šitā brālim gadījās. meistars saflīzē virtuvi, viss forši. nopērk galdu, pieliek pie sienas, šķībs!! Vēlāk izrādās, ka flīzes šķībi pieliktas, uz 2m starpība 2cm... :smej:  nu neko, kala visu nost un lika par jaunu...
kur tu dabā redzi taisnas līnijas?...vajag izprast Gaudi Barselonā vai Salvadora Dali pulksteņus...vajadzēja to virtuvi visu šķībi greizu pataisīt un prezentēt kā mākslu!...pēc tam nevarētu atkauties no visiem tiem tv piedāvājumiem - labākā saimniece, vakariņas četratā utt...nauda plūstu kā pa reni....bet te izrīkojās kā dabas ienaidnieki - tas nav zerowaste ! :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #724 : 2022. gada 12. septembris, 16:28:34 »
Tu dīvains bērns - te kaut ko zini (ka tika līdz robežai), te atkal nezini kur un kā...
Nu, ko Tu atkal jauc? Maijā bija pie robežas, nofočējās tur un viss.. Tak robeža ir cik tur km gara. Nu nezinu tieši, kurā vietā toreiz izgāja pie robežas. Tagad ofensīva bija visā platumā. Atbrīvotas pilsētas, ciemi. Milzīga atšķirība. Par Izjumu nezināju, vai skaitās Harkovas apgabalā. Bet skaidrs, ka apdzīvotas teritorijas tiek atbrīvotas pa visu fronti.
Nu netaisnojies te.. redz, toreiz neesot bijis zināms par ieročiem un tā.. a biji tik augstprātīgs
:) , pie tam abi ar Nakatu. Ko gan tā Broņa var zināt, varbūt vajadzēja tomēr paklausīties..?  :)  Jo man citi ziņu avoti, kā tagad redzams, pietiekami sakarīgi.  :)
Pag, sameklēšu citātus, lai nav pa tukšo. Citādi pēc kādiem gadiem pateiksi, ka derībās uzvarēji.. un es arī vairs neko neatcerēšos, kā tur īsti bija..  :rofl:
Par Hersonu piekrītu, ka tas lai paliek kā atskaites punkts. Nav zināms, kad to ņems ciet. Ukraiņi gudri nostrādāja, pateica, ka mērķis dienvidi, atvilināja spēkus, tehniku, iebāza šos katlā, bet pagrāba aiz rīkles citā vietā. :)
Neviens nesaka, ka viss būs viegli. Iespējams pat līdz pavasarim vai rudenim turpināsies.. taču ne vairs tā, ka pretinieks nosaka toni.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #725 : 2022. gada 12. septembris, 16:37:52 »
Oi, daddy, izlasi 34. lpp., esmu ar sevi mierā.. :) Nepārvilkšu tos Tevi kompromitējošos citātus šeit. Bet plaukšķinu un ķiķinu gan..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #726 : 2022. gada 12. septembris, 17:42:36 »
Oi, daddy, izlasi 34. lpp., esmu ar sevi mierā.. :) Nepārvilkšu tos Tevi kompromitējošos citātus šeit. Bet plaukšķinu un ķiķinu gan..

Uz veselību :)
Nu jūnijā teicu, ka nedos, ne gudros šāviņus, ne tālās raķetes...tā arī bija, ka jūnijā nebija. Septembrī tomēr iedeva, un uzreiz ukraiņiem lietas aizgāja. Forši.

Kas notika, kāpēc tad nedeva, bet te pēkšņi iedeva? Nu pieņemsim, ka aizsauca ukraiņus apmācīties 2-3mēneši, lai neaizšauj labo munīciju (kuras atkārtoju NAV DAUDZ) "pēc piena"

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #727 : 2022. gada 12. septembris, 17:57:33 »
Oi, tagad Tu pavērs tā, it kā to domāji tikai par jūniju.. nu labi, labi.. nemocīšu Tevi. Ja kas, tad pakāpeniski jau deva.. uzbrukumam krāja..  Bet tas nu tā, varētu padomāt, ka tos Himars vakar iedeva.
Jā, laiks ukraiņu apmācībai, ar kuģiem no Amerikas arī paņem laiku, un daudz ko neteica, kas un kāpēc, bet to, ka būs, to varēja saprast no tās pārlaicības, kas ukraiņos bija. Un Zeļenskis jau nu to tā neatstātu, pamēģini viņam kaut ko nedot..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #728 : 2022. gada 12. septembris, 18:00:30 »
Te interesanti par krieviem, kas zvana un interesējas par došanos gūstā. Par gūstekņu apmaiņu utt.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #729 : 2022. gada 12. septembris, 18:12:40 »

Oi, tagad Tu pavērs tā, it kā to domāji tikai par jūniju.. nu labi, labi.. nemocīšu Tevi. Ja kas, tad pakāpeniski jau deva.. uzbrukumam krāja..  Bet tas nu tā, varētu padomāt, ka tos Himars vakar iedeva.
Jā, laiks ukraiņu apmācībai, ar kuģiem no Amerikas arī paņem laiku, un daudz ko neteica, kas un kāpēc, bet to, ka būs, to varēja saprast no tās pārlaicības, kas ukraiņos bija. Un Zeļenskis jau nu to tā neatstātu, pamēģini viņam kaut ko nedot..

33. lapā es rakstīju nosacījumus sekmīgam uzbrukumam (pilnīgi PRAVIETOJU) ...13. jun es rakstīju
"Tas labais bruņojums:
1. ir jādabū pietiekamā daudzumā
2. priekš tā bruņojuma jādabū modernā munīcija
3. ar to bruņojumu ir jāmāk rīkoties
neiebraucot sīkumos, teikšu, ka ukraiņiem nekā no minētā nav.

Jā, kādus tur pārsimt ļautiņus apmāca, iedod šiem 4(!) HIMAR sistēmas uz 1300km frontes... vai M777 haubices ar parastiem šāviņiem... "

30. augustā ukraiņiem bija 16 Himars sistēmas +3 M270 Ukraine: What are Himars missiles and are they changing the war? - BBC News gandrīz 5x vairāk nekā jūnijā

Atslēdzies Milka

« Atbilde #730 : 2022. gada 12. septembris, 18:22:21 »
Kā tad, ukraiņi izklāsta visu, kas viņiem ir, cik daudz u.t.t.
Ka tik ne tā.
Kaut ko jau pastāsta, bet nevajag būt naiviem un domāt, ka visu izplāj kā uz delnas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #731 : 2022. gada 12. septembris, 18:27:41 »
33. lapā es rakstīju nosacījumus sekmīgam uzbrukumam (pilnīgi PRAVIETOJU) ...13. jun es rakstīju"Tas labais bruņojums:
Baigais jau nu pravietis. :rofl:  Ukraiņi paši to skandināja rītā vakarā. Es tur kaut kur ierakstīja, ko viņi pieprasīja. Tu atbildēji, ka to nedabūs. Tikai labi ja 5 procenti.  :)
Un, jā, sākumā ziņoja, kas cik saņemts.. pēc tam jau dziļdomīgi klusēja.. Un lika domāt (krieviem), mēs nabadziņi, mums jau nekā daudz nav..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #732 : 2022. gada 12. septembris, 18:31:26 »
Kā tad, ukraiņi izklāsta visu, kas viņiem ir, cik daudz u.t.t.
Ka tik ne tā.
Kaut ko jau pastāsta, bet nevajag būt naiviem un domāt, ka visu izplāj kā uz delnas.
Un nevajag arī! Nav katrai cūkai ziņās jādzird, kas, ko, kad, cik dos, no kurienes uz kurieni vedīs!  Galīgi neapvainošos, ja mani par to neinformēs, galvenais, lai ukraiņi saņem un max lietderīgi izmanto!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #733 : 2022. gada 12. septembris, 18:35:59 »

33. lapā es rakstīju nosacījumus sekmīgam uzbrukumam (pilnīgi PRAVIETOJU) ...13. jun es rakstīju"Tas labais bruņojums:
Baigais jau nu pravietis. :rofl:  Ukraiņi paši to skandināja rītā vakarā. Es tur kaut kur ierakstīja, ko viņi pieprasīja. Tu atbildēji, ka to nedabūs. Tikai labi ja 5 procenti.  :)
Un, jā, sākumā ziņoja, kas cik saņemts.. pēc tam jau dziļdomīgi klusēja.. Un lika domāt (krieviem), mēs nabadziņi, mums jau nekā daudz nav..

Broņ, uz savu galviņu, Tu tos vecos tekstus izvilki...

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā

Broņa: Михайло Подоляк@podolyak_MBeing straightforward – to end the war we need heavy weapons parity:1000 howitzers caliber 155 mm;300 MLRS;500 tanks;2000 armored vehicles;1000 drones.Contact Group of Defense Ministers meeting is held in #Brussels on June 15. We are waiting for a decission

Nu paskatīsimies, ko ukraiņiem no tā iedos.

Daddy: No Tevis pieminētā, ko viņi lūdz, viņi dabūs labi, ja 10% ij tad ne visās pozīcijās...
Pēc 3(!) mēnešiem MLRS (Himarus) viņi ir dabūjuši tieši 5%... par 500 tankiem arī nekas nav dzirdēts, arī par 50 ne... nu, varbūt 10 gadu laikā iedos arī...
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 12. septembris, 18:41:32 no daddy »

Atslēdzies Milka

« Atbilde #734 : 2022. gada 12. septembris, 18:41:29 »
Izskatās, ka viens otrs tīri vai orgasmē, ja ukraiņiem kaut ko nedod vai maz iedod.