Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61284 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #945 : 2023. gada 20. februāris, 14:08:41 »
Daddy, tiek teikts, ka krievi Ukrainā ar savu haubicēm 152 mm izšauj 5 reizes vairāk lādiņu kā ukraiņi...amīšu haubice M777 -155 esot paredzēta 300 šāvieniem dienā, bet ukraiņi spiesti izšaut ap 800 kā rezultātā, tas stobrs izjūk un vajag remontēt...bļin, ja krievs 5x vairāk, tas būtu 4000 ?...laikam jau mazāk, jo haubicu vairāk un šiem stobri to turot...amīšu haubice M777 konstruēta, lai būtu viegla, ātri saliekama kaujas gatavībai un viegli pārvietojama, var ar helīti pārsviest momentā tur 100 km, bet stobri tāpēc neturot 2.p.k. artilērijas šaušanas blīvumu...drīzāk paredzēta kādu  partizānu un nemiernieku apslaktēšanai, nevis kā kaujām kā 2.p.k., kad zobs pret zobu... 
p.s. 
to es kā artilērists artilēristam stāstu

Atslēdzies daddy

« Atbilde #946 : 2023. gada 20. februāris, 14:50:00 »
Nu redz amīšu haubicēm ir cita koncepcija - izšaut maz šāviņus, bet daudz maz precīzi. Tikko parādās stobra nodilums, vai atsitiena bremzes sistēma nolietojas/jāapkopj, tā precizitāte pazūd...

Krievu WW2 haubices ir daudz neprecīzākas jau pēc definīcijas, līdz ar to tās nodilums u.c. mazāk ietekmē - kā blieza + - 100m, tā arī turpina.   

Atslēdzies reno

« Atbilde #947 : 2023. gada 20. februāris, 17:09:45 »
Puķkam rīt runa pa tv jāsaka/spīčraiteri drudžaini strādā

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #948 : 2023. gada 20. februāris, 17:21:18 »
Puķkam rīt runa pa tv jāsaka/spīčraiteri drudžaini strādā
neko jaunu jau neteiks - tautai, ka sliktie rietumu grib mūs uzvarēt, mums vajag visu ziedot, savas dzīvības, lai nosargātu Krieviju...savai elitei, ka esmu vēl sprauns un nevajag mani ar tabakdozi...mums- man ir kodolbumbas ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #949 : 2023. gada 24. februāris, 22:55:35 »
Noskatījos Zeļenska preses konferenci. Kad jautāja par viņa ģimeni, bērniem, vecākiem vai satiek, Zeļenskis knapi noturējās slapjām acīm, ehh...
Mani visu laiku šausmina tā vairāk 6000 ukraiņu bērnu nozagšana un pārvešana uz krieviju. Tas vienkārši ir kas neiedomājams... prātam vienkārši neaptverams cinisms...
Un vēl tas ciniskais teātris ar to Mariopoles meitenītes pateikšanos vaņkam par glābšanu pēc tās pukina runas... vai tas maz vispār bija ukraiņu bērns, ceru ka nē, ceru ka kāda orku sīkā aktrīze...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #950 : 2023. gada 24. februāris, 22:59:27 »
Noskatījos Zeļenska preses konferenci. Kad jautāja par viņa ģimeni, bērniem, vecākiem vai satiek, Zeļenskis knapi noturējās slapjām acīm, ehh...
Mani visu laiku šausmina tā vairāk 6000 ukraiņu bērnu nozagšana un pārvešana uz krieviju. Tas vienkārši ir kas neiedomājams... prātam vienkārši neaptverams cinisms...
Un vēl tas ciniskais teātris ar to Mariopoles meitenītes pateikšanos vaņkam par glābšanu pēc tās pukina runas... vai tas maz vispār bija ukraiņu bērns, ceru ka nē, ceru ka kāda orku sīkā aktrīze...
Tiešām tā var būt, ka neviens neaizdomājās par to, kāpēc tāda "glabšana" vispār bija vajadzīga?!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #951 : 2023. gada 24. februāris, 23:39:24 »
Orkiem domāšana nepiemīt...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #952 : 2023. gada 25. februāris, 00:52:49 »
Nu kāpēc, kāpēc... Paglāba no briesmīgās dzīves ukrnacistu valstī un audzināšanas tādā pat garā. Saulītē izveda, draudzīgā tautu saimē! Bet tos, kas no Donbasa, turklāt vēl no ukraiņu bombardēšanas paglāba, kopš 14.gada! 
 :sarcasm:

P.S. Nedomāju, ka tā bija īsta "izglābtā" meitene - pārāk liela jau, lai neapjēgtu, kas sagrāvis viņas ģimeni un dzīvi.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #953 : 2023. gada 25. februāris, 09:59:52 »
Bija kaut kur rakstīts, ka esot īsta, no Mariupoles. Neatceros, kur lasīju.
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #954 : 2023. gada 25. februāris, 12:35:58 »
Vai otrā pasaules karā vācieši arī "neglāba" kaut kādus poļu bērnus, ko nodeva audzināt vāciešu ģimenēs?   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #955 : 2023. gada 25. februāris, 12:40:24 »
Nesaprotu, kādēļ nav nekādu protestu no pasaules bērnu tiesībsargiem, varbūt ir? Kādēļ netiek pieprasīts atdot vecākiem bērnus???

Atslēdzies tuk

« Atbilde #956 : 2023. gada 26. februāris, 11:24:21 »
Vakar noskatījāmies Dmitra Komarova dokumentālo filmu "PIK".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #957 : 2023. gada 26. februāris, 12:04:18 »
Polija pieprasījusi izveidot komisiju par tiem nozagtajiem bērniem.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #958 : 2023. gada 26. februāris, 17:12:59 »
Citāts
"Sākumā daudziem cilvēkiem bija vainas sajūta par to, ka, teiksim, blakus kādu sit vai nogalina, bet viņi neko nedara. Taču mēs neesam vainīgi pie tā, kas notiek pasaulē. Mēs to neesam izraisījuši. Ir jāskatās reāli, ko mēs katrs varam izdarīt, lai palīdzētu, piemēram, noziedot. Pārmešana un vainošana nepalīdzēs, un, ja būs kāds liels spiediens, tad cilvēks var arī noslēgties, dusmoties. Tie, kas tādi aktīvāki, var motivēt, iedrošināt apkārtējos turpināt palīdzēt, solidarizēties," sacīja psihoterapeits.
https://www.lsm.lv/raksts/dzive--stils/veseliba/mazak-interesejos-par-karu-ukraina-vai-jajutas-vainigam.a498005/
BET, mums ir jābūt modriem, ka mēs savās domās nepieļaujam kompromisus ar Krieviju, krievu pasauli. Ka mēs neatbalstām tos kas nav radikāli pret šo karu, kā piemēram Indija, Ķīna ... tā sakot, nav jau tā pasaule tik balta un pūkaina. Mums ir jābūt ar Ukrainu līdz galam, līdz viņas uzvarai!   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies tuk

« Atbilde #959 : 2023. gada 26. februāris, 17:56:47 »
Noskatījos NEXTA kanālā filmu Putins. Pa Hitlera ceļu (Putin. Po puci Gitlera). Viss kā kopija 1:1, pat teksti. Baisi, ka tik vienkārši iespējams manipulēt ar cilvēkiem.