Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61443 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #1050 : 2023. gada 06. novembris, 09:56:29 »
Jā, Baltija NAV drošībā. Lai kā gribētos ticēt, ka1)krievs būs pietiekami notērējies Ukrainā un nesavāksies jaunam karam, vismaz ne drīzumā, 2) ka tur varbūt pie varas nāks kkas miermīlīgāks un pamainīsies ārpolitika. Gribas uz to cerēt...

Atslēdzies sanda

« Atbilde #1051 : 2023. gada 06. novembris, 13:32:23 »
Apm pirms 40+ gadiem lekciju telpā parādījās docents pārvērstu ģīmi un paziņoja - trauksme, jādodas uz patvertni, devāmies. Pamatojoties uz docenta sejas izteiksmi noticēju, ka sācies parasts vai kodolkarš. Pēc laika sāku prātot, vai tik nav mācību trauksme.
Tad bija aukstais karš un bruņošanās sacensība.
Laikam situāciju pasaulē un LV precīzāk varētu novērtēt kompetents astrologs, kaut kas tāds esot bijis ap Karību krīzes laiku vai kad tur.

Finks ir pametis šo pasauli.

Gribi mieru, gatavojies karamTalking

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1052 : 2023. gada 06. novembris, 15:43:18 »
Sitiet man' nost, bet nākas 100% piekrist Arestovičam.

Līdz šim neko stulbu teicis nav, viss loģiski sanāk.

Vislaik kkur astesgalā kņud vairākas domeles. Kungs smalki manipulē, jā. Bet tas IR jādara. Var jau būt, ka tiešām piestrādā pie zibensnovedēja lomas. Pazavērsimies. Vēl viena lieta - nu nebūs tā, ka šis darbojas galīgi uz savu roku, kurš ar visu zināšanu bagāžu un sakariem ar ''ierakumiem'' tā varētu kara laikā braukāt pa krutajiem samitiem?
Nevaru apstrīdēt arī to, ka ar robežu atgūšanu nekas var nebeigties, būs apšaudes no ūdensrorēm. Un stulbie rietumi raus aiz piedurknes, lai tikai ukraiņi nevālē pretī.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1053 : 2023. gada 06. novembris, 19:15:56 »
Kas var atļauties stundu, paklausieties Arestoviču.
https://www.youtube.com/watch?v=hEO1lH4FxMM&ab_channel=AlexeyArestovych

Būtiskākais no šī visa, manuprāt, ir - ka sarunas JAU notiek...

« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 06. novembris, 19:21:01 no kvadra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1054 : 2023. gada 06. novembris, 20:52:26 »
Pilnīgi sagājis sviestā ar tām jezuītisma idejām... Gobzems 2.
Un tā spiešana uz vēlēšanām kara laikā ar okupētām teritorijām  :fubar:  Cerams, tauta nav tik stulba lai par viņu balsotu...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1055 : 2023. gada 06. novembris, 21:23:29 »
Viņam ir ieslēdzies pamatīgs Gobzemisms..  tāds narcissss , tik ļoti ar sevi apmierināts un pārņemts, spogulojas visos rakursos, selfiji dienā 10x . nu kur var tā krist cilvēks.
Tā jau ir, parbaudījums uz slavu, netika  izturēts. Sekas žēlīgas...

Kvadra- ne par kādu nauduu vairs stundu neziedošu ,lai viņu klausītos. Man jau pietiek ,ka sekoju viņam IG un lasu,ko paši ukraini par vinu saka.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1056 : 2023. gada 06. novembris, 22:09:57 »
... lasu,ko paši ukraini par vinu saka.

Var atrast visu atsauksmju spektru, sākot ar pilnīgu atbalstu un beidzot ar pilnīgu heitu. Kā jau tas piederas spēcīgām un provokatīvām personībām. Sev cenu viņš zina un ar mazvērtības kompleksiem nesirgst, tas tiesa - un pilnīgi pamatoti. . Manuprāt, Arestovičs nav vienkārši gudrs, viņš ir ģeniāls, un es patiesi nesaprotu, ka'viņu var salīdzināt ar kaut kādu pajoliņu, kas mums te pūlējās popularitāti saraust uz covida fona.
Manis ieliktajā linkā viņš uz daudz ko atbild - par "narcisismu", "kā labā strādā" un "ko braukā apkārt". Bet var neklausīties, protams.

Starp citu, netīšām uzgāju vienu Arestoviča interviju no 2019.gada, kurā viņš apgalvoja ka 2021. vai 2022. gadā Ukrainu sagaida pilna mēroga karš ar Krieviju. Tajā 2019. gadā, to padzirdot, es būtu padomājusi, ka viņs ir jucis... 

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1057 : 2023. gada 06. novembris, 22:11:41 »
Sāku klausīties kvadras ieteikto. Noklausījos nedaudz. Nevaru spriest par saturu, bet grūti klausīties samāksloto pārākuma toni.
Es nezinu un nenojaušu to virtuvi. Viedokļa nav. Tas ir - vairs nejūsmoju, bet arī nenoniecinu. Es nezinu. Un nesaprotu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1058 : 2023. gada 06. novembris, 23:14:23 »
Tonis varbūt nav tas patīkamākais, bet jāskatās tiešām ierakstus no viena gala līdz otram, tad bilde kļūst skaidrāka. Sūdīgākais, ko var izdarīt - paļauties uz brēcīgajiem virsrakstiem.

Ļoti iesaku alfa media kanālu, ne tikai ar Arestoviču. Tur ir daudz visa kā - gan no frontes, gan no ekonomikas, gan starptautiskie apskati.

Pēdējais AR Arestoviču .
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1059 : 2023. gada 06. novembris, 23:46:42 »
Biju pārsteigta, kad pēc kara sākuma viņš parādījās kā valdībai pietuvināta persona, kaut ārštatā, jo prms tam kaismīgi atbalstīja krievu valodu kā otru valsts valodu. Un nu Amerikā ved kādas, pēc paša teiktā, cik nu tam var ticēt, valdībai aizmuguriskas sarunas. Kara laikā?  :wtf:  Nu, kā šis pareizi saucas necenzētā vārdā... Un tā visa ņemšanās ar to jezuītu orderi, jauno pasales kārtību, īpašo misiju, bla, bla, bla un savu īpašīgumīgo perZonu kura nevienam nepakļaujas vien savām interesēm. A intereses jezuītismā balstītas.  :fp:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1060 : 2023. gada 07. novembris, 16:54:40 »
Tuk, Tu taču prātīga dāma, apdomā to visu.
Kāda starpība, kāda ticība. Man tagad visus poļus un leišus jāienīst, jo štengri katoļi, bet man tie pedofilie garīdznieki riebj trakāk kā pakaļa nātrēs?
Kur Tu saklausīji, ka kaut kur ir aizmuguriskas sarunas? Gluži pretēji - ir publiski un atklāti.
Un ko darīt ar valdību, kura kara laikā nedara neko, lai attīstītu kara rūpniecību, likvidētu kukuļošanu? Cik man nācies lasīt vēsturiskus apcerējumus, par kukuļošanu kara laikā lika pie sienas. A te - augstu stāvošu personu radinieki rauš uz nebēdu un nekas.

Tev neienāk prātā, ka šobrīd VAJAG tādu Arestoviču, kas tracina tautu, lai mostas un sāk kustēties. Ar ''tracina'' es domāju nelielu šoka terapiju, virssliekšna kairinājumu darbības impulsam. Jo var šūmēties, bet nedrīkst būt vienaldzīgi, no pašiem taču atkarīgs, kādas beigas šai putrai būs.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1061 : 2023. gada 07. novembris, 17:00:02 »
Un vēl. Jau teicu - kara laikā virsnieku ar informāciju (vai bez informācijas) no valsts neizlaistu. Vēl jo vairāk - pret valdību naidīgi noskaņotu.  Izlaida. Nedomāju, ka šams pa mīnu laukiem lavījās.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1062 : 2023. gada 07. novembris, 20:33:02 »
Tas drīzāk domāšanas veids kā ticība. Nezinu gan, vai kā gobzemšleseristiem ikurāt vajag kara laikā taisīt gladiolu, hortenziju vai nu vēl kādu tur revolūciju. Bet nu ne jau man būs jābalso, tā jau ukraiņu daļa par ko balsot un uz kura āķa uzķerties.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1063 : 2023. gada 07. novembris, 21:27:25 »
Nu vo, te situāciju ukraiņu karavadībā raksturo vēl viens eksperts, kura informācijai uzticos.

Ja šitā notiek, tad valdību jāmaina ar steigu - hoš ar vēlēšanām, hoš kā citādi piespiežot (hoķ tuškoi, hoķ čučelom).
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1064 : 2023. gada 07. novembris, 22:06:53 »
Mēs netiekam galā ar savu valdību, kas miera laikos vāra ziepes un ar visām vēlēšanām tiekam pie tiem pašiem brīnumiem. Bet gudri lemjam, ko Ukrainā (kara un totālas krīzes laikā) dara nepareizi un kā būtu labāk.
Nezinu citu cilvēku, kurš tik daudz darījis, lai Ukraina saņemtu palīdzību, kā tā jau ir saņēmusi un saņems.

Karš ir manipulāciju laiks un šobrīd tas iespējams vairāk kā jebkad, jo internets ir sabiedrotais.

Šķiet, ka jau čatā rakstīju, ka nezinu citu cilvēku, kurš vēlētos būt par prezidentu kara pārņemtā / iznīcinātā valstī. Kas ir Arestoviča padarītais līdz šim? Cilvēku mierināšana kara sākumā (atzinīgi vērtēju), publisku aplamību runāšana (par ko pats mēģināja atvainoties), atlaišana no valdības gaiteņiem un tagad raušanās prezidenta krēslā.

Kāpēc kritiku, ko šobrīd izsaka par Ukrainas aizsardzības līniju, neizteica tad, kad bija Ukrainas delegācijas vadītāja padomnieks informācijas politikas jautājumos un ārštata padomnieks stratēģiskās komunikācijas jautājumos nacionālās drošības jomā un aizsardzībā? Kaut kā nelietīgi izskatās!

Apzinos, ka pilno ainu neredzam, bet glīti nav!
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 07. novembris, 22:31:09 no baaciens »