Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61747 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #1095 : 2023. gada 27. decembris, 09:41:14 »
Klau, ko jūs šķendējaties par Arestoviču? Esat pasekojuši līdzi viņa raidījumiem? ĻOTI loģisks vīrietis. Un nevajag raut ārā teikumus no konteksta!

Spešelī Bācienam - par ru un ua apvienošanos. Tieši tā! Rietumi savāra ziepes un pazūd. Kāpēc tad jāstreb visu ru un ua?

Ja grib saprast, ko un kāpēc Arestovičs saka, jāskatās tieši Golovanovu, alfa media, nevis atreferējumus pa pusteikumam.

Ja kas, Arestovičš jau kādu laiku atpakaļ (vismaz 2-3 mēneši) teica, ka ukraiņi lūgtin lūgsies rīkot vēlēšanas. Vakar jau tas skanēja nopietni arī no ūbernacionāļiem - skaidrs, ka Putins būs leģitīms martā tāda vai citādā veidā, bet Zeļenskis vairs nē. Ņemot vērā vakardienas uzstāšanos, Zeļenskim tiešām ilgi vairs nebūs jāgaida uz pilnīgu uzticības zaudēšanu.
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1096 : 2023. gada 27. decembris, 12:16:28 »
Jā, esmu pasekojusi no kara pirmajām dienām!

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1097 : 2023. gada 27. decembris, 17:29:57 »
Rietumi savāra ziepes un pazūd.
par šo varētu sīkāk ?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1098 : 2023. gada 27. decembris, 21:18:23 »
Oj, tur ir daudz. Apsolos piecdienas vakarā iesīkumot.
Visus sakost!

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #1099 : 2023. gada 30. decembris, 20:36:18 »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #1100 : 2023. gada 30. decembris, 21:26:02 »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #1101 : 2024. gada 07. janvāris, 20:29:18 »

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #1102 : 2024. gada 12. marts, 19:46:23 »
"We need to be very careful", said Bardella. "Yes to support for Ukraine, but no to war with Russia."
In France's polarised political landscape, Russia's war against Ukraine has emerged as a major hot-button topic.
Macron has been seeking to hammer home the importance of greater support for Ukraine, which is running out of ammunition, insisting that Europe's security is at stake.
Allies of Macron at the weekend lambasted the far-right National Rally at the launch of their European election campaign, accusing them of betraying the interests of France and Europe and flirting with Russian President Vladimir Putin.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #1103 : 2024. gada 07. maijs, 07:26:22 »
https://replay.lsm.lv/lv/ieraksts/ltv/326262/latvijas-veiksmes-un-kludas-eiropas-savieniba
Lelde Līce-Līcīte
2.33 un 2.58
2022.gada 24.februārī - kāds diplomāts: Es nesaprotu, ko tu tā cīnies, pēc pāris dienām Kijeva būs kritusi un tad domāsim, ko darīt tālāk!
L.Līce-Līcīte: Es tam neticu! Tā nebūs!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1104 : 2024. gada 31. maijs, 22:16:03 »
Kāds seko līdzi tai Latiņinas sāgai? Noklausījos kā Portņikovs nolika to viņas impērisko domāšanu. Tā locījās raška, tā arī nesapratu, demagoģe vai pilbīgi stulba raška. Man jau šķiet, ka izlikās ka neko nesaprot par ko runa. Un arguments, pukins nav vienīgais, Napoleons arī savulaik centās nāciju iznīcināt un spāņi... vjek.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1105 : 2024. gada 31. maijs, 22:24:21 »
Klausos. Protams, ka impēriska domāšana. Ar mātes pienu. Bet Portņikovs man ļoti patīk.
Kā arī Feigins.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1106 : 2024. gada 31. maijs, 22:38:49 »
Feiginam nupat bija pastaiga pa Kijivu ar Gordonu, sakarīga intervija.
Francūži jau esot Ukrainā, tagad gaidot poļus. Pamazām viss notiek...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1107 : 2024. gada 02. jūnijs, 11:27:25 »
Riebjas kā Portņikovs, tā arī Feigins. Divi jaukumi - žurnalists un advokāts. Vēl vajag kādu augļotāju, lai bilde būtu eļļā. Ā, ir vēl trešais - politologs Šeitelmans. Latiņina, kā vakar Homjaks teica, ir pārgudra un iedomīga (Portņikovs tāds pats). Nepatīk neviens no trijotnes.
Daudz vērtīgāk ir paskatīties Nikolaja Feldmana, Jurija Romanovska un Jekaterinas Šulman veidotos raidījumus. No tiem kļūst saprotams, kas notiek ne tikai Ukrainā, bet arī visur citur un ļoti (pat nepatīkami ĻOTI) skaidri var redzēt arī pašmāju sūdus, gan bijušos, gan esošos, gan tos, kas vēl būs.

Šulman ir Krievijas likumu zinātāja un skaidro cilvēkiem saprotamā valodā (starp citu, skaistā un bagātā krievu valodā, kādu tagad reti var dzirdēt), kādus likumus pieņēmuši un kā tas izskatīsies dzīvē. Ar vieglu sarkasmu un humoru pasniedz to sūdu čupiņu, kas katru mīļu dieniņu nāk klāt orkistāniešiem.
Visus sakost!

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #1108 : 2024. gada 02. jūnijs, 16:19:03 »
Šulman ir Krievijas likumu zinātāja un skaidro cilvēkiem saprotamā valodā (starp citu, skaistā un bagātā krievu valodā, kādu tagad reti var dzirdēt), kādus likumus pieņēmuši un kā tas izskatīsies dzīvē. Ar vieglu sarkasmu un humoru pasniedz to sūdu čupiņu, kas katru mīļu dieniņu nāk klāt orkistāniešiem.
Skaties neiekriti FSB nagos ar savām simpātijām uz krieviem, un nekādā gadījumā netaisi selfijus pie tiltiem ;)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #1109 : 2024. gada 02. jūnijs, 19:39:35 »
lr1.lsm.lv/lv/raksts/krustpunkta/krustpunkta-nedelas-notikumu-apskats.a192686/ šis bija reāli labs. Sanākuši liberālie žurnālisti un politoloģe, nekāda Kudora, nekāda Ikstena, pat ne Kreituses. Un, diezgan draudzīgi nonāca pie atziņas, ka modernā demokrātija nav bez kļūdām! Jansone, Tomsons, Rudzāts, Ločmele un  Metla-Rozentāle. Tika izteikti visādi ķecerīgi viedokļi. Par nevēlēšanos praksē pārbaudīt piekto pantu, par Ukrainas uzvaru un tamlīdzīgi. No 19.minūtes.