Autors Tēma: Kriptoaktīvi, tas ir (gandrĪz) vienkārši  (Lasīts 13761 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Kriptoaktīvi, tas ir (gandrĪz) vienkārši
« Atbilde #30 : 2021. gada 09. decembris, 12:36:44 »
ok, viņi nav prastie telefonkrāpnieki...bauda uzticību utt....bet Lehman brothers nebaudīja uzticību ar miljons tranzakcijām?....   
Bet es piekrītu, ka nopelnīt tur var, un jāzin laiks, kad nolekt... būs tieši tā, ka Tev ar Banku Baltija... es ar nopelnīju ar 50% un laikus nolecu, bet bija citas vietas un citi ieguldījumi, kur nenolecu....

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2021. gada 09. decembris, 14:29:20 »
ok, viņi nav prastie telefonkrāpnieki...bauda uzticību utt....bet Lehman brothers nebaudīja uzticību ar miljons tranzakcijām?....   
Bet es piekrītu, ka nopelnīt tur var, un jāzin laiks, kad nolekt... būs tieši tā, ka Tev ar Banku Baltija... es ar nopelnīju ar 50% un laikus nolecu, bet bija citas vietas un citi ieguldījumi, kur nenolecu....

tā tas ir :) tāpēc jau spēlē ieguldīti 300 nevis 30000 eur :)

Nu kurš var paredzēt, ka viens slims kaķis Grumpy Cat izraisīs bumu - Grumpy Cat zīmola tīrā vērtība ir no 1 miljona līdz 100 miljoniem USD.

mūsdienās tā Kunga ceļi ir neizdibināmi un nav zināms, kurš būs nakamais pravietis... :just_popcorn:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 09. decembris, 14:36:09 no daddy »

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2021. gada 09. decembris, 15:07:10 »
Varbūt vajag sākt likt uz to rudo Ādažu runci -armijnieku?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #33 : 2021. gada 09. decembris, 16:02:14 »
Varbūt vajag sākt likt uz to rudo Ādažu runci -armijnieku?

kur mēs, civilisti, ņemsim armijas desu?? varbūt vispār importa??  :alt:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #34 : 2021. gada 11. decembris, 22:06:58 »
Nu mūsdienās pat konservatīvās bankas piedāvā "spēlēties" ar naudu :) Piemēram, SEB banka piedāvā Roboinvestoru

Citāts
Tad Roboinvestors piedāvās izvēlēties starp trim riska līmeņiem – zemu, vidēju vai augstu. Piemēram, zems riska līmenis labāk pasargā jūsu līdzekļus no iespējamām svārstībām finanšu tirgū, taču vienlaikus tam ir zemāks potenciāls jums ilgtermiņā nodrošināt peļņu, kas lielāka par vidējo rādītāju tirgū
Protams, ka no roboinvestora nekāda reāla adrenalīna nebūs, kāds mēdz būt bitkoinu tirgos un kazino, bet Euro ir pastāvīgi devalvējamā valūta un viņā uzkrājumus veikt ir aprobežoti jebkurā gadījumā ;) Ko saki par šo finanšu rīku?
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #35 : 2021. gada 12. decembris, 21:42:26 »
Kuršu jaunizlaistās akcijas pirmajās dienās palēcās par 30%, pēc tam biku nosēdās.  Tā notiek ar gandrīz jebkuru jaunu papildus akciju laidienu. ja grib var vārīties arī šitā

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2021. gada 15. decembris, 17:54:19 »

Koini cēlās un krita
Es bijuMeistars un tu
Mana Margarita
Vai izskaidrot proti?
Ja sākumā likās mazliet,
Tad nu jau ļoti, ļoti...

pisec...
/Prātra vētra/

neviens neko izskaidrot neprot... kautkāda uzklausīšana ASV kongresā /koini krīt/ ...tonis labvēlīgs /koini ceļās/...OMG... kuru kāju sunīc pacēla...

kā investors-novičoks, stresoju par saviem -50 eur, BET - prātīgi ieguldot brīvos 50 eur, mierīgi varu 10-15% dienā (5-7 eur) nopelnīt... 

tagad jautājums - gaidīt vai 5 dažādie koini celsies cenā (katrā ieguldīts ~50), vai pārdot pa cik var ( zāģsi kopējais ... -50 eur) un mesties tur kur redzu peļņu...
to pī or not tu pī... balsojumu plīz?! :)

PS labāko atbilžu autorēm restorāns ar afterparty...

Atslēdzies dip

« Atbilde #37 : 2021. gada 15. decembris, 17:57:49 »
Ņifiga nejēdzu. Esi ieguldījis 5x50? Zaudēt vairāk nekā 250 nevari? Parādu piedzinēju tehniskie konsultanti no Maskčkas nenāks? Riskē, brāl. Ka jau, ta jau.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2021. gada 15. decembris, 18:01:23 »

Ņifiga nejēdzu. Esi ieguldījis 5x50? Zaudēt vairāk nekā 250 nevari? Parādu piedzinēju tehniskie konsultanti no Maskčkas nenāks? Riskē, brāl. Ka jau, ta jau.

jā, esmu ieguldījis 300 eur, ~6x50, pirms 04.12. kritiena. 1x50 izdevās ar min peļņu pārdot, ar to tagad spēlejos - mierīgi varu 10-15% dienā (5-7 eur) nopelnīt...

pārējie 5x50 ir TĀ nokrituši, ka katrs nes -10eur zāģi... VĒL ieguldīt neesmu gatavs, kaut ko varu gaidīt...

Atslēdzies dip

« Atbilde #39 : 2021. gada 15. decembris, 18:02:56 »
 :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2021. gada 15. decembris, 18:05:34 »
:?:

bet kā cilvēks "no malas" - var tak nedēļu pagaidīt, avosj augs (ēst ir ko!), jeb - ka nav kazai, ta nav...
līknes un rost prirosta (srač prosrača) dabonamas :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #41 : 2021. gada 15. decembris, 19:09:38 »
pusi pārdod un uzsauc sev aliņu.  Otru pusi atstāj -sporta pēc. A vosj?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2021. gada 15. decembris, 19:37:57 »
pusi pārdod un uzsauc sev aliņu.  Otru pusi atstāj -sporta pēc. A vosj?

:yes:
...lūk ko nozīmē DZĪVESGUDRĪBA :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2022. gada 07. janvāris, 09:11:07 »
Bitkoins nogāzies.   
Nogāzies dēļ kazahiem, jo Kazahstāna pasaulē esot 2.vietā kā bitkoina turētāja starp valstīm.   
1.vietā esot ASV, bet 3.vietā Krievija. Latvijai mana nojauta saka, ka bitkoinu nav. Par Ķīnu neesot datu, pilnīgi iespējams, ka šiem vairāk par amerikāņiem. 
Lūdzu nejaukt - te nav runa par to, cik bitkoinu ir pilsoņiem, bet cik to ir valstu valdībām.   
Tātad kazahi patreiz pārdod, lai būtu reāla nauda ar ko pieveikt nemierus....laikam jau pacēla algas saviem armijniekiem...   
Cilvēkiem ar vājiem nerviem šobrīd varbūt vajag atbrīvoties no savas elektroniskās naudiņas un pirkt tajā brīdī, kad kritums apstāsies....tur var sanākt laba peļņa, bet var arī smagi iekrist, ja kritums tagad apstāsies un sāks augt...būsiet pārdevuši vissliktākajā brīdī! 
Daddy, tu vēl ķer šo adrenalīnu? :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2022. gada 07. janvāris, 11:49:21 »
Bitkoins nogāzies.   
Nogāzies dēļ kazahiem, jo Kazahstāna pasaulē esot 2.vietā kā bitkoina turētāja starp valstīm.   
1.vietā esot ASV, bet 3.vietā Krievija. Latvijai mana nojauta saka, ka bitkoinu nav. Par Ķīnu neesot datu, pilnīgi iespējams, ka šiem vairāk par amerikāņiem. 
Lūdzu nejaukt - te nav runa par to, cik bitkoinu ir pilsoņiem, bet cik to ir valstu valdībām.   
Tātad kazahi patreiz pārdod, lai būtu reāla nauda ar ko pieveikt nemierus....laikam jau pacēla algas saviem armijniekiem...   
Cilvēkiem ar vājiem nerviem šobrīd varbūt vajag atbrīvoties no savas elektroniskās naudiņas un pirkt tajā brīdī, kad kritums apstāsies....tur var sanākt laba peļņa, bet var arī smagi iekrist, ja kritums tagad apstāsies un sāks augt...būsiet pārdevuši vissliktākajā brīdī! 
Daddy, tu vēl ķer šo adrenalīnu? :)

Jā, protams! Vēl neesmu savu naudu atguvis, bet jau tuvu!! (tb es joprojām mācos, bet skola, kā zināms maksā naudu)  :) 
par LV netici, LV ir bitkoini, piemēram man bija 0.00107 BTC (50eur) :)    valūtas spekulācijas ir cilvēkiem ar stipriem nerviem...

vakar, aizvakar viss tirgus nogāzās par ~20%...  man bija salikti zaudējumu ierobežošanas limiti -5%, 2x portfelītis izpārdevās, bet 2x iepirku atpakaļ lētāk, nekā pārdevu. Sausais atlikums pozitīvs... valūtu (droši vien arī akciju) tirgos tieši viļņos labākā "cope". pirms tam nedēļu tirgus bija pilnīgi "plakans"... nopelnīt 1% nav interesanti un adrenalīna nekāda...

jauna mācība - 80% koinu atkārto BTC līkni - ja BTC krīt, krīt arī attiecīgais koins... BET ir koini, kas tā nedara. Tagad manā portfelītī puse tādu un puse šitādu. Šajā momentā aug visi...

pētījumi turpinās :)