Autors Tēma: "Iekļaujošais" apsveikums  (Lasīts 12899 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: "Iekļaujošais" apsveikums
« Atbilde #30 : 2021. gada 11. decembris, 23:47:53 »
vai tik jūs te nevemjat principa pēc :fubar:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #31 : 2021. gada 11. decembris, 23:54:46 »
šeit es piekrītu. :smoker:
Principā, mani jau neviens ar to kartiņu nesveica . Es tur neesmu un uz mani neattiecas. Takšto, vemju un kašāju tikai kompānijas pēc  :yes:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2021. gada 12. decembris, 11:23:24 »
Vēl tā padomāju, kāpēc iemetos šajā kašķī -laikam jau jaunākas paaudzes mākslinieki dzīvo savā burbulī un stipri pārvērtē "populus rigensis"  izglītības līmeni, humora izjūtu, izpratni par stilizāciju. OK, Brekte jau nu atklāti izaicināja un tracināja publiku, un uz tādām lietām jāradinās pamazām. Publika savā laikā  patrakoja arī par Aijas Zariņas sienas gleznojumiem pie bērnu laukuma -tas bija Tērbatas un Lāčplēša ielas stūrī.

Ja skolās  un ģimenē nemāca mākslas vēsturi (izņēmums 1. vdsk, padomju laikos tur pasniedza mans onkulis), tad lēciens no Bērnu pasaules kustīgajām rotaļlietām uz mūsdienu mākslu iznāk dramatisks.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2021. gada 12. decembris, 11:36:17 »
Saistībā ar "mūsdienu mākslu" visu laiku nāk prātā pasaka par pliko karali un viņa glauno "tērpu".

Mākslas vēsture man, starp citu, skolā bija. Parastā mikrorajona vidusskolā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2021. gada 12. decembris, 11:45:15 »
"Augstā māksla" ir tikpat skaista, saprotama un noderīga kā "augstā mode". Radītāji apspriež smalkās nianses, rāda gudru seju un tos, kas uzskata, ka karalis ir knapās apakšbiksēs, augstprātīgi apsaukā par plebejiem un nejēgām.

Tikai, ja šuj kleitu nevis sev līdzīgajiem, bet tiem apsaukātajiem nejēgām, tad varbūt uzšūt normālu, nevis šādu.

P.S. Augstprātība un lepnība nav tikums (ar pirkstu nerādīšu).
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #35 : 2021. gada 12. decembris, 12:29:22 »
Neskatoties uz visu iepriekš minēto smalko pamatojumu, es vienalga nesaprotu, kāpēc plakātā par ZIEMASsvētkiem fonā jābūt puķītēm, nevis sniegpārsliņām. Tur ir pat zemenītes, kas, manuprāt, riktīgi ir atsauce uz krievu pasaku par zemenēm sniegā (ja kaut ko nejaucu).
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies sanda

« Atbilde #36 : 2021. gada 12. decembris, 12:35:37 »
Trix - abās malējie ir geji, tā nav augstā mode, bet  praida tērpi, vidējais ir foršsRofl

Atslēdzies sanda

« Atbilde #37 : 2021. gada 12. decembris, 12:38:20 »
Man šķiet - pamāte pieprasīja ziemā zemenes arī kādā vācu pasakā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #38 : 2021. gada 12. decembris, 12:39:13 »
Trix - abās malējie ir geji, tā nav augstā mode, bet  praida tērpi, vidējais ir foršsRofl

Piedod, es neskatījos, kas organizē New York fashion week 2017, vai tie geji vai kas. Pārāk daudz goda un laika šim komentāram.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2021. gada 12. decembris, 12:41:38 »
Sniegpulkstenīšus janvārī.
Par ko jau kkur internetā iesmēja, ka jaunā paaudze nesapratīs, kur prikols, jo mūsu tagadējās siltās ziemās arī gailenes uz Jaungadu var salasīt. :mrgr:

Bet ne par to stāsts.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #40 : 2021. gada 12. decembris, 12:59:18 »
Atspēlējas tas, ka baznīca Kristus dzimšanu pieskaņoja saulgriežiem - pagānu svētkiem.

Tieši ''tumšajos viduslaikos'' kristietība aizgāja līdz visiem tautas slāņiem.
Patīk tas kādam vai nē, bet, manuprāt, kristietība izveidoja Rietumeiropu.
Bizantija mazliet tālāk uz austrumiem vēl darbojās.

Mani vairāk interesē vai ap Kristus dzimšanu Betlēmē bija sniegpārslas.
Egli ieviesa vācieši.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #41 : 2021. gada 12. decembris, 13:16:13 »
Piedod, es neskatījos, kas organizē New York fashion week 2017, vai tie geji vai kas. Pārāk daudz goda un laika šim komentāram.

Pie bildes organizatori aizmirsa pieliktSarcasm
Bilde ir lielisks humorssmej

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #42 : 2021. gada 12. decembris, 14:01:55 »
No mākslas nejēdzu gandrīz neko. Mākslas mācības skolā nebija. Neizsakos ne par Rotko, ne Skulmi, ne Maļēviču. Mans kritērijs - patīk/nepatīk.
Atceros, gāju uz staciju un ieraudzīju šo plakātu. Speciāli gāju atpakaļ, lai izpētītu. Un nofočētu. Manas domas tajā brīdī - o, beidzot izdevies. Man tīkams acij. Un patika tieši tas dalījums 3 daļās: pagāni, kristieši, ateisti.

Cepuri nelikšu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2021. gada 12. decembris, 16:37:52 »
Amālij, pēc kā Tu tur pagànus un ateistus atšķir?

Atslēdzies dip

« Atbilde #44 : 2021. gada 12. decembris, 17:11:28 »
No pirmā acu uzmetiena - pirmais zīmējums pagānisks, man šķita, ka ķekatas. Otrais - kristīgais. Tiesa, piparkūkas jancīgi iederas. Bet tās piparkūkas es tik kādā 5.reizē pamanīju. Un trešais - novij god - bez pagānisma un reliģijas.