Nu man jau tā likās, ka tās krāsas dabā ir košas un skatienu piesaistošas, sevišķi uz baltā sniega fona. Tas, ka mums sarkanā un zilā salikums rada kaut kādas asociācijas, tas lielākai daļai pasaules un jauniem cilvēkiem ir pilnīgi vienalga. Labi varu iedomāties kādu mammu ar bērniem ejam pastaigā un piestājam pie bildes, bērniem tur noteikti ir ko pētīt un pētīt, košas krāsas un vairāki sižeti.
Meklēt cilvēku attēlojumos proporcijas, ja skaidri redzams, ka te ir stilizācija, ne reālisms, ir muļķīgi.
Sižeti arī ir uzreiz uzķerami. Kaut gan te attēlā es detaļas neredzu, bet gan jau dabā ir viss labi saskatāms.
Triju veidu Ziemassvētki. Tā pat var būt viena ģimene, kas nosvin latviskos saulgriežus, tad baznīcā kā Kristus dzimšanu, tad vienkārši mājās kā ģimenes kopā būšanas svētkus ar eglītes rotāšanu, dāvanām utt.
Kādi apsveikumi bija citu gadu? Kāds atceras?
P. S. Augstā mode jau mūžveca, kas tur vēl ko brīnīties? Nav jau praktiskumam tas domāts, bet tērps kā mākslas darbs ar vēstījumu, kā glezna, performance utt.. Kaut gam ikdienā valkāt jau arī nav liegts.. ar haizivs asti ap kāju.. Man viens puisis nāk uz skolu kleitā.. un visādi citādi radoši izpaužas, i nekas..