Autors Tēma: "Iekļaujošais" apsveikums  (Lasīts 12937 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: "Iekļaujošais" apsveikums
« Atbilde #75 : 2021. gada 16. decembris, 17:50:07 »
https://www.facebook.com/photo?fbid=1044460956345831&set=a.107366563388613

Te nu ir izskaidrots pa punktiem un detaļām. Cerams, ka E. V. un pārējie  varēs nomierināties un baudīt novēlēto.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #76 : 2021. gada 17. decembris, 12:56:13 »
https://www.facebook.com/photo?fbid=1044460956345831&set=a.107366563388613

Te nu ir izskaidrots pa punktiem un detaļām. Cerams, ka E. V. un pārējie  varēs nomierināties un baudīt novēlēto.

a nafik uz IELAS māksla, kura jāskaidro??! murālis 2... nevar kaut ko vienkāršāku, bet performances, instalācijas un citas iznesības atstāt izstāžu telpām??  :f-palm:

Gotiskais majuskulis gan ir skaists vārds :D

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #77 : 2021. gada 17. decembris, 13:01:25 »

a nafik uz IELAS māksla, kura jāskaidro??! murālis 2... nevar kaut ko vienkāršāku, bet performances, instalācijas un citas iznesības atstāt izstāžu telpām??  :f-palm:

Gotiskais majuskulis gan ir skaists vārds :D

Varbūt, lai pievērstu uzmanību. Varbūt, lai kļūtu par kapeiku gudrāki.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #78 : 2021. gada 17. decembris, 13:08:50 »

Varbūt, lai pievērstu uzmanību. Varbūt, lai kļūtu par kapeiku gudrāki.

Uz mani abi āķi nostrādāja... gan uzmanību pievērsa, gan jaunu vārdiņu iemācījos :)   ...varbūt kāds tos bubuļus skatot pārtrauks dzert, lai murgi nerādās?  :thinking: 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #79 : 2021. gada 17. decembris, 13:47:24 »
Izbraucot caur centru, pamanīju, ka ar šo izglītojošo plakātu arī afišu stabi aplīmēti apkārt. Uzmanību tiešām pievērsa, tāpat kā to būtu pievērsis pa ielu lepni soļojošs pliks karalis.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #80 : 2021. gada 17. decembris, 15:14:57 »
Laikam atkārtošos.
Todien, kad apsveikumu ieraudzīju pirmo reizi, biju fiziski un emocionāli nosalusi.
Plakāts sasildīja manu sirdi. Man ļoti patīk šis darbsYes

Tas mani uzrunāja pa tiešo, nenojautu, ka tas ir izglītojošs, neko tādu neprasīju.

Pliku karali būtu aplūkojusi ar interesi, novērtējusi kondīciju, ķermeņa konstitūcijas tipu u.tml.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #81 : 2021. gada 17. decembris, 16:35:36 »
Ne jau par karaļa fiziskjām formām stāsts, bet par to, vai redzi viņa glauno tērpu.
Es atzīstos, ka manās acīs karalis ir pliks. Un man pat nav  kauns par to. Pofig, domājiet, ko gribat.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #82 : 2021. gada 17. decembris, 16:44:33 »
Ne jau par karaļa fiziskjām formām stāsts, bet par to, vai redzi viņa glauno tērpu.
Es atzīstos, ka manās acīs karalis ir pliks. Un man pat nav  kauns par to. Pofig, domājiet, ko gribat.

man tie krāsu salikumi likās krieviski... nu, zviedru zilais+dzeltenais arī uz krievisko velk ,nevarēju Zviedrijā pieņemt, nodomāju - laikam ziemeļu karā tā pa muti atrāvās, ka līdz šai dienai nevar aizmirst... :)  a varbūt tieši otrādi - vikingi-varjagi to zilo krievzemē ievazāja...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #83 : 2021. gada 17. decembris, 17:11:34 »
Man tieši tā zilā krāsa patīk

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #84 : 2021. gada 17. decembris, 17:15:05 »
Tā. Pastāstiet, kas jums patīk/nepatīk Rīgas afišu stabos. Un kurā Latvijas pilsētā tie ir visforšākie?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #85 : 2021. gada 17. decembris, 17:15:54 »
Man ne tik daudz zilais grieza acīs, kā tas gotiskais majuskulis  :mrgr: ,  ar Ziemassvētkiem nesaistītie ornamenti un stilizētie humanoīdi. Bet lai nu paliek, noskaidrots jau, ka neko nesaprotu no mākslas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #86 : 2021. gada 17. decembris, 17:32:12 »
Kopš es noskaidroju, ka vīram kreisajā bildes pusē nav cirvis galvā, bet bērns uz kamiešiem, man būtībā kļuva vienalga. Ziemassvētku noskaņa nerastos ne ar šādu bildi, ne briedīšiem vai Sniegbalti ar zvārguļiem

Atslēdzies Trix

« Atbilde #87 : 2021. gada 17. decembris, 17:35:20 »
Kopš es noskaidroju, ka vīram kreisajā bildes pusē nav cirvis galvā, bet bērns uz kamiešiem, man būtībā kļuva vienalga. Ziemassvētku noskaņa nerastos ne ar šādu bildi, ne briedīšiem vai Sniegbalti ar zvārguļiem

Ā, tas ir bērns? Es domāju, ka tas ir ķekatnieks ar lapsas masku - lapsa no aizmugures, atvērtu muti un sarkanu degungalu. Kas uz lapsas galvas, tā arī nesapratu, ne ta ausis, ne ta cepure.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #88 : 2021. gada 17. decembris, 17:38:06 »
cirvis galvā tomēr būtu krutāk :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #89 : 2021. gada 17. decembris, 17:42:22 »
Nuja, cirvis lapsai galvā. Un nēzdodziņš karājas no kāta gala.
Es visu atceros, Ričard...