Autors Tēma: Noslēpums  (Lasīts 3685 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Noslēpums
« : 2021. gada 12. decembris, 17:52:03 »
Vai jums jūsu dzīvē ir kāds noslēpums, kuru nezina neviens? Vai gandrīz neviens. Un kuru jūs nekad nevēlētos atklāt.

Atslēdzies Leonāra

Atb: Noslēpums
« Atbilde #1 : 2021. gada 12. decembris, 18:21:34 »
Kuram tad nav  :?:

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2021. gada 12. decembris, 18:34:22 »
Kuram tad nav  :?:

Domāju, ka ļoti daudziem nav. Es uz ātro varu atcerēties 1 lielu noslēpumu un 2 mazākus.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2021. gada 12. decembris, 18:36:57 »
Ko saucam par noslēpumu... Ir viens skelets skapī, par kuru negribētu, ka kāds zin, un nevienam nestāstu. Tas attiecas uz mani tikai. Un ir viena ģimenes lieta, par kuru gadiem esmu klusējusi, lai netiktu sāpināti citi. Kamēr dzīvi bija, nu jau vienalga.

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2021. gada 12. decembris, 18:39:26 »
kvadra, tāds arī ir noslēpums. Skelets skapī.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #5 : 2021. gada 12. decembris, 18:45:41 »
Domāju, ka ļoti daudziem nav. Es uz ātro varu atcerēties 1 lielu noslēpumu un 2 mazākus.

Neticu, ka var nebūt. Neviens cilvēks nav tik atklāts, kaut kas vienmēr paliek pašam. Tas ir tikai normàli.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2021. gada 12. decembris, 18:47:02 »
ja es esmu sadarījusi glupības , vai vienk savas glupības dēļ bijusi situācijās,par kurām tagad domājot ir kauns. tas tak nav skelets  :scratch:

citus neskar, tikai mani....

nē, nevienam nestāstu, jo neviens neticēs,ka var buut tik stulba.. jeb arī ..no sērijas- nu kā tā var... :alt: bet ir bijušas situācijas kad gribas izmest kā piemēru,kad kāds šausminās par kko pavisam ikdienišķu  :shock:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #7 : 2021. gada 12. decembris, 18:49:14 »
Hmmmm...skelets, ja būtu izvilkts pirms gadiem 30  :rofl: varbūt kko ietekmētu. Tagad ja izvilktu- diez vai :?:
Nebūtu patīkami, bet tas neko dzīvē nemainītu  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2021. gada 12. decembris, 19:33:43 »
Nu jā, šodien manam skeletam derīguma termiņš notecējis, un nevienu tas arī neinteresētu, ja vien es nesadomātu līst lielajā politikā, kur visiem visus vecos skeletus izvelk dienas gaismā  :mrgr:
 Bet, vienalga, man netīk pat pašai atcerēties, kur nu vēl stāstīt kādam.

Atslēdzies dip

« Atbilde #9 : 2021. gada 12. decembris, 19:39:58 »

Neticu, ka var nebūt. Neviens cilvēks nav tik atklāts, kaut kas vienmēr paliek pašam. Tas ir tikai normàli.
Nē, protams, ja par Lielo noslēpumu tiek uzskatīta ābolu zādzība kaimiņu dārzā, braukšana bez biļetes vai konču zādzība veikalā, tad jā, gan jau ka katram ir kas tāds. Es domāju par smagiem gadījumiem.
Un šajā sakarā - ne viss ir jāstāsta pat tuvākajam. Kaut gan - varbūt jāpastāsta, lai netiktu pieļauta tāda pati kļūda. Nezinu.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #10 : 2021. gada 12. decembris, 19:43:30 »
Man nekā tāda nav.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #11 : 2021. gada 12. decembris, 20:25:53 »
Nē, protams, ja par Lielo noslēpumu tiek uzskatīta ābolu zādzība kaimiņu dārzā, braukšana bez biļetes vai konču zādzība veikalā, tad jā, gan jau ka katram ir kas tāds. Es domāju par smagiem gadījumiem.
Un šajā sakarā - ne viss ir jāstāsta pat tuvākajam. Kaut gan - varbūt jāpastāsta, lai netiktu pieļauta tāda pati kļūda. Nezinu.

Kas vienam smags gadījums, tas otram nieks  :?:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #12 : 2021. gada 12. decembris, 20:51:44 »
Es nez, man ir arī dažas labas lietas, ko nesauktu par skeletiem skapī, bet kas ir tikai un vienīgi manas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2021. gada 12. decembris, 21:04:46 »
Man ir gan ģimenes, gan mans personiskais skelets, ko nedēvētu tik maigā un nevainīgā vārdā "noslēpums"

Manuprāt, pa kādam noslēpumam ir katram, bet skeleti ne visiem

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2021. gada 12. decembris, 21:43:12 »
Manuprāt, pa kādam noslēpumam ir katram, bet skeleti ne visiem

Hmmm, kas īsti ir tie skeleti, kas skapī? Neatklāta slepkavība? Latvenergo 3 miljoni? Sānsolis laulībā? Aborts agrā jaunībā? Spiegošana citas valsts labā? Kas ir tas šausmīgais, ko neviens nedrīkst zināt?
Šis nav personisks jautājums par jūsu skapju saturu, bet vispārīgas pārdomas par tiem skeletiem.
Es visu atceros, Ričard...