Autors Tēma: Bez naudas  (Lasīts 5440 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Bez naudas
« Atbilde #90 : 2022. gada 04. janvāris, 15:24:09 »
Man diskomforts, ka tēma apgriezusies kājām gaisā un vispār izkūpējusi  :alt:

Nē. Tēma nekur nav apgriezusies kājām gaisā. Viss nostājas savās vietās: Utopija ir utopija. Sociālisms bankroteja. Kapitālisms vispār neiestājās.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #91 : 2022. gada 04. janvāris, 15:28:08 »
...varbūt ir viena iespēja realizēt Amālijas utopiju...tas varētu notikt, kad cilvēki kā Matriksā galveno dzīvi dzīvos virtuālā realitātē....tur visi var būt gan varoņi, gan īstenot iegribas...saprotiet pareizi - tas var būt iespējams, kad viss galvenais cilvēka dzīvē notiek tur, kamēr ķermenis atrodas kaut kādā šūnā un ražo enerģiju tīkliem  :alt:

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #92 : 2022. gada 04. janvāris, 15:38:39 »
Es jau nezinu. Tik aizdomājos. Un man patika atbildes. Jo es tikai palaidu lidojumā domu. Trix forši uzķēra. Patika reno ideja par laikošanu. Un patika bērnības sapņu profesijas.

Un joprojām uzskatu - kāpēc gan nē?
Varbūt vairāk gribētos zināt, kas būtu tas, ar ko lepotos, lielītos.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #93 : 2022. gada 04. janvāris, 16:23:33 »
...varbūt ir viena iespēja realizēt Amālijas utopiju...tas varētu notikt, kad cilvēki kā Matriksā galveno dzīvi dzīvos virtuālā realitātē....tur visi var būt gan varoņi, gan īstenot iegribas...saprotiet pareizi - tas var būt iespējams, kad viss galvenais cilvēka dzīvē notiek tur, kamēr ķermenis atrodas kaut kādā šūnā un ražo enerģiju tīkliem  :alt:

Un kas baro ķermeni?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #94 : 2022. gada 04. janvāris, 17:37:18 »
Un kas baro ķermeni?
to MI izdomās...gan jau kādu šķidrumu no naftas iegūtu! :scratch:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #95 : 2022. gada 04. janvāris, 17:52:43 »
to MI izdomās...gan jau kādu šķidrumu no naftas iegūtu! :scratch:

Tad kkad loģiski jānonāk pie neeksistējošā perpetuum mobile, tātad utopijas

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #96 : 2022. gada 04. janvāris, 20:24:49 »
Sarkanie khmeri likvidēja naudu kā tādu, visu kolektivizēja. Ja man atmiņa neviļ 4 ļimoni viņu valdīšanas laikā nomita badā.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #97 : 2022. gada 05. janvāris, 00:33:28 »
Sarkanie khmeri likvidēja naudu kā tādu, visu kolektivizēja. Ja man atmiņa neviļ 4 ļimoni viņu valdīšanas laikā nomita badā.
Demokrātiskajā Kampučijā bija aizliegta nauda, jebkāds privātīpašums un reliģija.
Papildus inteliģences un citu nevēlamu elementu nogalināšanai  milzīgs skaits it kā atstājamu pilsoņu vienkārši nomira no bada un slimībām.
Varbūt nepareizi bija iznīcināt inteliģenci un nebija robotuThinking
Khmeru pieredzi, protams, gudrāki cilvēki var analizēt.
Ēģiptē iznīcinot terorista dzimtu un Osmaņu impērijā jaunam sultānam nogalinot sultāna pārējos dēlus valstī bads un haoss neiestājās.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #98 : 2022. gada 05. janvāris, 08:33:29 »
Tāpēc jau Trix runā par 40 gadiem.