Autors Tēma: Pusdienas līdzņemšanai  (Lasīts 5887 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Pusdienas līdzņemšanai
« : 2022. gada 10. janvāris, 19:20:03 »
Darbā nav laika aiziet līdz ēdnīcai, kaut kas jāņem līdzi.
Salāti, jogurti, maizes un banāni jau apnikuši.
Ko jūs ņemat līdzi?

Atslēdzies tuk

Atb: Pusdienas līdzņemšanai
« Atbilde #1 : 2022. gada 10. janvāris, 20:55:51 »
Kādreiz ņēmu līdzi salātu kārbu, bet bieži bija tā, ka tā arī palika neapēsta. Vai nu negribējās, vai nebija laika. Paņemu līdzi kādu augli reizēm un darbā stāv riekstu maisījums kuru tad pie kafijas var uzēst. Vēl darbā ir ātri vārāmo griķu pārslas, ja nu tiešām bads un milzu izsalkums, aplej ar vārošu ūdeni, nedaudz sāli un ēd. Bet mums pusdienas ir vakarā kā galvenā ēdienreize, tā pierasts un pa dienu īpaši neko negribas.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #2 : 2022. gada 10. janvāris, 22:10:27 »
Mums darbā ir virtuve ar mikroviļņu krāsni, un tur tad katrs izpaužas pēc savas saprašanas.
Ir gan zivis, gan kāposti, gan visādi pirmie un otrie ar visdažādākajām "smaržām".
Reizēm gribas paķert kādu čuguneni, nafig kolēģiem jāosta visādi izgarojumi.
Tādas lietas jāēd mājās, ne birojā.

Darbā tikai to, kas neizplatās pa pārējām telpām.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #3 : 2022. gada 10. janvāris, 22:19:02 »
Darbā mikroviļņu krāsns (nekad neizmantoju) un elektriskā plīts. Dažreiz ņemu zupu, biežāk dārzeņus, gaļu, salātus.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2022. gada 10. janvāris, 22:49:43 »
lokdauna laikā, protams, ņēmu. Sakomplektēju no tā, kas atrodams un palicis pāri. Ja nekā nebija, tad gāju nopirkt Pokiju ar Lasi  :smile:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2022. gada 11. janvāris, 10:05:20 »
Parasti ņemu līdzi tikai dzeramo un/vai kādu našķi. Darbā ir kafejnīca, kurā man ir tiesības ēst bez maksas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2022. gada 11. janvāris, 10:38:03 »
droši vien jāpārkārtojas -lielas brokastis, lielas vakariņas un pa dienu uzkodas
Man ilgi izsalkums uznāca ap 13, kad darbā bija pusdienlaiks

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2022. gada 11. janvāris, 12:24:03 »
Pēc lielām vakariņām lielas brokastis nemaz negribas, lai neteiktu, ka vispār negribas.  :rofl:  Pārbaudīts, pēc Zsv vakariņām nākamā ēdienreize tik ap launaga laiku.  :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2022. gada 11. janvāris, 12:50:02 »
Nekad nav bijis tāds darbs, kur nebūtu vai nu kafe darbā vai stunda, ko aiziet pilsētā paēst.
Gan jau neko īpaši neņemtu, ēstu vakarā - pie reizes diēta. Un dzertu, cik lien.
Vispār jau darbā ēst nav nekāda bauda, tā ka ņemtu kaut vai banānus, lai tik kuņģis klusē.
Bet nu man nav pieredzes.

Darbā mikroviļņu krāsns (nekad neizmantoju) un elektriskā plīts. Dažreiz ņemu zupu, biežāk dārzeņus, gaļu, salātus.

Nav laika ārpus kafe paēst? Nevaru iedomāties ēst visu dienu tikai pašas gatavoto.

Uzrakstīju un atcerējos, ka tāda tema ir bijusi un pat zinu, ko man atbildēs  :rofl:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #9 : 2022. gada 11. janvāris, 13:07:11 »
Darbā ir ēdnīca. Bet drausmīgi reti eju tur. Šķiet, ka cena neatbilst kvalitātei. Man patīk virtuvē vienai pašai mierīgi paēst klusumā.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #10 : 2022. gada 11. janvāris, 13:25:30 »
Šobrīd apdomātu iepirkt pusdienu termosu, ja pusdienas būtu darbā. Paziņas, kam tādi ir, ļoti apmierināti. Normālas pusdienas var paņemt līdzi, nekas nesmird, uzsildīts mikroviļņos. Ilgstoši ēst banānu un biezpienu pusdienās nav forši, gribas normālu ēdienu.

Kādreiz, kad bija tādi laiki, kad visi gāja strādāt no biroja, ņēmu līdzi to, kas no vakariņām palicis, vai gatavoju pusdienām kaut ko (vismaz 2 dienām). Bet es arī neizvēlīga, varu ēst arī nesildītus rīsus un griķus ar kādu gaļas vai zivs gabaliņu. Rīgas centrā katru dienu pusdienot kaut kur nav lēti, man žēl par dienišķajām pusdienām tik daudz naudas izdot, pie tam nezinot, vai būs garšīgi vai ne, vai puslīdz veselīgi vai ne. Visvisādi salāti vai dārzeņi ar kaut ko sātam, kas var būt gan gaļa, gan zivs, gan siers.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2022. gada 11. janvāris, 13:26:43 »
priekš kam termosu, ja tāpat jāsilda mikroviļņos?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #12 : 2022. gada 11. janvāris, 13:28:37 »
Ja termoss, tad iztiek bez sildīšanas tak.

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2022. gada 11. janvāris, 14:36:18 »
Kad tēvs strādāja uz būvēm, viņam bija zupas termoss, dažreiz ņēma, jo tās bija inženieru haltūras pa brīvdienām, strādāja 10-12 stundas

Es laikam tomēr taisītu kaut kādus salātus, un gaļu klāt, lai var aukstu ēst. Omlete ļoti labi garšo arī auksta

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2022. gada 11. janvāris, 16:07:46 »
Ja man par savu pusdienošanu būtu jāmaksā pilna kafejnīcas cena, uzskatītu to par pārāk dārgu esam un apdomātu līdzi ņemšanas variantu. Bet tagad ir labi, izvēlos arī dažādībai kko darbietilpīgāku, ar kā gatavošanu pašai slinkums noņemties. Ja man piedāvā putru vai ceptu olu, saku nē, tik daudz es pati māku  :mrgr: