Autors Tēma: Pusdienas līdzņemšanai  (Lasīts 5895 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Atb: Pusdienas līdzņemšanai
« Atbilde #30 : 2022. gada 12. janvāris, 14:45:43 »
Nu tas tiem, kam zemā alga, kā tad neies kaut kur paēst kaut kur, es jau gan neņemšu līdzi pusdienas, ar kārbiņām staigāt riņķī...

Apmēram tādus teicienus man ir nācies dzirdēt. Katram ir sava pieredze, ne?

Atslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2022. gada 12. janvāris, 15:58:52 »
Tā noteikti bija, ar lielajām algām lepni ēda kafejnīcās.
Bet ja iestādē smaržo/ož pēc kaut kā cepta, nav forši tomēr

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #32 : 2022. gada 12. janvāris, 16:02:26 »
Ar tām kārbiņām ir ok, ja ir kur zolīdi apēst. Bet ja jaslapstās ar savu kasti pa stūriem un kabinetā neesi viens, tad nu tā ir kā ir. Lai gan man nereti būtu līdzņemams kas jēdzīgāks nekā kafenē pērkams..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #33 : 2022. gada 12. janvāris, 17:07:52 »
Kāpēc atliekas? Es ēdu normālu ēdienu. Ja vāra 100g griķu, tad tai pat katlā izvāru 200 :) Ja uz pannas viens gaļas gabals, tad uz tās pašas pannas parasti satilpst arī divi.

Bet es neesmu izlepusi, arī tagad ar darbu no mājām lielākoties gatavoju divām dienām.

Jā, ja nemaldos, tad pusdienlaiks ir darba likumā noteikts. Mums arī te ļaudis jautāja, vai drīkst strādāt bez pusdienlaika un beigt stundu agrāk. Nea, nevarot gan.

Tās ari ir atliekas- kad cep 2 dienām. Es negribetu ēst to pašu darbā un vēl mājās. Es gan arī nekad neēdu to pašu otrā diena. Cits ēd četras dienas. Katram savi paradumi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #34 : 2022. gada 12. janvāris, 19:18:08 »
Man arī ir, bet laika nav.  Stubi, bet fakts.

Eu nu hallo - darbā ir kafejnīca, kurā var ēst bez maksas, bet laika nav  :rat: Apēst no sava termosa laiks ir? :scratch:
Un vēl- jebkurā miestā un kur nu vēl Rīgā daudzas firmas, kas pieved siltu ēdienu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #35 : 2022. gada 12. janvāris, 19:39:18 »
Arī nesaprotu, kā var darbā nebūt laika, ja ieplāno pusdienlaiku. Nu kaut vai pusstundu.
Nekad neesmu ņēmusi uz darbu līdzi ēdamo. Parasti neēdu vispār, bet kādreiz esmu ieskrējusi veikalā kaut ko iegraužamu iepirkt, kaut vai kaut kādas maizītes. Ja darbs tāds, ka darīt nav ko, tad var pasēdēt arī kafejnīcā, izvēdināt galvu un visu ko..
Starp citu, skolā strādājot, izeju izstaigāties garajā starpbrīdī vai brīvstundā, ja tāda ir.. Pēc darba iedzeru kafiju kafejnīcā šad tad, reizēm kādus salātus apēdu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #36 : 2022. gada 12. janvāris, 20:42:08 »
Te gan piekrītu, ja ir bezmaksas pusdienas, kas ir ēdamas un principā ir OK, tad laika nesamenedžēšana pie vainas (vai jāsūdzas priekšniecībai, ka nav laika pat īsām pusdienām). Cik tad daudz vajag, lai paēstu, ja nav nekur tālu jāiet un rindās jāstāv. Ja nepatīk piedāvātās pusdienas, nu tad jāmeklē varianti, ko paņemt līdzi.

Par ēdienu piegādēm Rīgā, apskatiet cenas. Mums bija darba apmaksātas Woltā. Kaut ko saprātīgu apmaksātajā cenu līmenī, 6 eiro, neskaitot piegādi, nebija viegli atrast. Un nē, pusdienas, kas ir vārīti kartupeļi ar maltas gaļas mērci vai panētu karbonādi un kripuci salātu vairs nav mana izvēle

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2022. gada 12. janvāris, 21:39:29 »
Pilnīgi neredzu neko sliktu no mājām paņemtam ēdienam. Kas gan tur vispār slikts varētu būt, ja zini kas garšo. Obšķepita ēdieni nebūt nav ne tie garšīgākie, ne veselīgākie. Ja nu vienīgi slinkuma vaina pagatavot un paņemt līdzi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #38 : 2022. gada 12. janvāris, 21:46:18 »
Pieļauju, ka vaina ir fantāzijas trūkumā. Nespējā viegli izdomāt, ko uztaisīt. Es arī bieži rullēju vienu un to pašu. Varbūt vajag uztaisīt sarakstu ar variantiem. Pirmdien sautējums, otrdien zupa, utt.
Neēstu darba ēstuvē pa brīvu, jo uzbarotos bezbožno.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2022. gada 12. janvāris, 22:28:58 »
Neēstu darba ēstuvē pa brīvu, jo uzbarotos bezbožno.
Nu comon, ja ir iespēja bez maksas paēst kafejnīcā, neietu tur ēst, bet stieptu kārbiņas no mājām?! Nē nu, es vēl saprastu, ja ēd kaut ko spešl gatavotu,  vegānisku vai kkādai īpašai diētai piemērotu, bet citādi... Es eju uz kafejnīcu un izvēlos, ko gribu. Nav obligāti jāēd noteiktas kompleksās pusdienas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #40 : 2022. gada 12. janvāris, 22:38:18 »
Vai ne? Es arī nesapratu Amàlijas domu  :scratch: Ja par brīvu, tad jāēd daudz-daudz? :scratch:

Fiasko, es gan ikdienā- darbdienās esmu tradicionālā kartupeļi -salāti -gaļa ēdāja :?: Un pilnīgi nesmādēju pat skolas kopgaldu. Ko dod, to ēdu. Pēc darba majās var cimperlēties  :)
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 12. janvāris, 22:45:01 no Nāra »

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #41 : 2022. gada 12. janvāris, 23:02:40 »
Man ir grafika darbs ar savu specifiku. Labi plānojot, varu "sakompresēt" 4 dienās un vienā no tām pat finišēt ap 15.00 ( to izmantoju piektdienās).
Tad nu man ir izvēle - strādāt "no - līdz" un baudīt 60 min garu pusdienu laiku ar ļoti vājas kvalitātes pusdienām ( bez maksas) vai  strādāt "straujāk" ar īsām pauzēm un pārtikt no tā, ko pati sagatavoju.
Es izvēlos otro ....

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2022. gada 13. janvāris, 07:23:35 »
Nu redz, Tev tā ļauj, parasti jau nedrikst neņemt pusdienlaiku.  Un ko tad iegūst- 1 stunda. Es noteikti ņemtu pusdienlaiku. Bet nu katram savs, protams.
Kapēc apšaubāma kvalitāte? Izklausās, ka sf visas nu tàdas kaucmindietes, ka tik pašas taisa ēst. Un tiešām jums liekas paštaisīts baigi kvalitatīvs? Pārtika no tiem pašiem veikaliem kā sab.ēdināšanai  :?: Tiešam visu eko un visu no LV labumiem  :scratch:   čota neticas.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #43 : 2022. gada 13. janvāris, 07:29:09 »
Man garšo ēst. Tāpēc patīk, ja līdzi tas un tik daudz, ka pietiek. Baidos, ka rītu pa daudz. Jo garšīgs taču  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2022. gada 13. janvāris, 08:11:33 »
Man garšo ēst.

Garšot var ēdiens.