Autors Tēma: Pusdienas līdzņemšanai  (Lasīts 5880 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Pusdienas līdzņemšanai
« Atbilde #45 : 2022. gada 13. janvāris, 08:27:20 »

Garšot var ēdiens.

Es izgaršoju procesu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2022. gada 13. janvāris, 08:54:22 »
Tas jau skan labāk, nekā - man garšo ēst.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #47 : 2022. gada 13. janvāris, 09:28:48 »
Vieniem viss ir seksīgs, man garšīgs  :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #48 : 2022. gada 13. janvāris, 12:10:37 »
Procesu diez vai var izgaršot darba virtuvē.  Izgaršot var foršos apstākļos un foršā vidē, ne darbā. Man tā liekas. Tapēc vismaz man ir tā, ka darbā varu ēst jebko, lai tik paēdusi. Bet ne izbaudīt. Ja nu kādam ir darba vieta, kur ēstuve ir forša un kur neēd vēl kādi kolēģi- tad var izbaudīt. Diez vai darbu virtuves ir tādas.
.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #49 : 2022. gada 13. janvāris, 12:19:15 »
Es varu izgaršot visur.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2022. gada 13. janvāris, 12:25:46 »
Na haļavu i uksus sladkij  :smej:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #51 : 2022. gada 13. janvāris, 13:29:17 »
Es nezinu, izbaudīt, ne izbaudīt, un ko nu kurš ar to saprot, bet paēst ar apetīti varu, ja vien ir brīdis mierīgi piesēst un nav tas jādara skrejot vai pie stūres braucot.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #52 : 2022. gada 13. janvāris, 22:02:35 »
Nu redz, Tev tā ļauj, parasti jau nedrikst neņemt pusdienlaiku.  Un ko tad iegūst- 1 stunda. Es noteikti ņemtu pusdienlaiku. Bet nu katram savs, protams.
Kapēc apšaubāma kvalitāte? Izklausās, ka sf visas nu tàdas kaucmindietes, ka tik pašas taisa ēst. Un tiešām jums liekas paštaisīts baigi kvalitatīvs? Pārtika no tiem pašiem veikaliem kā sab.ēdināšanai  :?: Tiešam visu eko un visu no LV labumiem  :scratch:   čota neticas.

Nevis ļauj, bet darba vietai tas ir izdevīgāk. Viņiem galīgi nederētu tā mana likumiskā stunda. Kaut kā sakrita, ka atradām abpusēju izdevīgumu.

Ja es pateiktu iestādi, tad katrs saprastu, kāpēc saku, ka ēdiens nav OK, bet es to nedarīšu :) Nediskritēšu iestādi, kas citādi ir forša.

Par paštaisīto kvalitatīvo  - o, jā! Skaidri zinu par produktiem, tīrām rokām un traukiem  :)))