Autors Tēma: Dzimumu maiņa  (Lasīts 2429 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Dzimumu maiņa
« Atbilde #15 : 2022. gada 13. janvāris, 12:41:35 »
Man vienmēr šķitis, ka būt vīrietim ir daudz grūtāk kā būt sievietei.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #16 : 2022. gada 13. janvāris, 13:13:11 »
Personīgi ir zināms tāds cilvēks. Komunicēt ir ļoti grūti. Izliekos, ka neko nezinu, jo esmu pazīstama ar šo cilvēku tikai pēc dzimuma maiņas. Izliekos, bet jūtu, ka mana izturēšanās ir samākslota utt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2022. gada 13. janvāris, 13:24:40 »
Man vienmēr šķitis, ka būt vīrietim ir daudz grūtāk kā būt sievietei.
Tas priekšstats jau mainās pa gadiem. Puikam būt ir foršāk, bet šodien man nešķiet, ka būt par vīrieti ir vieglāk. Vienīgais, ko visu mūžu esmu apskaudusi, ir vīriešu vienkāršākais ģērbšanās stils un apavi bez papēžiem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2022. gada 13. janvāris, 13:30:39 »

Patiesībā, jau  -lai dzīvo, kā grib, bet lai nesāk kačāt pravas un "sievietes" ar pimpjiem nesāk līst meiteņu ģērbtuvēs

un veču ģērbtuvēs ar lai tādas nelien  :smej:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #19 : 2022. gada 13. janvāris, 15:20:55 »
Nu ko es teicu?  :rofl: Laikam neviena ar lellēm nespēlējās :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2022. gada 13. janvāris, 16:17:14 »
Nu kāpēc uzreiz neviena... Man bija lelles, šuvu un adīju viņām drēbītes. Tā kā brāļu man nav, mājās mašīnu nebija, bet arī bērnudārzā nespēlējos, jo neinteresēja.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2022. gada 13. janvāris, 16:27:55 »
Nu ko es teicu?  :rofl: Laikam neviena ar lellēm nespēlējās :rofl:

Es arī ar lellēm spēlējos. Zīmēju papīra lelles un drēbes, un tamborētā jaciņa (drīzāk vestīte) ar visu lelli man ir vēl tagad. Tas neizslēdz interesi par mašīnām un štābiņiem. Turklāt kariņi bija interesantāk, un meiteņu intrigas un "klasiskā" uzvedība (mūžīgā apvainošanā, tēlotā lūpas uzmešana un pārējais cacu arsenāls) man ir mūžam riebušās. Tam ar lellēm maz sakara.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #22 : 2022. gada 13. janvāris, 21:21:29 »
Viens/a tāds/a tagad startēs OS pēldēšanā. Bija vīrietis,  tagad sieviete.
Nesen lasīju, ka sitot visus rekordus...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2022. gada 13. janvāris, 22:24:51 »
Personīgi ir zināms tāds cilvēks. Komunicēt ir ļoti grūti. Izliekos, ka neko nezinu, jo esmu pazīstama ar šo cilvēku tikai pēc dzimuma maiņas. Izliekos, bet jūtu, ka mana izturēšanās ir samākslota utt.

Ja nezinātu, tad pat nenojaustu? Vīrietis vai sieviete ? Jā, nevaru iedomāties, kā justos, jo nevienu tādu nezinu.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #24 : 2022. gada 13. janvāris, 23:33:58 »
Es spēlējos ar lellēm. Puiku spēles mani neinteresēja. Boksa sacīkstes gan apmeklēju no 5 gadu vecuma, mamma tur piepelnījās kā daktere.
Lelle man bija burvīga un viņai bija Lellespuišelis, kas skaitījās viņas dēls.

Ja man kāds būtu teicis, ka pirmspensijas vecumā pārsvarā staigāšu biksēs un sporta/brīvā laika apavos, neticētu.
Bērnībā gribēju ģērbties kā rokoko laikmeta princese vai galmadāmas.
Pēc savas lelles skumstu vēl arvien. Viņa tika ielikta vannā, atsūtīta no Kanādas, no  materiāla, kuru nedrīkstēja mērcēt...

Laikam esmu izņēmums :rofl:  Pagalmā gan visas meitenes spēlējās ar lellēm un apbrīnas objekts bija leļļu ratiņi, jo visām tādi nebija. Tā, kurai bija, lepni staigāja.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 13. janvāris, 23:40:04 no sanda »

Pieslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2022. gada 13. janvāris, 23:38:45 »
Es spēlējos ar pogām -tās bija princeses, galmadāmas , sulaiņi, vēlāk zīmēju papīrlellēm kleitas

Atslēdzies sanda

« Atbilde #26 : 2022. gada 13. janvāris, 23:53:08 »
Kleitu zīmēšana un krāsošana bija burvīga. Biju maksimāli sievišķīga.
Tas gan netraucēja reiz, tūlīt atzīstos - es kaunos un nelepojos ar to, nožēloju to, izdarīt sitienu sava vecuma jaunietim pa apakšžokli, kuru apkārtējie novērtēja kā profesionāļa sitienu. Patiesi nožēloju, ticiet manFacepalm

Atslēdzies sanda

« Atbilde #27 : 2022. gada 14. janvāris, 00:18:54 »
Reiz nācās dzīvot vienā istabā ar jaunekli, kurš vēlējās būt sieviete, bija atbraucis uz neklātienes sesiju. Man bija sajūta, ka dzīvoju ar sievieti, faktiski viņš bija sieviete.
Zēni uz viņu skatījās šķībi, mani viņš noveda līdz asarām ar pārspīlētu  sievišķību, riktīgs caca bija... Varbūt viņš būtu laimīgāks, ja mainītu dzimumu.
Man tas šķiet ne visai pareizi - mainīt dabas doto dzimumu.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #28 : 2022. gada 14. janvāris, 01:55:14 »
Kāda pedagoģe lezbiete/biseksuāle personīgā sarunā atzina, ka vēlmē mainīt dzimumu vainojama audzināšana. Piekritu. Tie, kas soļo praidos, saucot pēc palīdzības.

Man labi pazīstams kāds gejs, kuram ir vīrs un kuram lielākais kompliments, ja viņu notur par meiteni. Viņa māte bija zaudējusi meitiņu, viņš piedzima gadu pēc tam. Māmiņa, kuru viņš dievina, nebija spējusi tikt pāri zaudējumam... Droši vien zēnam augot  likās, ka labāk būtu bijis piedzimt par meiteni, lai spētu būt labāks mierinājums mātei.
Pēc paziņas stāsta zinu vēl vienu tādu gadījumu - māte skatās zaudētās meitiņas fotogrāfijas, brālītim, kurš dzimis pēc tam, nevelta tādu uzmanību un mīlestību, kāda pienāktos, brālītis gribot būt meitene. Paziņa māti nosodīja. Mātei faktiski būtu bijusi vajadzīga psihoterapeita palīdzība, no malas nosodīt viegli.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 14. janvāris, 02:00:35 no sanda »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #29 : 2022. gada 14. janvāris, 08:52:15 »

Ja nezinātu, tad pat nenojaustu? Vīrietis vai sieviete ? Jā, nevaru iedomāties, kā justos, jo nevienu tādu nezinu.

Nezinu vai nojaustu, bet nodomātu, ka diezgan nesimpātiska (vizuāli) sieviete ar nopīpētu zemu balsi..