Autors Tēma: Fona skaņas  (Lasīts 9295 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Fona skaņas
« : 2022. gada 20. janvāris, 15:28:07 »
Lieku pie mūzikas, varbūt kādam noder.
Esmu no tiem, kam vajag vienmēr fona troksnīti. Esmu atklājusi tiešām labu fonu, kas netraucē, nav skaļš, bet ir. Otrā istabā pat nedzird, ka tāds ir un bilde arī skaista.
vari izvēlēties, ko gribi - vilciena skaņu, lietu , kafe utt. gan jau daudz ir tādu, bet es meklēju šeit.
https://www.youtube.com/c/NewBlissRelaxMeditation
Te būs viens piemērs, ja negribas meklēt.

Šis ir ar mūziku:
https://www.youtube.com/watch?v=Dvu_2lzf

šis tikai ar sprakšķiem
https://www.youtube.com/watch?v=2WzBCZ3deL0&t=6s

:) Uzlieku tv un forši - gan bilde ok, gan fons ir :)
!!! Nav pa vidu reklāmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Fona skaņas
« Atbilde #1 : 2022. gada 20. janvāris, 16:12:47 »
Paklausījos - nē, tas nav priekš manis. Tāda vienveidīga skaņa fonā traucē un kaitina. Prasās izslēgt. Ja darbs neprasa īpašu koncentrēšanos, mēdzu klausīties audiogabalus no joutubes vai kādu vieglu melodisku mūziku.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2022. gada 20. janvāris, 17:02:39 »
Patīk klusums. Vai dabiskas dabas skaņas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2022. gada 20. janvāris, 17:17:01 »
Mūziku fonā lieku tikai tad, ka kko daru, izņemot lasīšanu vai filmu skatīšanos. Dažreiz lieku meža skaņas vai putniņu čivināšanu

Bet aizvien vairāk novērtēju klusumu (nosacīti, protams, jo ielu trokšņi jau tāpat dzirdami)

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2022. gada 20. janvāris, 17:35:15 »
Es gan tur atradu  -ūdens un flauta, nez kādēļ saucas "japāņu", bet man patīk.  Parasti man LR3, bet kad tur sāk soprānēt, griežu nost skaņu. Un vēl, gauži nepopulāri, bet es nevaru ciest mūsdienu džeza spalgo ļurināšanu. Nez kādēļ tieši vēlu vakaros viņiem šķiet, ka tā ir piemērota.

Laikam es vnk nepanesu spalgas skaņas

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2022. gada 20. janvāris, 17:50:03 »
Es pirms kāda laika atklāju bosanovu. Principā neciešu fona troksni, bet ja ir neizbēgams, troksnis, tad šie tā mierīgi spēlē. Noklausījos vienā kafenē, kur nācās pastrādāt kādu laiku (pie datora ar kafiju laika īsināšanai :D ). Pierakstīju sev zināšanai, ka veicina darbaspējas.

Tas lietus feins, bet man trauksme - kur tek!? :D
Nepatīk, ka mūzikā iestrādātas skaņas (sirēnas utml.) liek saausīties, vai kaut kas nenotiek apkārtnē, nepatīk, ka nevar dzirdēt, vai kāds atvēra durvis, vai kāds izgāja/ienāca.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #6 : 2022. gada 20. janvāris, 17:52:36 »
Man patīk. Es parasti darbā fonam kaut ko līdzīgu uzlieku.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2022. gada 20. janvāris, 18:14:08 »
Man visu laiku vajag skaņu fonu. Vīram mājās vienmer kapa klusums, kad es neesmu. Man klusums liekas  neveikli, sevišķi, ja jāsēž ar svešiem cilvēkiem vienā telpā pie datora. Ieejot jebkurā telpā, vispirms ieslēdzu kaut vai tv. Piemēram, viesnīcā- tas ir pirmais, ko izdaru un tad tikai pārejais.
 Šeit tieši patīk tas, ka vienveidīga skaņa. Piemēram, uzlieku vilcienu; tik forši- it kā brauktu vilcienā, iemidzinoši.
Man paziņa toties nevar aizmigt, ja fonā neiet tv, viņai 24/7 ieslēgts tv. Naktī  :rat:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #8 : 2022. gada 20. janvāris, 18:19:28 »
Nāra, es kā Tavs vīrs. Priecē klusums. Besī graboņa fonā. Ar pults pārlēcieniem. Darbā, kad esmu viena, nekādu radio. Kolēģei pirmais, ko izdara, ieslēdz to.
Interesanti, kas kuram patīk. Un kāpēc.

« Atbilde #9 : 2022. gada 20. janvāris, 18:24:41 »
Es ar visādiem lietutiņiem fonā vienīgi gāju gulēt, kad man bija problēmas ar aizmigšanu. Pa dienu man vienmēr kaut kāda mūzika spēlē, arī tad, kad strādāju, bet variēju repertuāru un skaļumu atkarībā no darba sarežģītības. Pēdējā pārlasīšana gan notiek klusumā. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #10 : 2022. gada 20. janvāris, 18:39:24 »
Pa dienu, darbam paralēli skan Radio Klasika, jau tā pierasts. Ikdienā patīk, ka pa vidu ir arī ziņas, zinu, kas notiek pasaulē :)
Visādas mežu utml. skaņas nekad nav īsti patikušas mājās. Arī kādos masāžu kabinetos labāk patīk klusa mūzika, nevis jūras šalkoņa. Mājās var būt arī klusums, mierrrīgi. Tādā vējainā laikā kā šodien itin labi patīk dzirdēt āra skaņas. Jūra un mežs piestāv jūrai un mežam, man vismaz tā ir.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #11 : 2022. gada 20. janvāris, 18:53:12 »
Strādājot man vajag klusumu, dabā personas ar austiņām izraisa neizpratni - labāk paklausos, ko putni vai citi dzīvnieki saka, ausos uz visām pusēm.

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2022. gada 20. janvāris, 19:05:37 »
Ir bijušas pāris debilas radio reklāmas ar sirēnām vai būkšķiem

Atslēdzies Blāzma

« Atbilde #13 : 2022. gada 21. janvāris, 06:26:52 »
Patīk klusums, vislabāk absolūts, kas gan pilsētā reti. Patīk dabas skaņas- putnu čivināšana, vējš, bet ne mākslīgi radītas. Mūziku klausos reti, nepatīk, ja gan runā, gan mūzika fonā, reizēm grūti uztvert ko saka, mūzika traucē.

Atslēdzies magda

« Atbilde #14 : 2022. gada 21. janvāris, 16:27:00 »
Virtuvē un mašīnā vienmēr skan radio Skonto  :) . Ja nelaikā esmu pamodināta, ieslēdzu TV- parasti, kādu no kulinārajiem kanāliem, lai fonā murmulē . To varu darīt ,kad vīrs reisā, jo viņam vajag absolūtu klusumu. Lai netraucētu- ņemu savu spilvenu un eju uz viesistabu.  :)