Autors Tēma: Apnikusi dzīve ierobežojumu ēnā  (Lasīts 14584 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Apnikusi dzīve ierobežojumu ēnā
« Atbilde #15 : 2022. gada 20. janvāris, 22:08:26 »
Nàra, tà Tu domà, ka te ir piespiedu vakcinàcija.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2022. gada 20. janvāris, 22:09:23 »
Portugālē  visu rudeni bija jāstaigā maskā, arī uz ielas. Tā bija arī vasarā. Tā kā vaimanas par mūsu šaušalīgo valsti nesaprotu, tas drīzāk ir dvēseles, nevis valsts stāvoklis
Nav taisnība. Kur vēl cilvēkiem liegta iespēja strādāt bez sertifikāta?! Nevis naktsklubu vai krogu apmeklēt, bet strādāt? Iedzenot stūrī, atstājot burtiski bez iztikas līdzekļiem? Vakareiropas drakoniskākajās valstīs par to tikai spriež, kamēr mums tā ir realitāte jau vairākus mēnešus. VISIEM. Arī mežstrādniekam un traktoristam, kas sēž savā kabīnē viens pats. Kur kaut kādu epidemioloģisko pamatojumu pie labākās gribas nevar pievilkt.  Cik ļoti ir jāienīst sava tauta, lai ko tādu izdarītu...

Vai tā saucas "brīvprātīgā" vakcinācija? 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2022. gada 20. janvāris, 22:27:50 »
Labi nav, bet nu labi...
Tu saki, ja bùtu jaunàka, tad brauktu prom..saki lùdzu kura ir tà Tava sapņu valsts? Valsts, kurà pandèmijas apstàkļos nevakcinè iedzìvotàjus, kurà nav ierobeżojumu?

Čehiem nebūs obligātā vakcinācija.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2022. gada 20. janvāris, 22:38:29 »
Un reizēm vēl tā padomāju - mūsu glābiņš ir gaidāmās vēlēšanas. Ja ne tās, pat domāt bail, kas vēl te būtu ieviests, a tā vismaz kaut kāda aizture darbojas..

Atslēdzies sanda

« Atbilde #19 : 2022. gada 20. janvāris, 22:40:02 »
Mēs sēžam upes krastā un gaidām, kad garām aizpeldēs ienaidnieku līķi; kā ķīniešu sakāmvārdā.
Bija mazliet savādāk-  ja ilgi sēdēsi upes krastā, tad ieraudzīsi kā garām aizpeld ienaidnieka līķis. Vismaz es saku tā.
Nav tam sakars ar pandēmiju, bet tā dzīvē sanācis, kad neatriebos...
Vienīgo reizi, kad nopietni atriebos, sanāc sliktāk, nekā gribēju.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2022. gada 20. janvāris, 22:41:21 »

Vai tad nav??? :rat:
Hallo- salīdzinàt masku valkāšanu ar piespiedu vakcinàciju darbam :rat:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2022. gada 20. janvāris, 22:44:38 »

Bija mazliet savādāk-  ja ilgi sēdēsi upes krastā, tad ieraudzīsi kā garām aizpeld ienaidnieka līķis. Vismaz es saku tā.
Nav tam sakars ar pandēmiju, bet tā dzīvē sanācis, kad neatriebos...
Vienīgo reizi, kad nopietni atriebos, sanāc sliktāk, nekā gribēju.
Primārā atriebība ir neļaut sevi salauzt. Un vispirms jau psiholoģiski. Psiholoģiski salauztais ir zaudētājs. Tāpēc saku - iepūtīet man, visi mērgļi! Es to savu laiku upmalā vēl sagaidīšu, bet jūs ne  :taunt:   :mrgr:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #22 : 2022. gada 20. janvāris, 22:45:19 »
Nepatīk man šis teiciens. Ļoooti nepatīk.

Nav tam sakars ar pandēmiju, bet tā dzīvē sanācis, kad neplānoju atriebību, negaidu līķus.
Vienīgo reizi, kad nopietni atriebos, sanāca sliktāk, nekā gribēju. Biju pārāk vāja, lai neatriebtos.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2022. gada 20. janvāris, 22:51:15 »
Jāsāk ar obligāto literatūru. Vispirms Sūnu ciema zēni, tad Sprīdītis, tad Kā es braucu ziemeļmeitas lūkoties. Varbūt izdodas rast atbildes.

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2022. gada 20. janvāris, 23:22:46 »
Un reizēm vēl tā padomāju - mūsu glābiņš ir gaidāmās vēlēšanas. Ja ne tās, pat domāt bail, kas vēl te būtu ieviests, a tā vismaz kaut kāda aizture darbojas..

Gobzemam urāā!!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2022. gada 21. janvāris, 00:14:36 »
Tagad tik ieraudzīju, ka tēmas autore grib doties prom. Ja nevar, tad nevar, nav par varām jāturas. Blāzma kārtējā BroņaDžeina, vai kas tamlīdzīgs?  :mrgr:   Bet tā arī nesapratu, ko tie Blāzmas kolēģi nogrēkojušies  :mrgr:

Atslēdzies Blāzma

« Atbilde #26 : 2022. gada 21. janvāris, 06:18:22 »
Darba maiņu īsti neapsveru, nebiju to plānojusi, specialitāte tāda, ka jomā iespējas ierobežotas. Un jebkurā publiskā sektora iestādē un privātajās, kur ierobežojumi mainījuši dzīvi,  jau jutīšos tieši tāpat.  Jā, vēlēšanas ir termiņš, kad saskatu kaut kādu iespēju un gaismu tuneļa galā, bet apzinos, ka tā var būt arī pretī braucošā vilciena ugunis.           
Kolēģi nogrēkojušies tie, kas kaut reizi sevi pozicionējuši kā cilvēku šķirošanas un piespiedu vakcinācijas atbalstītājus. Melnajā sarakstā un viss. Pamanīšu kaut mazāko kļūdu viņu darba, ēdīšu un ēdīšu, tieši acīs un aiz muguras. Zinu, ka nav pareizi. Un man nepatīk, ka manī ir šis naids.
Ārpus darba- vairs nesatieku apmēram pusi no cilvēkiem, ar kuriem kontaktējos pirms covidēras. Viens izteikums par labu piespiedu vakcinācijai un cilvēku šķirošanai un kontaktus izbeidzu. Neesmu bijusi un neplānoju iet nevienā vietā, kur jāuzrāda sertifikāts. Mans sertifikāts ir noskanēts tieši vienu reizi, kad atgriezos darbā,  uzrādīju darbavietā.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #27 : 2022. gada 21. janvāris, 07:34:39 »
Katram savs. Mani vairāk tracina Rīgas, Jūrmalas pašvaldību vēlme izplekarēt pilsētas zaļo zonu - kādam pa lēto atdot apbūvei, vai pašiem izsolēs tirgot. Jūrmala drīz par otru Mārupi pārvērtīsies. Nieks, ka pašā centrā lērums nesakoptu īpašumu, vajag mežus cirst. Un tie tišām ir meži, nevis Marsa parciņš. Rīgā redz plānā jau apbūve Biķernieku meža vidū... Ja sēdēšana pie upes līdzētu, būtu ar mieru kādu laiku Lielupes krastā pasēdēt.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #28 : 2022. gada 21. janvāris, 07:41:33 »
Nesaredzu nekādu pataloģisku naidu, gluži saprotama cilvēciska reakcija. Un tās ir sekas šim vājprātam, par kuru neviens netiks tiesāts- ģimeņu ārdīšanu, cilvēku brīvās gribas salaušanu, pazemošanu, novešanu līdz suicīdam. Par mentālās veselības stāvokļa apzinātu pasliktināšanu. Par augstākstāvošo visatļautību un cilvēktiesību neievērošanu. Turies, Blāzma, Tavs vārds vien jau liecina, ka rīts vairs nav tālu. Un neļauj naidam sevi saplosīt. Palaid tos cilvēkus vaļā ar nožēlu un skumjām, nevis naidu, kaut kā mēģini transformēt!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #29 : 2022. gada 21. janvāris, 07:45:32 »

Kolēģi nogrēkojušies tie, kas kaut reizi sevi pozicionējuši kā cilvēku šķirošanas un piespiedu vakcinācijas atbalstītājus. Melnajā sarakstā un viss. Pamanīšu kaut mazāko kļūdu viņu darba, ēdīšu un ēdīšu, tieši acīs un aiz muguras. Zinu, ka nav pareizi. Un man nepatīk, ka manī ir šis naids.
Ārpus darba- vairs nesatieku apmēram pusi no cilvēkiem, ar kuriem kontaktējos pirms covidēras. Viens izteikums par labu piespiedu vakcinācijai un cilvēku šķirošanai un kontaktus izbeidzu. Neesmu bijusi un neplānoju iet nevienā vietā, kur jāuzrāda sertifikāts. Mans sertifikāts ir noskanēts tieši vienu reizi, kad atgriezos darbā,  uzrādīju darbavietā.

Zin, naidu un ļaunumu jūt. Ja arī es būtu Tava uzskata piekritēja, censtos turēties pa gabalu no Tevis.
Attieksme pret potēm ir svarīgākais cilvēkā? Ceru, ka neesi pārliecināta kristiete :mrgr: