Autors Tēma: Apnikusi dzīve ierobežojumu ēnā  (Lasīts 14633 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Apnikusi dzīve ierobežojumu ēnā
« Atbilde #45 : 2022. gada 21. janvāris, 10:40:05 »
Tavs cienītais spēlē krievu ruleti? ...saslims visi un 1 no 10 senioriem nomirs

KAS TEV PAR DAĻU?! Tā ir viņa paša izvēle.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #46 : 2022. gada 21. janvāris, 10:44:54 »
jā, nakats pareizi atzīmēja par dāmu pusmūžā. Es piebisltu - nekā pārsteidzoša, fizioloģija.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #47 : 2022. gada 21. janvāris, 10:44:56 »
Tavs cienītais spēlē krievu ruleti? ...saslims visi un 1 no 10 senioriem nomirs

Neoficiāli izslimoja augustā. Viegli.  Garša un oža vēl pilnībā nav atjaunojusies. No ģimenes neviens nesaslima.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #48 : 2022. gada 21. janvāris, 10:52:10 »

jā, nakats pareizi atzīmēja par dāmu pusmūžā. Es piebisltu - nekā pārsteidzoša, fizioloģija.
Un kāda, nez, pusmūža vīriešu fizioloģija neliek mieru un prasa visu laiku bāzties par regulētāju citiem?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #49 : 2022. gada 21. janvāris, 10:56:29 »
ja cilvēks ir muļķis, kurš ar savu muļķību apdraud sabiedrību,

Apbrīnojamas spējas un iespējas – visiem nevakcinētajiem pārbaudīt IQ, lai varētu pamatoti apgalvot, ka viņi ir muļķi.

Bet neglaimo sev, ne tu esi pārbaudijis, ne arī zini _visu_ nevakcinēto cilvēku gudrības līmeni, līdz ar to - tas ir nepamatots apvainojums. Ņemot vērā, ka ir labi redzams pēc oficiālajiem datiem, ka "sabiedrību" apdraud arī vakcinētie, kas slimo un vīrusu pārnēsā, - nākas secināt, ka muļķis esi vien tu pats.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #50 : 2022. gada 21. janvāris, 11:02:51 »
Un kāda, nez, pusmūža vīriešu fizioloģija neliek mieru un prasa visu laiku bāzties par regulētāju citiem?

Tā pati, kvadra, tā pati, kas arī Tevi nomoka. Diez kurš gan te mēģina citus regulēt? Es neesmu pamanījis

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #51 : 2022. gada 21. janvāris, 11:09:46 »
Ja cilvēks ir muļķis, tad nespēj apjēgt elementāru lietu, ka vakcinācija nepasargā ne no saslimšanas, ne no transmisijas. Līdz ar to demagoģija par "sabiedrības apdraudēšanu" ir bullšits.
Ja runa par valsts "rūpēm", tad tām būtu jāaprobežojas ar vakcīnu iegādi un vakcinācijas iespējas nodrošināšanu. Un viss. Pārējais ir cilvēka brīva izvēle, un NAV TAVA DARĪŠANA
tev diemžēl nav saprašanas par valsts pienākumiem....par valsts vadīšanu tu domā kā klasiska "ķēkša" un kaut arī teicienā - ne katra ķēkša var valsti vadīt, ir atrodamas vismaz divas nozīmes (tiešā un sarkastiskā)...   
...un kā jau šeit daudzkārt atkārtots, visas profesijas ir cienījamas, arī ķēkšas profesija...tāpēc to nevajag uzskatīt par nonievājumu vai apvainojumu...uzreiz atzīstos, ka man tālu līdz ķēkšas profesionalitātei virtuvē...un laikam jau arī tam, ko Tu, kvadra, strādā ikdienā

Atslēdzies Trix

« Atbilde #52 : 2022. gada 21. janvāris, 11:11:40 »
Vispār ņirdzīgi, kad andropauzes nomocīti onkulīši mēģina ieknābt par vecumu sievietei, turklāt absolūti neko nezinot par viņas reālo gadu skaitu. Kas nu pašiem sāp, tas visur rādās.
A pašiem kauns nesametās, "džentlmeņi"?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #53 : 2022. gada 21. janvāris, 11:14:11 »
aiz kauna lienu zemē, nesatraucaties

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #54 : 2022. gada 21. janvāris, 11:20:23 »
Pilnmēness, vadzi, kā smejies, tā sacīt jāsaka.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2022. gada 21. janvāris, 11:26:26 »
Negribu sacensties laipnībās tirgus sievu stilā. Kaut kā man zem goda.  Vārieties paši savā žultī, džentlmeņi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #56 : 2022. gada 21. janvāris, 11:52:08 »
Apbrīnojamas spējas un iespējas – visiem nevakcinētajiem pārbaudīt IQ, lai varētu pamatoti apgalvot, ka viņi ir muļķi.
...šķiet Trix te stāstīja, cik viņai augsts IQ, ko nemaz neapšaubu...taču runa ir drusk par ko citu...neatceros kurš (re, man zems IQ, jo neatceros vārdu), bet viens gudrs vīrs ir teicis, ka cilvēka izglītību nosaka viss tas, kad viņš ir aizmirsis visus tos sinusus, integrāļus un visu pārējo, kas viņam reālajā dzīvē nav bijis vajadzīgs, bet mācīts...kam uzticēties, kam nē...kas ir autoritāte un kas ir muldoņa ( es nedaudz interpretēju teikto, bet cenšos pateikt tā jēgu)...uzticēties zinātniekiem vai memorywaters ...un mēs tak te redzam, kurš tur šonedēļ runāja par ūdens uzkrāšanu utt...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #57 : 2022. gada 21. janvāris, 12:01:41 »
Komentāri par tēmu beidzās kaut kur 2.lapas beigās vai 3.sākumā :(

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2022. gada 21. janvāris, 12:19:04 »
...šķiet Trix te stāstīja, cik viņai augsts IQ, ko nemaz neapšaubu...taču runa ir drusk par ko citu...neatceros kurš (re, man zems IQ, jo neatceros vārdu), bet viens gudrs vīrs ir teicis, ka cilvēka izglītību nosaka viss tas, kad viņš ir aizmirsis visus tos sinusus, integrāļus un visu pārējo, kas viņam reālajā dzīvē nav bijis vajadzīgs, bet mācīts...kam uzticēties, kam nē...kas ir autoritāte un kas ir muldoņa ( es nedaudz interpretēju teikto, bet cenšos pateikt tā jēgu)...uzticēties zinātniekiem vai memorywaters ...un mēs tak te redzam, kurš tur šonedēļ runāja par ūdens uzkrāšanu utt...

Kas par muļķībām, akli uzticēties. :smej:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #59 : 2022. gada 21. janvāris, 12:28:12 »
es tikai domāju, ko autore sagaida, ienākot un iereģistrējoties te un izkliedzot žēlabas par situāciju un paužot naidu pret valsti? Gaida, ka kāds raudās līdzi? Cer, ka kāds pateiks risinājumu priekšā? Gaida, ka kāds piebalsos, cik labi ir būt neobjektīvam? Ha.. no žultainajiem onkulīšiem to nesagaidīs..