Autors Tēma: Apnikusi dzīve ierobežojumu ēnā  (Lasīts 14639 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Apnikusi dzīve ierobežojumu ēnā
« Atbilde #75 : 2022. gada 21. janvāris, 19:32:24 »
Pavisam vienkārši - nevajag sludināt par piepiedu vakcināciju un cilvēku segregāciju, tad arī nesaņemsi naidīgu attieksmi. Kā mežā sauc, tā atskan.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #76 : 2022. gada 21. janvāris, 19:36:56 »
.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #77 : 2022. gada 21. janvāris, 19:40:19 »
Pavisam vienkārši - nevajag sludināt par piepiedu vakcināciju un cilvēku segregāciju, tad arī nesaņemsi naidīgu attieksmi. Kā mežā sauc, tā atskan.

Tieši tā! Beidziet par to runāt un nebūs nekādas "attieksmes"

Atslēdzies tuk

« Atbilde #78 : 2022. gada 21. janvāris, 19:54:49 »
Ikdienā jau neko daudz par to nerunā un neņemas, vismaz manā lokā. Nē nu ir jau "smieklīgi", ka LV ar zemo startu pirmajā 3, kur jāzaudē darbs obligātas brīvprātīgās vakcinācijas dēļ. Ieviesēji laikam ordeni vai medāli gaida.
Bet cilvēki jau pielāgojas visādiem apstākļiem un lēmumiem un dzīvo tik. Suņi rej, karavāna soļo tālāk.
Es vispār pārsteigta, ka vēl šūmējas, ārpus SF nekādu šūmi nemanu

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #79 : 2022. gada 21. janvāris, 19:56:11 »

Dīvaina loģika, Kvadra...Tu drīksti paust savu viedokli, viedokli, kas Tev šķiet pareizs,  bet citi, ja tas ir diametrāli pretējs - nē...
Kuri tad tagad ir tie agresīvie?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #80 : 2022. gada 21. janvāris, 20:19:53 »

Dīvaina loģika, Kvadra...Tu drīksti paust savu viedokli, viedokli, kas Tev šķiet pareizs,  bet citi, ja tas ir diametrāli pretējs - nē...
Kuri tad tagad ir tie agresīvie?
Vai es kādam ņemu nost kārotās vakcīnas? Vai liedzu vakcinēties? Vai saku, ka tos mazizgītotos plakanzemjus, kas vakcinējas, jāatlaiž nafig no darba?  Jo "tie muļķi apdraud sabiedrību"? Utt. Vai es kādam kaut jel ko liedzu?!
Bet man ir liegtas elementāras tiesības pat uz darbu, es pat ar svaigi negatīvu testu nedrīkstu atrasties starp netestētiem, iespējami infekcioziem vakcinētajiem...
Es to visu paciešu. Tikai lieciet mani mierā. Bet tak nē, pašpasludinātie ārieši sludina, ka vajag vēl piegriezt skrūves, VAJAG PIESPIEST, vajag OBLIGĀTI, jo tie "muļķi adraud sabiedrību"... 
Kā man to uztvert, ja ne kā agresiju pret sevi?! Es neatriebjos. Es cenšos nenīst. Sevis dēļ. Jo tās ir graujošas emocijas. Bet es izdarīšu secinājumus par tādu cilvēku dabu, un tie nekad, nekad vairs nebūs mani draugi.

Atslēdzies dip

« Atbilde #81 : 2022. gada 21. janvāris, 20:28:34 »
Šī ir atkal tā reize, kad priecājos, ka man nav strikta, kareivīga viedokļa. Un ar interesi sekoju šai diskusijai. Tāds mierīgs skatījums no malas.
Brīžiem redzams, ka dažs labs viens otru pilnīgi nesapront.
Un ir interesanti ielūkoties pašai savās apziņas dzīlēs. Plusi tur, mīnusi šur.
No vienas puses, ja tas palīdz izvairīties, tad jāvakcinējas. No otras puses, kur paliek brīvība, tiesības?
Un pāri visam kā zaptsūdens - neloģiskie un, piedošan, dažbrīd stulbie lēmumi.

Un tā es turpinu prātuļot.

Atslēdzies Blāzma

« Atbilde #82 : 2022. gada 21. janvāris, 20:38:45 »
Ko gribu te ierakstoties? Parunāt gribu. Nav nav ar ko par šo runāt vai arī varbūt, ka negribu, baidos, ka nesapratīs.
Tas, ka kolēģi visi vakcinēti, neko nemaina, čips, par laimi, vakcīnā nebija, lai visiem izmainītu domāšanu. Tāpat ir ierobežojumu fani un noliedzēji. Tas, ka esmu vakcinēta, man ļoti maz ko maina, vienīgi to, ka atgriezos darbā,  šķirošanas vietas raisa pretīgumu un tur neeju.
Nezinu, ko par mani domā kolēģi, cenšos kontaktēties ar sev patīkamiem, bet izvairīties no netīkamajiem arī nav pilnībā iespējams. Tāpat jātiekas ar ne reizi nesatiktiem cilvēkiem, vakar ar 2 sanāca asāka vārdu pārmaiņa, ar vienu saruna izlīdzinājās, komunikācijas kļūda, beigās viens otru sapratām. Pret vienu joprojām iekšēji grudz naids.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #83 : 2022. gada 21. janvāris, 21:26:06 »
Ak kungs! Atkal tāds naids gruzd pēc sarunas ar ne reizi nesatiktiem cilvēkiem.  :rat:  Problēma tevī ne jau covidā.

Atslēdzies Blāzma

« Atbilde #84 : 2022. gada 21. janvāris, 21:46:01 »
Agrāk tāds naids nebija arī pret citādi domājošiem. Cilvēks ciniski izturējās  pret mani, savas ierobežojumu un sertifikātfanāta intereses nostādot pret mani. Es jau nenoliedzu, ka man problēma.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #85 : 2022. gada 21. janvāris, 21:54:22 »
Problēmas ar citāda viedokļa pieņemšanu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #86 : 2022. gada 21. janvāris, 22:00:41 »
Problēmas ar citāda viedokļa pieņemšanu.
Ja Tev pateiks, ka "tādus muļķus/kaitnieciskus elementus kā Tu vajag nošaut, lai citiem nemaitā gaisu!", Tu mierīgi "pieņemsi" šo "viedokli"?  Tu neuztversi to kā pret sevi vērstu agresiju? Kā potenciālu apdraudējumu?
Nekā necentīsies aizstāvēties, neiebildīsi?

Man šķiet, ka Tu smagi jauc, kas ir viedoklis un kas ir agresija. Viedoklis ir "es domāju, ka kaimiņš dara nepareizi", agresija ir "vajag iet un sadot viņam pa purnu, lai dara tā, kā ES uzskatu par pareizu".
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 21. janvāris, 22:06:12 no kvadra »

Atslēdzies Blāzma

« Atbilde #87 : 2022. gada 21. janvāris, 22:06:50 »
Ja tas neskar manas intereses un tiesības, man vienalga citu viedokļi.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #88 : 2022. gada 21. janvāris, 22:09:12 »
Vai Blàzma bùtu Kvadra?

Atslēdzies Blāzma

« Atbilde #89 : 2022. gada 21. janvāris, 22:13:28 »
Šis ir mans vienīgais niks  forumā. Meklēju kur parunāties, par šo forumu neko daudz nezinu.