Autors Tēma: sieviešu tiesības  (Lasīts 1188 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

sieviešu tiesības
« : 2022. gada 02. februāris, 18:26:14 »
Man pēdējā laikā ir daudz nācies tulkot par tām afgāņu u.c. nabaga sievietēm, t.i., drīzāk par tām, kas ir izrāvušās no turienes un stāsta pasaulei, kādas šausmas tur valda. Piemēram, https://multimedia.europarl.europa.eu/video/afghanistan-s-first-woman-taxi-driver-seeks-refuge-in-europe_N01_AFPS_220127_AFWO   
Un es aizdomājos, ka mēs patiešām neapzināmies, cik mums ir labi - es varu vilkt tik atklātas vai aizsedzošas drēbes kā gribu, iet ārā no mājas viena pati, doties uz krogu vai klubu, braukt ar auto pati vai izsaukt taksi.
No otras puses - man pašai jādomā, kā apmaksāt rēķinus un kur dabūt kādu, kas salabos skalojamo kasti :)     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broņa

Atb: sieviešu tiesības
« Atbilde #1 : 2022. gada 02. februāris, 19:02:49 »
Nav teikts, ka tad, kad tu nedzīvo viena, tos rēķinus kāds patiešam apmaksās bez Tevis. Tāpat nav teikts, ka krānus kāds labos vai meklēs kādu, kas salabo. Nu vienīgais labums, ka tev gar to nekāda daļa. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2022. gada 02. februāris, 19:44:34 »
Nu, es labāk pati maksāju rēķinus un laboju santehniku, nekā esmu beztiesīga mājsaimniecības piederuma lomā.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2022. gada 02. februāris, 21:03:10 »
Uģis K. un Zigfrīds, cik saprotu, tā nedomā. Vēl laikam Klimovičs

Atslēdzies Milka

« Atbilde #4 : 2022. gada 02. februāris, 22:47:31 »
Kuru gan interesē kaut kādu Kuģu un Klimoviču slimās galvas?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2022. gada 02. februāris, 22:54:07 »
Ja atrodas sievietes, kas labi jūtas pie tādiem Kļimovičiem, viņu a ļa musulmaniskajā ğimenes modelī, tad lai taču! Katram savs. Galvenais, lai ir brīvas izvēles tiesības.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2022. gada 03. februāris, 07:35:47 »
Otrs galvenais - lai viņām ir otrā izvēle - šo suņa lomu pārtraukt, kad ir redzēta reālā dzīve pēc kāzām. Ziepes sākas tad, kad ir sataisīti bērni.

To, ka ir problēmas sievietēm, kas ir oriģinālās musulmanietes, es saprotu, viņas tajā vidē ir dzimušas un tā audzinātas, viņām pat īsti izvēles nav, jo verdzībā ir kopš dzimšanas. Bet to, ka latvju zeltenes (ar krietnu ironijas devu) var būt tik stulbas, lai labprātīgi kārtu cilpu kaklā, saldus glaimus saklausījušās, es ar grūtībām saprotu. Lai gan - katram ir tiesības būt tieši tik stulbam, cik smadzenes ļauj. Žēl ir, bet tā īsti nevaru ar sevi vienoties, vai valstij būtu jāiejaucas, lai kārtējo nabadzīti glābtu. It kā jau jā. Bet vienu aitu nomaina nākamā.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 03. februāris, 07:43:08 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #7 : 2022. gada 14. marts, 19:39:56 »
Man pēdējā laikā ir daudz nācies tulkot par tām afgāņu u.c. nabaga sievietēm, t.i., drīzāk par tām, kas ir izrāvušās no turienes un stāsta pasaulei, kādas šausmas tur valda. Piemēram, https://multimedia.europarl.europa.eu/video/afghanistan-s-first-woman-taxi-driver-seeks-refuge-in-europe_N01_AFPS_220127_AFWO   
Šī jaukā 'taxi draivere' ir ES, Portugalē un viņai tikai jāvēršas pie Abramoviča, kam ļaunie briti nospēra futbola klubu, lai sniedz palīdzību Afgāņu bēgļiem. ;)  Es domāju ka Abramovičs ir ieinteresēts, lai parādītu sevi kā sabiedrības balstu, nevis Putina roklaižu.   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv