Autors Tēma: Aizliegtais paņēmiens. Operācija: «Mīlestības māja»  (Lasīts 2409 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Aizliegtais paņēmiens. Operācija: «Mīlestības māja»
« : 2022. gada 08. februāris, 17:40:10 »
Aizliegtais paņēmiens. Operācija: «Mīlestības māja»  https://replay.lsm.lv/lv/ieraksts/ltv/251931/aizliegtais-panemiens-operacija-milestibas-maja
Es personiski esmu gājis bērnudārzā. Ja mani bērnudārzā sasietu ... nezinu, bērnudārzā žogs mani nenoturētu, es būtu reāli agresīvs ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies reno

Atb: Aizliegtais paņēmiens. Operācija: «Mīlestības māja»
« Atbilde #1 : 2022. gada 08. februāris, 18:06:03 »
Sižets bija traks, siešana, sāpīgā vingrošana...
Smalks kodiens bija, ka skolā  mācās elitāru vecāku bērni un bērni ar uzvedības traucējumiem

Es atceros, kāds izmisums bija mūsu nelielajā skolā, kad uzzināja, ka 1. klasē būs TIE divi  bērni, kuru dēļ bērnudārzā no darba aizgājusi sakostā auklīte, un kurus tiešām reāli slodzīja kaut kādā slotu kambarī, jo vnk nebija cita iespēja pasargāt citus bērnus. Vecāki draudēja izņemt bērnus. Beigās kaut kā pierunāja/piekukuļoja laist citā skolā, kas sevi deklarēja kā pieņemošā un kurai nebija pilna klase

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2022. gada 08. februāris, 18:54:18 »
Man tas šķita par traku. Nu ko tādu noziedzies var būt 3gadīgs vai vēl mazāks bērns, lai to sasietu un atstātu vienu kkādā kambarī?!  Reāli psihi kropļojoši.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2022. gada 08. februāris, 19:01:14 »
Bet tieši tā arī ir.. uzvedības problēmas un kodieni vairumā nāk no elitārajiem, no tās daļas, kur valda visatļautība..
Tāpēc jau ir tās dārgās privātskolas, tur viņi kaut kā pie izglītības tiek (vai nopērk).
Un, jā, "nesasiesi", apdraudēs citus.. Tāda ir dilemma.

Man savulaik tādā privātskolā piedāvāja piestrādāt, kolēģe tur piestrādāja un kratījās vaļā.. direktore piedāvājot algu kaut dubultot.. lai tikai nāk kāds strādāt tur kaut kādās klasēs, kur kājas uz galda.. Protams, ka atteicos..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2022. gada 08. februāris, 19:42:41 »
Un tā mutes "dezinficēšana"... Atceros, kā es pati, mazotnē klāju ar daudzstāvīgajiem vārdiem, ka šodien ausis būtu novītušas. Bez kādas nojēgas par to, ko tie vārdi nozīmē. Bet biju noklausījusies pagalmā un samācījusies, kā emocionāli nokomentēt, piemēram, kad novusā zaudē... Bērns vienkārši atdarina visu, ar ko sastopas, ne jau aiz kaut kāda apzināta ļaunuma. Vai tādēļ ziepes vai sinepes mutē jāziež?!  Tak paskaidro, ka tie nav labi vārdi un nepiedien tādus lietot! Ja ar mani kāds par to būtu parunājis, paskaidrojis, bet neparunāja...  Jo runa taču ir par maziem bērndārzniekiem, nevis bezkaunīgiem padsmitniekiem, kas sastutē kājas uz galda, labi apzinoties, ko dara.