Autors Tēma: "Naida runa"  (Lasīts 10454 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: "Naida runa"
« Atbilde #30 : 2022. gada 03. marts, 11:06:46 »
nu, nejauksim tēmas?...šeit ir runa par karu/mieru un to ideoloģiju...bet apspriest antivakserus - tas tak saldais ēdiens, pamuldējam un aizmirsām, es ar tevi nekarošu, bet esmu jau samierinājies, ka tāda esi  :m:
Nav runa par antivakceriem, bet tavu mācītāja liekulību "neizteikties par cilvēku grupām ar kaut kādu aizskarošu apzīmējumu", ha!  "Muld" ko grib, un tad pēkšņi vairs neizteiksies...

P.S. Es gan neaizmirsīšu, atmiņa man laba.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #31 : 2022. gada 03. marts, 11:08:02 »
Citāts: kvadra
"Neessi sajūsmā" - nepatīk, tātad ienīsti, vai ne?
Šī nu ir tipiska loģikas kļūda.
Lai gan jāatzīst, ka pie šībrīža interneta piesārņojuma īsti nevaru iedomāties to tiesāšanu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #32 : 2022. gada 03. marts, 11:10:54 »
...būtu tik cilvēks, gan pants atradīsies...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2022. gada 03. marts, 11:12:37 »

Nakat, tēmas par viedokļu ierobežošanu ir vistiešākā veidā saistītas!! Nevar būt tā, ka viena ir "tabu" tēma, citas nē... apetīte rodas ēdot...
...vispār jau notiek karš...no aukstā ir sācies karstais...arī II p.k. bumbas uz Latviju krita vēlāk par 1939.gada 1.septembri....cenzūra ir kara laika noteikums, lai aizbāztu visiem mutes un būtu koncentrācija uz vienu lietu - uzvaru karā...ja mēs karsti diskutēsim par geju tiesībām un savā starpa naidosimies - tas ir ienaidnieka mērķis...   
Piekrītu Zandera diskusijā izteiktajam viedoklim, ka "Čemberlena politika" ir beigusies un rietumi apvienojušies kolektīvā "Čerčila politikā"....mēs tagad jau karojam...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2022. gada 03. marts, 11:16:59 »
Šī nu ir tipiska loģikas kļūda.
Lai gan jāatzīst, ka pie šībrīža interneta piesārņojuma īsti nevaru iedomāties to tiesāšanu.
Tev loģikas kļūda, man loģikas kļūda, bet kur garantija, ka kādam ar lēmējtiesībām un ideoloģiskām vadlīnijām nav skaidra gaiša loģika?!
To "naida runu" varēs piešūt jebkam, kā savulaik "antisovetčinu". 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2022. gada 03. marts, 11:17:00 »
Nav runa par antivakceriem, bet tavu mācītāja liekulību "neizteikties par cilvēku grupām ar kaut kādu aizskarošu apzīmējumu", ha!  "Muld" ko grib, un tad pēkšņi vairs neizteiksies...

P.S. Es gan neaizmirsīšu, atmiņa man laba.
nav te nekādas liekulības, ko domāju un teicu - tas viss spēkā....šoreiz ir runa par cenzūru kara laikā....jā, es arī tagad domāju par Ždanokas piekritējiem kā piekto kolonnu, bet bez pierādījumiem nevienu tā nesaukšu!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2022. gada 03. marts, 11:20:33 »
...vispār jau notiek karš...no aukstā ir sācies karstais...arī II p.k. bumbas uz Latviju krita vēlāk par 1939.gada 1.septembri....cenzūra ir kara laika noteikums, lai aizbāztu visiem mutes un būtu koncentrācija uz vienu lietu - uzvaru karā...ja mēs karsti diskutēsim par geju tiesībām un savā starpa naidosimies - tas ir ienaidnieka mērķis...   
Piekrītu Zandera diskusijā izteiktajam viedoklim, ka "Čemberlena politika" ir beigusies un rietumi apvienojušies kolektīvā "Čerčila politikā"....mēs tagad jau karojam...

Tikai nevajag. Tai vārda brīvības apkarošanai nav nekāda sakara ne ar karu, ne ar Krieviju.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #37 : 2022. gada 03. marts, 12:27:03 »
Tikai nevajag. Tai vārda brīvības apkarošanai nav nekāda sakara ne ar karu, ne ar Krieviju.
tev būs jāsamierinās, ka nevarēs visu muldēt, kas var radīt kašķi...varbūt to neredzi, kas pat ir saprotams tavā gadījumā, bet tas viss tiešām tiks saistīts ar karu, ar situāciju Krievijā...pagaidām būs maigā cenzūra, tas ir - bez "glavļita"....pagaidām tikai likums...taču, kad NATO iesaistīsies karā, tad viss būs vēl stingrāk ar vārda brīvību...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2022. gada 03. marts, 16:21:13 »
nav te nekādas liekulības, ko domāju un teicu - tas viss spēkā....šoreiz ir runa par cenzūru kara laikā....jā, es arī tagad domāju par Ždanokas piekritējiem kā piekto kolonnu, bet bez pierādījumiem nevienu tā nesaukšu!

Dažreiz runa ir par četriem baltiem krekliem  :sarcasm:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #39 : 2022. gada 03. marts, 16:26:40 »
Dažreiz runa ir par četriem baltiem krekliem  :sarcasm:
kara laikā visi krekli būs melni...karā nevar saglabāt sirdsapziņu, visi no kara pārnāk traumēti...ir sācies karš, to tak saproti, Minne?....tas, ka Tev tur Austrijā šodien nenotiek kaujas, nenozīmē ka tās tur nebūs....Putins kā Cēzars ir pārgājis Rubikonu...kā Hitlers iebrucis Polijā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2022. gada 03. marts, 16:31:39 »
Ej pie krievu karakuģa, nakat, un nemaisi tēmu! Te NAV par karu, un nav nekāda sakara ar karu! Vienu "asti" jau tēmai nocirta tevis dēļ, ko, nākamo audzēsi klāt?!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2022. gada 03. marts, 16:41:19 »
Ej pie krievu karakuģa, nakat, un nemaisi tēmu! Te NAV par karu, un nav nekāda sakara ar karu! Vienu "asti" jau tēmai nocirta tevis dēļ, ko, nākamo audzēsi klāt?!
es tev stāstu, ka mēs tagad dzīvojam citā realitātē, kur vārda brīvība un naida runa var tikt tulkota ienaidnieka interesēs....ja Latvijai uzbruks, tad, protams, informācijas telpā būs daudz panikas...mūkam utt....un to vairos tieši uzbrucējs ar feikiem, tad kā to ierobežot? ..sasaukt Saeimas sēdi un 3 lasījumos mēneša laikā pieņemt labojumus likumā? ...tie ir jāpieņem šodien! ...lūk, Delfi u.c. ir apturējuši komentus savos rakstos, diez kāpēc? ...tā tak vārda brīvība, bet cīņas noteikumi saka nedot ienaidniekam iespējas...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #42 : 2022. gada 03. marts, 16:43:41 »
Nakats tik ķērc par karu, jau covids viņam bija - "sācies karš". Tagad atkal visur kur tik var.
Bet pats būs pirmais, kurš laidīsies pār robežām. Mēs jau tikām par to informēti. 
Būtu labāk paklusējis.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2022. gada 03. marts, 16:56:02 »
...bet Milka sēž pie plīts un muld par tiesībām, aizmirstot pienākumus...nu, MAN NEVIENS MUTI NEAIZBĀZĪS!...nu, pareizi jau ir, neaizbāzīs! :m:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #44 : 2022. gada 03. marts, 17:23:04 »
Izlasīju to nra, lai Dies' man piedod.
Nav, nu nav tā, ka var vienādot vārda brīvību ar naida runu.
Mums SF noteikumos no laika gala ir uzskaitīts, kas nav pieņemami.
Nakat, likumprojekts ir sākts skatīt agrāk, tam nav tiešas saistības ar starptautisko situāciju.
Jūs nekad FB neesat reportējuši par kādu tekstu, ka tas ir agresīvs vai citādi nepieņemams?