Autors Tēma: "Naida runa"  (Lasīts 10444 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: "Naida runa"
« Atbilde #45 : 2022. gada 03. marts, 21:09:58 »
Sf rakstīts, jā. Nu, un kas būs pārkāpšanas gadījumā - pirkstu pakratīs, fui izteiks, izbanos, galu galā. Bet te ir runa par kriminālatbildību. Kriminālatbildību par kaut ko, kā robežas ir pēc sirds patikas brīvi staipāmas un interpretējamas līdz pat jebkāda, no mainstrīma atšķirīga, viedokļa kriminalizēšanai.
Tālu jau nav jāmeklē - pavisam vēl nesenā pagātnē ārsti, kam profesionālā sirdsapziņa neatļāva kļūt par vakcinācijas ruporu, klusēja kā partizāni, baidoties izteikt jel kādas šaubas, lai neciestu profesionālā karjera. Un tas vēl bez visas kriminalizācijas...

P.S. Reportējusi interneta komentāros esmu tikai par izbesījušiem intīmpakalpojumu piedāvājumiem, neko citu.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 03. marts, 21:19:01 no kvadra »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #46 : 2022. gada 04. marts, 09:04:15 »

Tālu jau nav jāmeklē - pavisam vēl nesenā pagātnē ārsti, kam profesionālā sirdsapziņa neatļāva kļūt par vakcinācijas ruporu, klusēja kā partizāni, baidoties izteikt jel kādas šaubas, lai neciestu profesionālā karjera. Un tas vēl bez visas kriminalizācijas...

P.S. Reportējusi interneta komentāros esmu tikai par izbesījušiem intīmpakalpojumu piedāvājumiem, neko citu.

Apbrīnojami ar kādu mērķtiecību, tēmu, kuru pati uzsāki, virzi uz covitēmas pusi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #47 : 2022. gada 04. marts, 10:06:35 »
Kriminālatbildību par kaut ko, kā robežas ir pēc sirds patikas brīvi staipāmas un interpretējamas līdz pat jebkāda, no mainstrīma atšķirīga, viedokļa kriminalizēšanai.
Likumam vēl pat projekta nav, ko analizēt un kritizēt.
NRA, kā vienmēr, "vissirsliktilatvijā".
Kāpēc vajag zīmēt vissliktākos no iespējamiem scenārijiem?
Un jā, es uzskatu, ka naida runa ir jāierobežo.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2022. gada 04. marts, 10:26:55 »
Sekojot notikumiem Ukrainā, man ir vienīgi naids un naida runa. Un netaisos neko ierobežot.  :n-:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #49 : 2022. gada 04. marts, 11:00:37 »
Sekojot notikumiem Ukrainā, man ir vienīgi naids un naida runa. Un netaisos neko ierobežot.  :n-:

Nu lūk...tāpēc ir nepieciešams tiesisks regulējums, lai paužot viedokli (naidu, dusmas utt.) neizceltos  nevienam nevajadzīgi masu nemieri. Robežām jābūt.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #50 : 2022. gada 04. marts, 11:09:49 »
Ētiski strīdīgs jautājums, bet, mandomāt, vismaz līdz kara beigām un laiciņu pēc tam, neviens Tev par to nepiekasīsies :mrgr:
Tas ir, ja karš beigsies tā, kā mēs vēlamies.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2022. gada 04. marts, 11:45:43 »
Nu lūk...tāpēc ir nepieciešams tiesisks regulējums, lai paužot viedokli (naidu, dusmas utt.) neizceltos  nevienam nevajadzīgi masu nemieri. Robežām jābūt.

Šo pastāsti ukraiņiem, par nevienam nevajadzīgiem masu nemieriem. Putlers jau aktīvi apkaro tautas "nevajadzīgos nemierus" pret Ukrainas okupāciju un izdevis likumu, kurš viedokļa paušanu pielīdzina dzimtenes nodevībai.

Lai nu tik Pifam salds un neviena nemiernieka netraucēts miedziņš! Dusi tālāk...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #52 : 2022. gada 04. marts, 12:03:52 »

Šo pastāsti ukraiņiem, par nevienam nevajadzīgiem masu nemieriem. Putlers jau aktīvi apkaro tautas "nevajadzīgos nemierus" pret Ukrainas okupāciju un izdevis likumu, kurš viedokļa paušanu pielīdzina dzimtenes nodevībai.

Lai nu tik Pifam salds un neviena nemiernieka netraucēts miedziņš! Dusi tālāk...

Tagad mērīsimies ar naida "krāniņiem"...kuram nu lielāks...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #53 : 2022. gada 04. marts, 12:19:29 »
Tuk, kā Tavs naids izpaužas? Nē, nē...es nerunāju par palīdzības sniegšanu Ukrainai un Ukrainas cilvēkiem. Tajā domāju mēs visi esam iesaistījušies gan ar ziedojumiem utt.
Domāju, kā reāli izpaužas Tavs naids...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2022. gada 04. marts, 12:23:50 »
Necenzētā naida runā  :mrgr: , tieši tā arī izpaužas.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #55 : 2022. gada 04. marts, 12:29:31 »
Paldies par atbildi. Un šo necenzēto naida runu Tu lieto mājās starp savējiem , vai ej un izkliedz  uz putina nozombētajiem ļautiņiem?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #56 : 2022. gada 04. marts, 12:35:37 »
Kogda i gdze vi rodziļis? (c)
Rakstu uz milzu plakāta un piekaru pie mājas, Pif. Kas vēl tevi interesē un traucē dusu?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #57 : 2022. gada 04. marts, 12:45:23 »
Kogda i gdze vi rodziļis? (c)
Rakstu uz milzu plakāta un piekaru pie mājas, Pif. Kas vēl tevi interesē un traucē dusu?

Ļoti racionāla pieeja :sarcasm: . Tā turpini.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2022. gada 04. marts, 13:11:01 »
Tu norādīsi, ko kuram darīt? O, my got...  :rat:  tavu iedomību  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #59 : 2022. gada 04. marts, 17:09:53 »
Domāju, ka šādā veidā kā to dara B.Sipeniece, ir jāvērš savs naids pret putina zombijiem. Ir jārunā, jārunā, jārunā, jāstāsta
<https://brivbridis.lv/sipeniece-gavare-vairs-nespej-kluset-par-dezinformacijas-upuri-kritusi-pat-kolege-04032022/?fbclid=>