Autors Tēma: "Naida runa"  (Lasīts 10450 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: "Naida runa"
« Atbilde #60 : 2023. gada 18. janvāris, 12:32:47 »
"Pacifisms, atbruņošanās, miermīlība pašas par sevi ir jaukas lietas, taču tikai līdz brīdim, kad kaimiņos neparādās kāds, kurš visus šos “humānismus” neuztver kā tiešu pamudinājumu uzbrukt vai vismaz uzsēsties uz kakla. Kreisie šo elementāro patiesību savā idejiskajā apmātībā ne tikai neredz, bet gluži otrādi - sludina šo “imunitātes deficītu” kā augstāko cilvēcīguma izpausmi. Tāpēc, ja gribam uzturēt augstu mūsu nācijas rezistences garu, tad mūsu uzdevums ir dot asu pretsparu šai iznīcinošajai kaunināšanas un “naida” meklēšanas mānijai."
https://neatkariga.nra.lv/komentari/bens-latkovskis/402815-par-labaku-latviju-kur-latviesiem-nav-vietas

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2023. gada 28. decembris, 12:12:43 »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #62 : 2023. gada 28. decembris, 12:51:03 »
Interesanti, kad aizliegs runāt patiesību par migrantiem?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #63 : 2023. gada 28. decembris, 13:19:57 »
Paskatīsimies. Šobrīd, man šķiet, ka tieši otrādi - šur un tur pavīd tādi izteikumi, kas agrāk būtu neiedomājami. Te arī - Ukrainas bēgļi atšķiras no Āfrikas bēgļiem, melnā Rīga... Gatavais rasisms un ksenofobija, vai ne?  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #64 : 2023. gada 28. decembris, 16:11:21 »
Vismaz kāds atļaujas pateikt, ka karalis ir pliks kā baznīcas žurka. Jācer, ka tā turpināsies, nevis te iestāsies Eiropa – kur parazītiem ir lielākas tiesības nekā saimniekorganismam.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #65 : 2023. gada 28. decembris, 21:33:17 »
.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 28. decembris, 21:41:05 no tuk »