Autors Tēma: Sakopojam šeit Krievijas propagandas melus un argumentus pret to?  (Lasīts 3714 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Krievijas oficiālā propaganda, ko izplata  - ASV ir dubultie standarti, jo uzbruka gan Afganistānai, gan Irākai, kāpēc tagad pārmet Krievijai? 
Atbilde - Ukraina ir demokrātiska valsts, kura nevienam neuzbrūk un neapdraud pretēji Afganistānai, kurā tika sagatavoti teroristi, Irāka bija uzbrukusi Kuveitai...par Irāku jāatzīst kļūda, ka tur nebija masu iznīcināšanas ķīmiskie ieroči, taču tādi ir Sīrijā, kura tos pielieto un aizstāv Krievija.   

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Sakopojam šeit Krievijas propagandas melus un argumentus pret to?
« Atbilde #1 : 2022. gada 03. marts, 16:20:52 »
Atbildot uz Krievijas prezidenta Vladimira Putina pirms iebrukuma Ukrainā izteikto pretenciozo runu, ka Ukrainu kā valsti radīja Ļeņins, ASV vēstniecība Ukrainā 22. februārī "Twitter" vietnē publicēja ierakstu, kurā salīdzina Kijevu un Maskavu agrajos viduslaikos. Piemēram, 1011. gadā, kad Kijevā tika uzcelta Svētās Sofijas katedrāle, Maskavas vietā bija meža biezoknis, bet 1108. gadā, kad Kijevā tapa Erceņģeļa Mihaila klosteris, Maskavas vietā joprojām bija mežs. (c)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2022. gada 03. marts, 18:29:52 »
Šis kaut kur bija arī latviski iztulkots, bet nesmukā formātā.
17 jautājumi un atbildes https://rknfckoff.github.io/anti_war_handbook/#rec418557811

Ja par konkrētiem meliem, mēs taču piekusīsim vākdami :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2022. gada 05. marts, 12:51:57 »

Šaubos, vai māku ielikt video, bet labs, visa procesa attīstība ar devīzi - mi vežļiviji ļudzi.
https://m.joytube.com/wach.?v=07aSEpxsml/
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 05. marts, 12:57:40 no tuk »

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2022. gada 05. marts, 12:54:01 »
Nemāki :cry:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2022. gada 05. marts, 12:55:32 »
Jā, nesaprotu, kādēļ adrese visa nepasvītrojas  :?:   :n-: :n-: :n-: 
Nē, neizdodas, diemžēl. Nemāku no telefona. :(

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2022. gada 05. marts, 21:23:21 »
Skatos, ir ielikts Ukrainas tēmā.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2022. gada 09. marts, 11:31:28 »
Šis kaut kur bija arī latviski iztulkots, bet nesmukā formātā.
17 jautājumi un atbildes https://rknfckoff.github.io/anti_war_handbook/#rec418557811

Ja par konkrētiem meliem, mēs taču piekusīsim vākdami :mrgr:
...ļoti labs materiāls, bet vēl papildināšu par Krievijas apgalvojumiem, ka viņiem solīts, ka NATO nepaplašināsies uz austrumiem.   
Vienīgā tāda veida saruna un vienošanās starp 4 valstīm, kuras uzvarēja Vāciju - PSRS, ASV, Angliju un Franciju, notika tad, kad apvienojās abas Vācijas  1990.gadā.   
Toreiz tika panākta vienošanās, ka Austrumvācijā netiks izvietoti NATO spēki, izņemot pašas Vācijas armiju. Tas joprojām tiek pildīts.
To apliecināja M.Gorbačovs vienā intervijā un laikam jau var atrast tīmeklī.   
Nekādu citu vienošanos, ka NATO nedrīkst pieņemt savā blokā Austrumeiropas valstu nav.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #8 : 2022. gada 09. marts, 13:57:50 »
Ru

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2022. gada 09. marts, 14:07:42 »
...nu, teorētiski, ja Putins nāktu ar karu uz Latviju un man būtu iespēja pielietot bioloģisko ieroci Krievijas makdonaldos...laikam jau šaubu nebūtu

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #10 : 2022. gada 09. marts, 15:04:47 »
Krievijas propagandas melu piemērus nevaru minēt, jo Krievijas propagandu neskatos.
Vienīgi šodien noskatījos video bez skaņas, kur Minoboroni rādīja tanku kolonnu, vienam tankam bija PSRS nevis Krievijas karogs.
(skatījos, jo man patika tanciņi)

« Atbilde #11 : 2022. gada 10. marts, 14:55:15 »
Es neatceros, kur es to šodien izlasīju, bet Krievija attaisnojas par Mariupoles dzemdību nama bombardēšanu ar to, ka ļaunie ukraiņi tur jau bija ar nodomu iekārtojuši savu zenītartilērijas punktu vai kā nu to sauc.
Apturiet pasauli, es gribu izkāpt!
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #12 : 2022. gada 10. marts, 15:18:17 »
Россия не планирует нападать на другие страны, и на Украину Россия также не нападала — Лавров

Komentāru nav.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #13 : 2022. gada 10. marts, 15:57:42 »
Россия не планирует нападать на другие страны, и на Украину Россия также не нападала — Лавров

Komentāru nav.

man šķiet, ka tur tikpat dementēti visi kā Baidens. un Lavrovs vispār izskatās, ka regulāri ielūkojas glāzē pēdējo notikumu sakarā.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Milka

« Atbilde #14 : 2022. gada 10. marts, 16:15:06 »
Es neatceros, kur es to šodien izlasīju, bet Krievija attaisnojas par Mariupoles dzemdību nama bombardēšanu ar to, ka ļaunie ukraiņi tur jau bija ar nodomu iekārtojuši savu zenītartilērijas punktu vai kā nu to sauc.
Apturiet pasauli, es gribu izkāpt!